Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 18, 19:05)
o man nepatinka, kazkaip sausina rankas, senai turiu, niekaip nedabaigiu smile.gif

Taip, sausina.Rasiau, kad pats pojutis patinka kai isitepi, jauciu ji visa diena, taciau rankos sauseja...
Del to savaiminio idegio dabar pasimeciau, kai paskaiciau komentarus jusu bloge doh.gif - Summer- jei nesunku, kuris butent labai patiko? Ne vienos rusies yra..
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 18, 19:13)
Del to savaiminio idegio dabar pasimeciau, kai paskaiciau komentarus jusu bloge doh.gif - Summer- jei nesunku, kuris butent labai patiko? Ne vienos rusies yra..

as ne Summer, bet Laveros savaimini irgi turiu smile.gif tai stai kuris yra super savaiminis biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 01 18, 19:24)
as ne Summer, bet Laveros savaimini irgi turiu  smile.gif  tai stai kuris yra super savaiminis  biggrin.gif

Dekavoju labiausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 01 18, 15:10)
Kažin ar aloe gelis (Nimfali) neriebaluos? ax.gif

Atvirkščiai atitolina jis plaukų riebalavimąsi, anksčiau negalėdavau po pirmosios darbo dienos nesiplovus galvos antrąją dieną palaidais eiti į darbą, o dabar kai pradėjau naudoti alavijo gelį, dvi dienas be problemų atidirbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 18 sausio 2010 - 18:32
QUOTE(Satura @ 2010 01 18, 10:34)
kadangi Lovelula kartą mane paliko be užsakymo, tai aš už Greenlife. Tik ten jau reiktų daugiau ką imti, jei gerai pamenu, kad siuntimas apsimokėtų smile.gif

o daugiau nebuvo tarp musu tokiu atveju, kad lovelula paveda? Pravarciau greenlife parduotuve, nepatiko, firmos keistos, netiketai vienam gaminyje parabenu radau, kitur alijosiaus gelis irgi su parabenais unsure.gif
kaip noreciau elysambre tuso, mano jau visi dziovinti tusai nusibodo grandyti
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 18, 00:11)
O kuri tau gyre? Is MONOI de Thaiti ar koki kita? Mano tai oda sauseti linkusi, tai gal nebutu problemu g.gif Man tai patiktu jei ju poveikis geras, nereiktu keletos kremu, nes kiek skaiciau tai tie is MONOI de Thaiti tinka ir kunui ir veidui.

Ne, ne MONOI, nors neabejoju, kad ir jis nerealus dalykas yra. Aš kalbėjau apie tuos specialius aliejų mišinukus odai, kur yra "Normaliai odai", "Sausai odai", "Mišriai odai" ir "Veido odai", berods, jei gerai pamenu pavadinimus. Gali pasižiūrėti KN internetiniame puslapyje mirksiukas.gif Tai man gyrė baisiai tą "Veido odai", o mano oda mišri/normali, sakyčiau smile.gif Tai, jei Tavo oda sausa, manau, neturėtų problemų kilti 4u.gif
Atsakyti
Cia kazkuri mergina klause apie aliejus veidui. As turejau is KN nerolio eliksyra, tai thumbup.gif wub.gif Mano riebiai odai labai tiko, sutraukdavo poras, neblizgejo, bet ziemai man kiek per lengvas pasirode, tai nusipirkau kremo baze ir isilasinau ea, dar kazko pridejau (paskutini kart ilasinau morku fitolio, gal kiek parudins mano balta veida). Reiks vel nusipirkt nerolio eliksyro, nes kai po ranka neturejau nieko kito, irkunui naudojau (nors biski ir gaila buvo) blush2.gif
Bet kaip dabar prisimenu, tai tokios grazios odos jau senai neturejau, nors karts nuo karto iskyla koks bjaurybe, bet nieko tokio. Buna kad kartais nepatinku pati sau, bet cia jau kita kalba lotuliukas.gif Dabar oda normali, o ir baigiu pazabot plauku riebalavimasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 18, 00:11)
palaukit daugiau atsiliepimu del alieju smile.gif
nes kitom buna, kad kemsa.. na bet cia reikia paciai isbandyti ir issiaiskinsit kaip jums tiks wink.gif

Sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 18, 18:32)
Atvirkščiai atitolina jis plaukų riebalavimąsi, anksčiau negalėdavau po pirmosios darbo dienos nesiplovus galvos antrąją dieną palaidais eiti į darbą, o dabar kai pradėjau naudoti alavijo gelį, dvi dienas be problemų atidirbu smile.gif

drinks_cheers.gif Aš plaudavau kas antrą dieną, o dabar - kas trečią ar net kas ketvirtą bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, jau klausiau, bet per skubejima neuzsirasiau doh.gif darant zalio molio kauke vienam kartui, kiek saukteliu plastasiniu kaip arbatinis mazdau reiikia?kiek vandens?kad susidarytu kosyte?o miltelius, EA ir glicerino jau det i kose?kiek prisimenu, padaryta turi pastovet 20 min?aciuuuuuuuuuuuuuuu 4u.gif
Papildyta:
o as palunu galva visitiek kas antra diena, ir ea naudoju ir aliejaus kaukes, bet riebaluojasi, pirma diena einu palaidais, antra jau susukuoju doh.gif nervina...
Atsakyti
RUTUK o ir baigiu pazabot plauku riebalavimasi kaip su tuo kovojat?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 18, 19:36)
o as palunu galva visitiek kas antra diena, ir ea naudoju ir aliejaus kaukes, bet riebaluojasi, pirma diena einu palaidais, antra jau susukuoju doh.gif nervina...

Pabandyk plaukus isskalaut acto tirpalu, gal pades nuo riebalavimosi mirksiukas.gif
Atsakyti