QUOTE(Dovish @ 2010 01 18, 16:10)
Turėjau dušo gelį - skaniai kvepia, bet man sausino oda (daugiau nebepirkau ir net nepabaigiau, atidaviau
)
Rankų kremus naudoju, jau antrą tūbelę. Labai gerai drėkina, riebūs, o ir susigeria normaliai. Rekomenduoju
Pirma, aliejinės kaukės. Daug kam patinka kokosų, avokadų al. Aš seniai seniai pradėjau nuo alyvuogių al. kaukių - man čia buvo išsigelbėjimas, nes plaukai buvo šiaudiniai nuo visų silikoninių priemonių. Dažnos tokios aliejinės kaukės man gražino pigmentą į plauką ir jie natūraliai patamsėjo, beto švelnūs, tiesiog malonūs liesti
Bandyk įvairius aliejus, gali jų mišinius naudoti, taip pat gali lašinti įvairius ea (užtenka vos 2-3 lašiukų vienam kartui). Išteptu plaukus nepatingėk pamasažuoti - aktyvins kraujotaką.
Labai ačiū už ats., bandysiu viską - labai noriu ilgų kasų
Ir už komentarą apie "Natuderm" -
Aš taip pat naudoju jau trečią (šiandien trečią nusipirkau) tūbelę rankų kremo - man taip pat patinka visai, kaina gera, kokybė taipogi, kiekis patogus, kad rankinėje nešiotis
Iš pradžių kvapas nelabai buvo, bet dbr net patinka visai
Irgi galiu parekomenduoti kitoms
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 01 18, 16:41)
Kaip tik žadėjau duškę pirkt, tai turbūt neverta rizikuot, nes mano oda sausa ir taip
O kokį būtent rankų kremą naudoji? Jų dvi rūšys berods
Ne man klausimukas, bet ir aš galiu atsakyti, nes abu naudojau
Žalias lengvesnis šiek tiek gal, drėkinantis toks labiau, kitas - gal kiek labiau maitinantis, iš principo, ir kvapas jų vienodas ir susigeria panašiai - man abu jie visai nieko
Šįkart nusipirkau oranžinį - gal žiemai geriau, tačiau, kaip minėjau, didelio skirtumo tikrai tarp jų nepastebėjau
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 18, 18:11)
Niu va eina jau visai i pabaiga mano Druide ozku sampuniukas, td db jau nebezinau koki ir bepirkti.... plaukai ties saknimis linke riebaluotis, taciau pats plaukas link sausesniu, ypac nuo vidurio ilgio bei galiukai sakotis megejai
turiu db dar Druide purity, bet ji retam naudojimui atsidejus, isplauti iv kaukems.... merginos gal patarsit koki sampunioka....
dar labai noreciau pagirti farfalla frangipani dudo geli, nuostabus
kavpas kerintis, konsisitencija kaip pienelis, svariai prausia odele lieka labai svelni, visiskai nesausina
taip pat Druide ralaxuojancias vonios putas, jau buvau pamirsusi ju nuostabu aromata
db vel nusipirkau negaliu vel jomis atsidziaugti, putoja gausiai, putos tirstos, o jau kvapas ir visai nesausina odos
Sveika
Galiu patarti Druide "Vitality" - man kol kas pats pačiausias
Plaukai, kol jo nenaudojau, buvo kaip pas Tave, dbr nebe taip šaknys riebaluojasi
O balzamą naudoju Sante Brilliant Care (nežinau ar taip tiksliai parašiau)
O ką galėtum pasakyti apie ožkos šampūną? Gundausi pamėginti... Neapsunkina plaukų?
Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2010 01 18, 19:58)
Cia kazkuri mergina klause apie aliejus veidui. As turejau is KN nerolio eliksyra, tai
Mano riebiai odai labai tiko, sutraukdavo poras, neblizgejo, bet ziemai man kiek per lengvas pasirode, tai nusipirkau kremo baze ir isilasinau ea, dar kazko pridejau (paskutini kart ilasinau morku fitolio, gal kiek parudins mano balta veida). Reiks vel nusipirkt nerolio eliksyro, nes kai po ranka neturejau nieko kito, irkunui naudojau (nors biski ir gaila buvo)
Bet kaip dabar prisimenu, tai tokios grazios odos jau senai neturejau, nors karts nuo karto iskyla koks bjaurybe, bet nieko tokio. Buna kad kartais nepatinku pati sau, bet cia jau kita kalba
Dabar oda normali, o ir baigiu pazabot plauku riebalavimasi
O plaukus kaip pažaboji?
Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2010 01 18, 20:51)
Kai dedu balzama, nelieciu plauku saknu. Dar man labai padejo skalavimas acto tirpalu
Is pradziu bijojau del kvapo, bet isdziuvus plaukams acto kvapo nelieka
Nebuvau perskaičiusi iki pabaigos
Dėkui, reikės mėginti
Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2010 01 18, 20:55)
O kokia koncentracija ir kuri acto rūšis?
naudojo kartu su pelargonijom, nebeliko inkštirų ant kaktos.
Turite omenyje pelargonijų ea ar, kad prieš aliejuką naudoja pelargonijų hidrolatą?...
Papildyta:
QUOTE(kryyste @ 2010 01 18, 21:34)
Aš dar pastebėjau, kad man nuo lietuviško oro spuogai auga
Kai pradėjau naudoti aliejus ir natūralią kosmetiką irgi tikėjausi, kad be jokio spiuogo vaikščiosi, tačiau taip anaiptos nebu. Kai mečiau KT geri situacija dar labiau pablogėjo. Prieš MM būdavau neblogai nuspuogavosi, o kol tie praeidavo, tai jau kiti kildavo
Bet aliejų vis tiek nemačiau. Kai išvažiavau atostogų į šiltus kraštus veido situacija pasikeitė. Tačiau ant nugaros tiek spuogų dar gyvenime nebuvau turėjusi, jau visai į neviltį buvau puolusi
Tačiau į atostogų pabaigą nugara irgi susitvarkė ir kai grįžau jau visai liuks buvo
Tačiau pabuvus LT nugara beveik po pusės mėn. apsispuogavo. Veido oda be jokio spuogiuko džiaugiausi ilgiau. Dabar žiūriu vėl jielįsti pradeda. Darau išvadą, kad saulės trūkumas, žieminis oras bei žiaurus stresas darb daro savo ir prie gero nepriveda. Moralas - ne tik alijai, bet ir aplinka dėl spuogų kalta
Papildyta:
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 01 18, 21:35)
Stai jo sudetis, gal kas galetu pakomentuot?drėkiklis (SORBITOL), paviršinio aktyvumo medžiaga (COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE), paviršinio aktyvumo medžiaga (CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE), paviršinio aktyvumo medžiaga (DISODIUM CAPRYLOYL GLUTAMATE), pieno rūgštis (LACTIC ACID), natūralus stabilizatorius (XANTHAN GUM), glicerinas (GLYCERIN), levandų aliejus (LAVANDULA HYBRIDA OIL), medvilnės sėklų aliejus (GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL), linaloolis (LINALOOL), mėlynių ekstraktas (VACCINIUM MYRTILLUS EXTRACT), medetkų ekstraktas (CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT).
Man taip pat labai įdomi išmanančių daugiau merginų nuomonė
Jėtckau, jei išpeiksite, verksiu, toks malonus, toks fainas, teks kito ieškoti...