Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2010 01 18, 00:20)

Galiukams man padeda paprasčiausias kokosų aliejus, darau jų kaukę kas antrą kartą maždaug, bet dabar pasiskaičiusi galvoju gal ir šlapius reikės pateplioti  ax.gif o kad skatintų augimą, tai man labai padeda tiesiog jojobos al. + rozmarinų EA plaukų kaukė (šaknims), darausi kartą per savaitę  smile.gif

4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš turėjau prieš metus (pirmas natūralios kosmetikos pirkinys, oda sausa), tai man nepatiko, blogai įsigerdavo ir blizgėjo oda. Paskui vėliau kažkada dar pasitepiau, bet buvo tas pats... Sunaudojau masažams smile.gif Aš labiau už savos gamybos aliejų mišinukus... Ko norėsis, to įpilsi  rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 01 18, 19:46)
RUTUK o ir baigiu pazabot plauku riebalavimasi kaip su tuo kovojat?

Kai dedu balzama, nelieciu plauku saknu. Dar man labai padejo skalavimas acto tirpalu thumbup.gif Is pradziu bijojau del kvapo, bet isdziuvus plaukams acto kvapo nelieka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 01 18, 19:47)
Pabandyk plaukus isskalaut acto tirpalu, gal pades nuo riebalavimosi  mirksiukas.gif

O kokia koncentracija ir kuri acto rūšis?

Turiu KN mišinį sausai odai, o mama naudojo brandžiai - sakė, viena geriausių naudotų priemonių, naudojo kartu su pelargonijom, nebeliko inkštirų ant kaktos.
O savo mišinio padariau (su Monicos pagalba) du variantus, vienas su rožmedžiu ir neroli, kitas su morkų sėklų ea. Ilgai išsilaiko kvapas, vakare sudrėkinus veidą vėl jaučiasi kvapas. Ir taupus labai, man veidui trijų lašiukų užtenka. Nors kartais drėkinimo pritrūksta, tai geriau būtų naudoti pamainom su kremu.
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 01 18, 20:51)
Kai dedu balzama, nelieciu plauku saknu. Dar man labai padejo skalavimas acto tirpalu  thumbup.gif  Is pradziu bijojau del kvapo, bet isdziuvus plaukams acto kvapo nelieka  mirksiukas.gif

as taip pat darau, bet man atrodo kad riebina dar daugiau, bet negali but, man tikriausiai paranoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 18, 01:36)
Labas  4u.gif  mano oda mišri, probleminė, kyla dažnai visokie baisuokliai. Kai tik pradėjau domėtis nat.kosmetika irgi stačia galva puoliau prie aliejų-tikėdamasi stebuklų.... Vieną savaitę juos panaudojus, tikrai spuogelių apmažėjo, labai gerai nuslopindavo uždegimą (naudojau tamanus, emulsiją nuo spuogų iš KN)... Bet kas pasidarė toliau, tai baisu ir pagalvot... Uždegiminių, giluminių spuogų labai padaugėjo, atsirado poodiniai balti taškeliai tokie, kaklas visas buvo nusėtas kietais guzeliais, kurie vėliau išaugdavo į skaudų giluminį pūlinuką..  verysad.gif  Iš nevilties pradėjau lankytis pas kosmetologę, į mėnesį 2-3k dariausi mikrodermabrazijas-bet niekas nepadėjo, nei odos valymas, nei stebuklingais laikyti aliejai, nei molio kaukės. Baisiausia buvo tai, kai draugas paklausdavo "o kodėl tave čia taip beria? kada tau išnyks?" žmogus nenorėdavo nieko blogo, bet mane tai varė į didžiausią neviltį. Ir vieną dieną Ernesin  wub.gif  notworthy.gif  pasidalino savo asmenine patirtimi, dėl aliejų netinkamumo būtent jos odai, pagalvojau, kad ir man gali netikti visi tie aliejai. Šiai dienai naudoju tik dr.Hauscka CC ir melisų tonikų, reiktų nusipirkti alav.gelio, bet niekaip neišeina  doh.gif  eidama į lauką, tik akiduobes, mažus sausus plotus patepu sviestmedžiu, kad nenušaltų. Darausi molio kaukes ir matau, kol kas nežymius, bet šiokius tokius gerėjimus veidelyje...  ax.gif  (Klausė tik apie aliejus, o aš litaniją visą parašiau    blush2.gif )

