QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 12:22)
Merginos, ką manote apie "Natuderm" kosmetiką?...
Turėjau dušo gelį - skaniai kvepia, bet man sausino oda (daugiau nebepirkau ir net nepabaigiau, atidaviau )
Rankų kremus naudoju, jau antrą tūbelę. Labai gerai drėkina, riebūs, o ir susigeria normaliai. Rekomenduoju
QUOTE(Katherina @ 2010 01 17, 19:00)
Sveikos, merginos kurios naudojat http://www.violey.co...ge.php/pID/2205 šampūną, ar nepastebėjote, kad jis sausina galiukus?
Man jis kaip tik švelnus pasirodė, galiukų nesausino, nevėlė. Nors man kolkas nei vienas taip šampūnas nepadarė
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 22:00)
Klausiu visų ilgakasių Labai noriu atsiauginti ilgus plaukus
Pirma, aliejinės kaukės. Daug kam patinka kokosų, avokadų al. Aš seniai seniai pradėjau nuo alyvuogių al. kaukių - man čia buvo išsigelbėjimas, nes plaukai buvo šiaudiniai nuo visų silikoninių priemonių. Dažnos tokios aliejinės kaukės man gražino pigmentą į plauką ir jie natūraliai patamsėjo, beto švelnūs, tiesiog malonūs liesti Bandyk įvairius aliejus, gali jų mišinius naudoti, taip pat gali lašinti įvairius ea (užtenka vos 2-3 lašiukų vienam kartui). Išteptu plaukus nepatingėk pamasažuoti - aktyvins kraujotaką.
QUOTE(bryyla @ 2010 01 17, 23:20)
tiek viliojausi tom taurelėm nuo celiulito, bet šiandien gerai apžiūrėjau šlaunis ir vis delto nusprendžiau nepirkti,
Aš tepuosi ne aloe geliu, o aloe sultimis.
Aš tepuosi ne aloe geliu, o aloe sultimis.
Ir gerai padarei, paskui būtum ne naudos, o žalos sau prisidarius
Kažin ar aloe gelis (Nimfali) neriebaluos?
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 18, 14:07)
Ar nera dabar niekur jokiu nuolaidu kosmetikai?
Mačiau Vokiečių vaistinėje (Gedimino 9) nuolaidas veido kosmetikai. Tik nepamenu ar tik Dr. Hauschka ar visoms.