Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(maza_plunksnele @ 2010 01 18, 15:57)
As naudoju alieju misinuka "veido odai" is KN. Man jis labai patinka. Jis skaniai kvepia, riesutais ir gana greitai isigeria ir oda lieka tokia minksta, o svarbiausia nesiriebaluoja kakta smile.gif Jei neturiu jokio aliejuko po ranka, tai as juo ir kuna, plauku galiukus ir rankas pasitepu smile.gif

4u.gif Neriebalina plaukų galiukų? Ant drėgnų plaukų tepat? 4u.gif Kokia Jūsų oda? Man jį rekomendavo, o maniškė mišri/normali... g.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 18, 22:40)
o i pedu krema galiu ilasint glicerino?turiu weledos, bet nepatinka, jokio drekinimo, o ismest nesiori.issukciau i kita indeli krema, ilasinciau ir ismaisyciau ax.gif

Man merginos sakė, kad galima, tik labai nedaug reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 01 18, 16:10)

Turėjau dušo gelį - skaniai kvepia, bet man sausino oda (daugiau nebepirkau ir net nepabaigiau, atidaviau smile.gif )
Rankų kremus naudoju, jau antrą tūbelę. Labai gerai drėkina, riebūs, o ir susigeria normaliai. Rekomenduoju smile.gif

Pirma, aliejinės kaukės. Daug kam patinka kokosų, avokadų al. Aš seniai seniai pradėjau nuo alyvuogių al. kaukių - man čia buvo išsigelbėjimas, nes plaukai buvo šiaudiniai nuo visų silikoninių priemonių. Dažnos tokios aliejinės kaukės man gražino pigmentą į plauką ir jie natūraliai patamsėjo, beto švelnūs, tiesiog malonūs liesti biggrin.gif Bandyk įvairius aliejus, gali jų mišinius naudoti, taip pat gali lašinti įvairius ea (užtenka vos 2-3 lašiukų vienam kartui). Išteptu plaukus nepatingėk pamasažuoti - aktyvins kraujotaką.  4u.gif

4u.gif Labai ačiū už ats., bandysiu viską - labai noriu ilgų kasų ax.gif 4u.gif Ir už komentarą apie "Natuderm" - 4u.gif Aš taip pat naudoju jau trečią (šiandien trečią nusipirkau) tūbelę rankų kremo - man taip pat patinka visai, kaina gera, kokybė taipogi, kiekis patogus, kad rankinėje nešiotis thumbup.gif Iš pradžių kvapas nelabai buvo, bet dbr net patinka visai drinks_cheers.gif Irgi galiu parekomenduoti kitoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 01 18, 16:41)
Kaip tik žadėjau duškę pirkt, tai turbūt neverta rizikuot, nes mano oda sausa ir taip  doh.gif
O kokį būtent rankų kremą naudoji? Jų dvi rūšys berods  rolleyes.gif

Ne man klausimukas, bet ir aš galiu atsakyti, nes abu naudojau 4u.gif blush2.gif Žalias lengvesnis šiek tiek gal, drėkinantis toks labiau, kitas - gal kiek labiau maitinantis, iš principo, ir kvapas jų vienodas ir susigeria panašiai - man abu jie visai nieko ax.gif Šįkart nusipirkau oranžinį - gal žiemai geriau, tačiau, kaip minėjau, didelio skirtumo tikrai tarp jų nepastebėjau schmoll.gif g.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 18, 18:11)
Niu va eina jau visai i pabaiga mano Druide ozku sampuniukas, td db jau nebezinau koki ir bepirkti.... plaukai ties saknimis linke riebaluotis, taciau pats plaukas link sausesniu, ypac nuo vidurio ilgio bei galiukai sakotis megejai doh.gif  turiu db dar Druide purity, bet ji retam naudojimui atsidejus, isplauti iv kaukems.... merginos gal patarsit koki sampunioka....
dar labai noreciau pagirti farfalla frangipani dudo geli, nuostabus wub.gif kavpas kerintis, konsisitencija kaip pienelis, svariai prausia odele lieka labai svelni, visiskai nesausina thumbup.gif
taip pat Druide ralaxuojancias vonios putas, jau buvau pamirsusi ju nuostabu aromata wub.gif  db vel nusipirkau negaliu vel jomis atsidziaugti, putoja gausiai, putos tirstos, o jau kvapas ir visai nesausina odos thumbup.gif

