Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Jetus, koks cia lobynas pas jus, bet kaip su jumis speti? doh.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 16, 20:01)
Kelerius metus nuolat lankydavausi soliariume (bent po kartą per mėnesį), praėjusį pavasarį nustojau... Ir nebegrįžau smile.gif Labai mėgstu būti įdegusi, gražu man. Na bet kai veido oda pasitvarkė kiek, tai jau nebematau ir poreikio didelio eiti rudintis. Reikės vėl kada Laveros savaiminį nusipirkti, tobulą spalvą suteikia.

Ir as nustojau pries gerus metus vaikscioti. Ir tikrai daugiau nebeeisiu schmoll.gif . Ieskau labai labai savaiminio- reikes pasidometi siuo.
Gal butu galima kokia nuoroda i ji ? 4u.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 17, 15:28)
Sante "Natural Basics" su imbieru - pigus ir kokybiškas, tik kvapas ilgainiui erzinti pradėjo. Vertas kainos ir dėmesio smile.gif

Koks man smagus pojutis po sio, atrodo, kad kokia nematoma plevele aptrauke rankas, bet sausina labai verysad.gif , gal ne kremas kaltas, bet reiskias, kad reikia kazko kito... Ypac man rodomuju pirstu sonai sauseja - net skauda kartais...
Summer- tai ar pavyko su darbu? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 18 sausio 2010 - 16:58
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 18, 16:40)
Satura, klausei, ar druska ne per siurkstu galvos odai- ta pati smulkiausia tikrai ne, ji net uz cukru smulkesne  4u.gif

dabar tai pavarysiu biggrin.gif O kam apskritai reikia galvos odą pylinguoti? Niekad gyvenime to nedariau ir nelabai suprantu, kame nauda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 18, 17:01)
dabar tai pavarysiu  biggrin.gif O kam apskritai reikia galvos odą pylinguoti? Niekad gyvenime to nedariau ir nelabai suprantu, kame nauda  ax.gif

tam kam ir veido oda pvz...gal pasisalintu pleiskaneles, odos lasteles negyvos, ir plius ta 'duobute' is kurios auga plaukas yra "apsvarinamas', tada geriau, lengviau jam augti tongue.gif
Atsakyti
Gal kas nors norėtų ko nors violey.com? Man reikia, tad kviečiu į blog'ą.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 01 18, 18:04)
Gal kas nors norėtų ko nors violey.com? Man reikia, tad kviečiu į blog'ą.

Noretu , tik nelabai zino blog'a blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 18, 17:03)
tam kam ir veido oda pvz...gal pasisalintu pleiskaneles, odos lasteles negyvos, ir plius ta 'duobute' is kurios auga plaukas yra "apsvarinamas', tada geriau, lengviau jam augti  tongue.gif

mastau.gif Na gal reiks pabandyti pasicukrinti su Muscovado cukrumi. Man atrodo, kad bent jis tai nieko nuskriausti negalėtų biggrin.gif

Diva:), greit į pirmą puslapį cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 18 sausio 2010 - 17:07
QUOTE(Satura @ 2010 01 18, 18:06)
Diva:), greit į pirmą puslapį  cool.gif

Butent ta dabar ir dariau! Ir is kart atsakyma i savaimini krema gavau ir t.t. biggrin.gif . Tai kur ten ka ? Aj, zodziu- reikia cia prisesti ziurau biggrin.gif
Atsakyti
Niu va eina jau visai i pabaiga mano Druide ozku sampuniukas, td db jau nebezinau koki ir bepirkti.... plaukai ties saknimis linke riebaluotis, taciau pats plaukas link sausesniu, ypac nuo vidurio ilgio bei galiukai sakotis megejai doh.gif turiu db dar Druide purity, bet ji retam naudojimui atsidejus, isplauti iv kaukems.... merginos gal patarsit koki sampunioka....
dar labai noreciau pagirti farfalla frangipani dudo geli, nuostabus wub.gif kavpas kerintis, konsisitencija kaip pienelis, svariai prausia odele lieka labai svelni, visiskai nesausina thumbup.gif
taip pat Druide ralaxuojancias vonios putas, jau buvau pamirsusi ju nuostabu aromata wub.gif db vel nusipirkau negaliu vel jomis atsidziaugti, putoja gausiai, putos tirstos, o jau kvapas ir visai nesausina odos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 18, 17:09)
Butent ta dabar ir dariau! Ir is kart atsakyma i savaimini krema gavau ir t.t.  biggrin.gif . Tai kur ten ka ? Aj, zodziu- reikia cia prisesti ziurau  biggrin.gif

blogas
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 18, 18:15)

Taip, taip- radau gi sakau - cia ir ziurineju, labai daug ten visko!
Jetus, Satura blink.gif - galvojau, kad man jau zegnotis reikia - matau viena, skaitau kita! doh.gif
Atsakyti
Visdar laukiu jusu nuomones apie Omnia Botanica kaip firma.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 18, 17:48)
Jetus, koks cia lobynas pas jus, bet kaip su jumis speti?  doh.gif
Ir as nustojau pries gerus metus vaikscioti. Ir tikrai daugiau nebeeisiu  schmoll.gif . Ieskau labai labai savaiminio- reikes pasidometi siuo.
Gal butu galima kokia nuoroda i ji ?  4u.gif
Koks man smagus pojutis po sio, atrodo, kad kokia nematoma plevele aptrauke rankas, bet sausina labai verysad.gif , gal ne kremas kaltas, bet reiskias, kad reikia kazko kito... Ypac man rodomuju pirstu sonai sauseja - net skauda kartais...
Summer- tai ar pavyko su darbu?  smile.gif

o man nepatinka, kazkaip sausina rankas, senai turiu, niekaip nedabaigiu smile.gif
Atsakyti