4u.gif Ačiū Tau, kad pasidalinai, gavau minčių pamastymui 4u.gif ax.gif Šiaip veido oda mano normali, tačiau nugara problematinė, tai ir nebežinau, ką čia reikės daryti, pasimečiau visai... Kažkaip visiškai nesinori ant savęs eksperimentuoti... sad.gif Tai čia Tau galbūt kaip ir alerginė reakcija gavosi, ar ne? Juk būna, kad ir netinka kokie aliejai, vieni , kiti... Ar čia daugiau dėl to, kad aliejus tiesiog, net nesvarbu koks... ? Gal Tau kosmetologė ką nors sakė, ar nesikonsultavai su ja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 18, 19:32)
Atvirkščiai atitolina jis plaukų riebalavimąsi, anksčiau negalėdavau po pirmosios darbo dienos nesiplovus galvos antrąją dieną palaidais eiti į darbą, o dabar kai pradėjau naudoti alavijo gelį, dvi dienas be problemų atidirbu smile.gif

man ir nuo alijosiaus maziau riebaluojasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 18, 10:32)
beje, dar apie ranku kremus ax.gif prisiminiau, kad man labai patiko issausejusioms rankoms weledos skin food smile.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 01 18, 10:34)

gali bandyti gryną levandų EA smile.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gaminasi toniką normaliai veido odai ir galėtų receptą pasakyti? 4u.gif Va, skaičiau tokį dalyką. kad papurškus plaukus tirpalu su jūros druska(jei gerai pamenu)plaukai susigarbanoja.Aš kažkodėl nelabai tikiu.Gal kas žinote viską tiksliai? ax.gif Aš tonikui turiu kažkurios amytės receotuką, tik pamiršau paklausti kiek ko reikia:rosmarinu hidrolatas+augalinio glicerino (kad padrekintu odele)+levandu ea smile.gif Ir štai turiu receptą plaukams nuo elektrinimosi(irgi kžkurios mamytės): rozmarinu vandenuo su skystu pantenoliu ir fitokeratinais.Gal irgi kas nors žinote kiek ko reikia? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simse ;): 18 sausio 2010 - 20:27
QUOTE(Katherina @ 2010 01 18, 01:36)
Labas  4u.gif  mano oda mišri, probleminė, kyla dažnai visokie baisuokliai. Kai tik pradėjau domėtis nat.kosmetika irgi stačia galva puoliau prie aliejų-tikėdamasi stebuklų.... Vieną savaitę juos panaudojus, tikrai spuogelių apmažėjo, labai gerai nuslopindavo uždegimą (naudojau tamanus, emulsiją nuo spuogų iš KN)... Bet kas pasidarė toliau, tai baisu ir pagalvot... Uždegiminių, giluminių spuogų labai padaugėjo, atsirado poodiniai balti taškeliai tokie, kaklas visas buvo nusėtas kietais guzeliais, kurie vėliau išaugdavo į skaudų giluminį pūlinuką..  verysad.gif  Iš nevilties pradėjau lankytis pas kosmetologę, į mėnesį 2-3k dariausi mikrodermabrazijas-bet niekas nepadėjo, nei odos valymas, nei stebuklingais laikyti aliejai, nei molio kaukės. Baisiausia buvo tai, kai draugas paklausdavo "o kodėl tave čia taip beria? kada tau išnyks?" žmogus nenorėdavo nieko blogo, bet mane tai varė į didžiausią neviltį. Ir vieną dieną Ernesin  wub.gif  notworthy.gif  pasidalino savo asmenine patirtimi, dėl aliejų netinkamumo būtent jos odai, pagalvojau, kad ir man gali netikti visi tie aliejai. Šiai dienai naudoju tik dr.Hauscka CC ir melisų tonikų, reiktų nusipirkti alav.gelio, bet niekaip neišeina  doh.gif  eidama į lauką, tik akiduobes, mažus sausus plotus patepu sviestmedžiu, kad nenušaltų. Darausi molio kaukes ir matau, kol kas nežymius, bet šiokius tokius gerėjimus veidelyje...  ax.gif  (Klausė tik apie aliejus, o aš litaniją visą parašiau    blush2.gif )

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 18, 20:57)
4u.gif Ačiū Tau, kad pasidalinai, gavau minčių pamastymui  4u.gif  ax.gif Šiaip veido oda mano normali, tačiau nugara problematinė, tai ir nebežinau, ką čia reikės daryti, pasimečiau visai... Kažkaip visiškai nesinori ant savęs eksperimentuoti... sad.gif Tai čia Tau galbūt kaip ir alerginė reakcija gavosi, ar ne? Juk būna, kad ir netinka kokie aliejai, vieni , kiti... Ar čia daugiau dėl to, kad aliejus tiesiog, net nesvarbu koks... ? Gal Tau kosmetologė ką nors sakė, ar nesikonsultavai su ja?  4u.gif