Sveika 4u.gif Galiu patarti Druide "Vitality" - man kol kas pats pačiausias thumbup.gif drinks_cheers.gif Plaukai, kol jo nenaudojau, buvo kaip pas Tave, dbr nebe taip šaknys riebaluojasi ax.gif O balzamą naudoju Sante Brilliant Care (nežinau ar taip tiksliai parašiau) 4u.gif O ką galėtum pasakyti apie ožkos šampūną? Gundausi pamėginti... Neapsunkina plaukų?
Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2010 01 18, 19:58)
Cia kazkuri mergina klause apie aliejus veidui. As turejau is KN nerolio eliksyra, tai  thumbup.gif  wub.gif  Mano riebiai odai labai tiko, sutraukdavo poras, neblizgejo, bet ziemai man kiek per lengvas pasirode, tai nusipirkau kremo baze ir isilasinau ea, dar kazko pridejau (paskutini kart ilasinau morku fitolio, gal kiek parudins mano balta veida).  Reiks vel nusipirkt nerolio eliksyro, nes kai po ranka neturejau nieko kito, irkunui naudojau (nors biski ir gaila buvo)  blush2.gif 
Bet kaip dabar prisimenu, tai tokios grazios odos jau senai neturejau, nors karts nuo karto iskyla koks bjaurybe, bet nieko tokio. Buna kad kartais nepatinku pati sau, bet cia jau kita kalba  lotuliukas.gif  Dabar oda normali, o ir baigiu pazabot plauku riebalavimasi  biggrin.gif

4u.gif O plaukus kaip pažaboji? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2010 01 18, 20:51)
Kai dedu balzama, nelieciu plauku saknu. Dar man labai padejo skalavimas acto tirpalu  thumbup.gif  Is pradziu bijojau del kvapo, bet isdziuvus plaukams acto kvapo nelieka  mirksiukas.gif

Nebuvau perskaičiusi iki pabaigos 4u.gif Dėkui, reikės mėginti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2010 01 18, 20:55)
O kokia koncentracija ir kuri acto rūšis?

naudojo kartu su pelargonijom, nebeliko inkštirų ant kaktos.

Turite omenyje pelargonijų ea ar, kad prieš aliejuką naudoja pelargonijų hidrolatą?... blush2.gif ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kryyste @ 2010 01 18, 21:34)
Aš dar pastebėjau, kad man nuo lietuviško oro spuogai auga  smile.gif Kai pradėjau naudoti aliejus ir natūralią kosmetiką irgi tikėjausi, kad be jokio spiuogo vaikščiosi, tačiau taip anaiptos nebu. Kai mečiau KT geri situacija dar labiau pablogėjo. Prieš MM būdavau neblogai nuspuogavosi, o kol tie praeidavo, tai jau kiti kildavo biggrin.gif Bet aliejų vis tiek nemačiau. Kai išvažiavau atostogų į šiltus kraštus veido situacija pasikeitė. Tačiau ant nugaros tiek spuogų dar gyvenime nebuvau turėjusi, jau visai į neviltį buvau puolusi  doh.gif Tačiau į atostogų pabaigą nugara irgi susitvarkė ir kai grįžau jau visai liuks buvo  wub.gif Tačiau pabuvus LT nugara beveik po pusės mėn. apsispuogavo. Veido oda be jokio spuogiuko džiaugiausi ilgiau. Dabar žiūriu vėl jielįsti pradeda. Darau išvadą, kad saulės trūkumas, žieminis oras bei žiaurus stresas darb daro savo ir prie gero nepriveda. Moralas - ne tik alijai, bet ir aplinka dėl spuogų kalta biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 01 18, 21:35)
Stai jo sudetis, gal kas galetu pakomentuot?drėkiklis (SORBITOL), paviršinio aktyvumo medžiaga (COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE), paviršinio aktyvumo medžiaga (CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE), paviršinio aktyvumo medžiaga (DISODIUM CAPRYLOYL GLUTAMATE), pieno rūgštis (LACTIC ACID), natūralus stabilizatorius (XANTHAN GUM), glicerinas (GLYCERIN), levandų aliejus (LAVANDULA HYBRIDA OIL), medvilnės sėklų aliejus (GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL), linaloolis (LINALOOL), mėlynių ekstraktas (VACCINIUM MYRTILLUS EXTRACT), medetkų ekstraktas (CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT).

Man taip pat labai įdomi išmanančių daugiau merginų nuomonė g.gif 4u.gif Jėtckau, jei išpeiksite, verksiu, toks malonus, toks fainas, teks kito ieškoti... blink.gif unsure.gif g.gif
Atsakyti
Gal čia kas greičiau atsakys 4u.gif Noriu dar šį vakarą pasigaminti savo pirmąjį lūpų balzamą biggrin.gif
Ar tas oranžinis KN šaukštelis atsparus karščiui? Galima su juo maišyti gaminant ar labiau skirtas tik matuoti ir pakabinti ? ax.gif

Ar kakavos sviesto 3 g = 3ml? mastau.gif

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 18, 21:20)
Ne man klausimukas, bet ir aš galiu atsakyti, nes abu naudojau  4u.gif  blush2.gif Žalias lengvesnis šiek tiek gal, drėkinantis toks labiau, kitas - gal kiek labiau maitinantis, iš principo, ir kvapas jų vienodas ir susigeria panašiai - man abu jie visai nieko  ax.gif Šįkart nusipirkau oranžinį - gal žiemai geriau, tačiau, kaip minėjau, didelio skirtumo tikrai tarp jų nepastebėjau  schmoll.gif  g.gif  rolleyes.gif

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 18 sausio 2010 - 21:30
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 18, 21:20)
Turite omenyje pelargonijų ea ar, kad prieš aliejuką naudoja pelargonijų hidrolatą?... blush2.gif  ax.gif  4u.gif

EA

QUOTE(bryyla @ 2010 01 18, 21:25)
Ar kakavos sviesto 3 g = 3ml?  mastau.gif
Ačiū  mirksiukas.gif

Netoli to, jei gaminsi lūpų balzamą, ta paklaida mažai ką reikš 4u.gif Aš kai gaminu, viską ml matuoju, nes gramais nėra galimybių.
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 18, 21:31)
Netoli to, jei gaminsi lūpų balzamą, ta paklaida mažai ką reikš  4u.gif Aš kai gaminu, viską ml matuoju, nes gramais nėra galimybių.

Ačiū ! Man irgi nėra biggrin.gif bet pamiršau, kad pamatuoti miligramais galiu doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Gal čia kas greičiau atsakys  4u.gif Noriu dar šį vakarą pasigaminti savo pirmąjį lūpų balzamą  biggrin.gif
Ar tas oranžinis KN šaukštelis atsparus karščiui? Galima su juo maišyti gaminant ar labiau skirtas tik matuoti ir pakabinti ?  ax.gif
Ačiū  mirksiukas.gif

Gavau jau atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 15, 21:24)
bioboutique, essenzoj, žalia žalia, rasakiloj, biolinija.lt  4u.gif

Gal kam dovanų?   ax.gif
user posted image
Einu į gimtadienį, padovanosiu vanilės fitolį, veido ir rankų kremą kakavos kvapo ir lūpų balzamą - kakava su mėta, labai malonus ir ilgai laikosi

Kas yra vanilės fitolis, kam jis skirtas?Ir gal galėtum receptus visų dalykų surašyt(arba į až)? bigsmile.gif Negi niekas nežino mano norimų dalykėlių receptų? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simse ;): 18 sausio 2010 - 22:00
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 18, 18:11)
dar labai noreciau pagirti farfalla frangipani dudo geli, nuostabus wub.gif kavpas kerintis, konsisitencija kaip pienelis, svariai prausia odele lieka labai svelni, visiskai nesausina thumbup.gif