Aš dar pastebėjau, kad man nuo lietuviško oro spuogai auga smile.gif Kai pradėjau naudoti aliejus ir natūralią kosmetiką irgi tikėjausi, kad be jokio spiuogo vaikščiosi, tačiau taip anaiptos nebu. Kai mečiau KT geri situacija dar labiau pablogėjo. Prieš MM būdavau neblogai nuspuogavosi, o kol tie praeidavo, tai jau kiti kildavo biggrin.gif Bet aliejų vis tiek nemačiau. Kai išvažiavau atostogų į šiltus kraštus veido situacija pasikeitė. Tačiau ant nugaros tiek spuogų dar gyvenime nebuvau turėjusi, jau visai į neviltį buvau puolusi doh.gif Tačiau į atostogų pabaigą nugara irgi susitvarkė ir kai grįžau jau visai liuks buvo wub.gif Tačiau pabuvus LT nugara beveik po pusės mėn. apsispuogavo. Veido oda be jokio spuogiuko džiaugiausi ilgiau. Dabar žiūriu vėl jielįsti pradeda. Darau išvadą, kad saulės trūkumas, žieminis oras bei žiaurus stresas darb daro savo ir prie gero nepriveda. Moralas - ne tik alijai, bet ir aplinka dėl spuogų kalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 15, 23:08)
Tiesa, nėra už ką, kažkaip dbr pati pagalvojau, kad labai smarkiai skiriasi nuo visų kitų mano bandytų, kad ir brangių nenatūralių prausiklių, niekada nebegryšiu atgal  schmoll.gif Šitas superinis. Jei įsigysi, pranešk, kaip naudojasi, ar patenkinta pirkiniu, esi, smalsu, kaip kitom. Tikiuosi, kad nenusivilsi  4u.gif

Stai jo sudetis, gal kas galetu pakomentuot?drėkiklis (SORBITOL), paviršinio aktyvumo medžiaga (COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE), paviršinio aktyvumo medžiaga (CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE), paviršinio aktyvumo medžiaga (DISODIUM CAPRYLOYL GLUTAMATE), pieno rūgštis (LACTIC ACID), natūralus stabilizatorius (XANTHAN GUM), glicerinas (GLYCERIN), levandų aliejus (LAVANDULA HYBRIDA OIL), medvilnės sėklų aliejus (GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL), linaloolis (LINALOOL), mėlynių ekstraktas (VACCINIUM MYRTILLUS EXTRACT), medetkų ekstraktas (CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT).
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 01 18, 21:34)
Aš dar pastebėjau, kad man nuo lietuviško oro spuogai auga  smile.gif Kai pradėjau naudoti aliejus ir natūralią kosmetiką irgi tikėjausi, kad be jokio spiuogo vaikščiosi, tačiau taip anaiptos nebu. Kai mečiau KT geri situacija dar labiau pablogėjo. Prieš MM būdavau neblogai nuspuogavosi, o kol tie praeidavo, tai jau kiti kildavo biggrin.gif Bet aliejų vis tiek nemačiau. Kai išvažiavau atostogų į šiltus kraštus veido situacija pasikeitė. Tačiau ant nugaros tiek spuogų dar gyvenime nebuvau turėjusi, jau visai į neviltį buvau puolusi  doh.gif Tačiau į atostogų pabaigą nugara irgi susitvarkė ir kai grįžau jau visai liuks buvo  wub.gif Tačiau pabuvus LT nugara beveik po pusės mėn. apsispuogavo. Veido oda be jokio spuogiuko džiaugiausi ilgiau. Dabar žiūriu vėl jielįsti pradeda. Darau išvadą, kad saulės trūkumas, žieminis oras bei žiaurus stresas darb daro savo ir prie gero nepriveda. Moralas - ne tik alijai, bet ir aplinka dėl spuogų kalta biggrin.gif

O man dar labai įtakoja- vanduo. Kai būnu namie, tai niekuo net tepti veido nereikia, nes vanduo viltruotas, minkštas, odos netraukia, o tik grįžtu į Vilnių- košmaras doh.gif
Atsakyti
o i pedu krema galiu ilasint glicerino?turiu weledos, bet nepatinka, jokio drekinimo, o ismest nesiori.issukciau i kita indeli krema, ilasinciau ir ismaisyciau ax.gif
Atsakyti