Gal ką daugiau bandei iš farfalla? bigsmile.gif Kuom kvepia tas frangipani? bigsmile.gif Lyg esi klaususi atsiliepimų dėl šampūno su kondiškės.Ar bandei?Visai vilioja mane jų gaminiai. ax.gif Tik kad brangoki.Kaip tik laukiu kvepaliukų mėginuko ir putų plaukams. rolleyes.gif
Atsakyti
Versme, tik dabar pamaciau tavo dovanele.. tikrai sauniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
man siandien nesekmiu diena sad.gif
1 nesekme:
Nusipirkau vakar obuoliu acto ir dziugiai laukiau vakaro, kad perplauti istrinktus plaukus, kaip vaikysteje ir jaunysteje, acto ir vandens misinuku, Pamenu kokie plaukai budavo minksti ir silkiniai, tiesa sampunais sintetiniais mazgodavome plaukus.Issiploviau galva, persiploviau acto-vandens tirpalu, jauciu, kad plaukai kaip stagarai, ai galvoju, isdziovinsiu, gal viskas bus ok. Ir ka jus sau manote, isdziuvus plaukams vaizdelis buvo, kaip po pirmos pazinties su naturaliais sampunais-liuto galva po elektrosoko, issukuoti neimanoma net isdziovintu. Iseitis-arba vel kisti galva po vandeniu ir minkstinti balzamu, arba kokiu aliejumi pateplioti, bet riebaluota galva busiu sad.gif
2 nesekme:
Jau ne pirma karta gaminuosi veido prausikli. Pries 3 dienas vel pasigaminau. Siandien atidarau, o jis sukiles kaip ant mieliu, pamaisiau medine mentele, tai tarsi burbuliukai, putos, grynai rugimo procesas. Kas galejo nutikti??? sudetis: i hidrolata ipilta lasas alojos gelio, rasulo molio, roziu miltuku, burgundisko vyno miltuku, granatu miltuku ir eco veido prausiklio.
Zodziu, sedziu nusipraususi veida su nezinau kuom ir su kazkokia pasiputusia kupeta ant galvos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 01 18, 18:36)
o daugiau nebuvo tarp musu tokiu atveju, kad lovelula paveda? Pravarciau greenlife parduotuve, nepatiko, firmos keistos, netiketai vienam gaminyje parabenu radau, kitur alijosiaus gelis irgi su parabenais unsure.gif

o seniai čia SP "pagerintais" produktais prekiavo tongue.gif Firmas ir gaminius reikia žiūrėti atidžiai. Aš ieškojau alternatyvos man pažįstamiems brendams ir man ji super tiko ax.gif

QUOTE(kryyste @ 2010 01 18, 20:34)
Darau išvadą, kad saulės trūkumas, žieminis oras bei žiaurus stresas darb daro savo ir prie gero nepriveda. Moralas - ne tik alijai, bet ir aplinka dėl spuogų kalta biggrin.gif

stresas labai veikia. Per savaitgalį tapau sau beveik patinkanti, nes daug miegojau ir nereikėjo dirbti drinks_cheers.gif

Ar tas oranžinis KN šaukštelis atsparus karščiui? Galima su juo maišyti gaminant ar labiau skirtas tik matuoti ir pakabinti ?  ax.gif

atsparus, drąsiai maišyk smile.gif

kiek žinau, neatitinka tiksliai gramai miligramų, bet paklaida nedidelė, dėl to nieko blogo tikrai nenutiks, jei prilyginsi wink.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 18, 22:13)
Issiploviau galva, persiploviau acto-vandens tirpalu, jauciu, kad plaukai kaip stagarai,

Jau ne pirma karta gaminuosi veido prausikli. Pries 3 dienas vel pasigaminau. Siandien atidarau, o jis sukiles kaip ant mieliu,

man irgi actas perplovimui netinka drinks_cheers.gif Nesijaudink, sunaudosi silkei ir marinavimui biggrin.gif

gal aloe? Čia reiktų, kad nusimananti Monica įvertintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 18, 22:20)
Sveika  4u.gif Galiu patarti Druide "Vitality" - man kol kas pats pačiausias  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Plaukai, kol jo nenaudojau, buvo kaip pas Tave, dbr nebe taip šaknys riebaluojasi  ax.gif O balzamą naudoju Sante Brilliant Care (nežinau ar taip tiksliai parašiau)  4u.gif O ką galėtum pasakyti apie ožkos šampūną? Gundausi pamėginti... Neapsunkina plaukų?

na reiks pabandyti bigsmile.gif nes patinka man Druide produkcija wub.gif o Druide ozku sampunas patiko man visai bet netaip kad pirkciau antra kart, nzn net vele jis man plaukus kazkiek, plove gan neblogai bet jei kokiais ar aliejukais ar siaip issitepus plaukus budavau jis ju neiplaudavo gerai, apsunkinti nepasakyciau kad apsunkino bet pernelyg ir purumo nesuteike
QUOTE(Manija69 @ 2010 01 18, 23:05)
Gal ką daugiau bandei iš farfalla?  bigsmile.gif Kuom kvepia tas frangipani? bigsmile.gif  Lyg esi klaususi atsiliepimų dėl šampūno su kondiškės.Ar bandei?Visai vilioja mane jų gaminiai. ax.gif Tik kad brangoki.Kaip tik laukiu kvepaliukų mėginuko ir putų plaukams.  rolleyes.gif

na zinok kad daugiau nieko nebandziusi bet duso gelis labai fainas.... sampuno ir balzamo tada taip ir neuzgriebiau nes susigundziau Druide ozkom ir detangling wub.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti