Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Summer-In-Paris, jeigu vadovas žino ką daro, tikrai pamatė tavo sugebėjimus ir žinias, sėkmės 4u.gif

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 12:22)
Merginos, ką manote apie "Natuderm" kosmetiką?...  ax.gif

Turėjau dušo gelį - skaniai kvepia, bet man sausino oda (daugiau nebepirkau ir net nepabaigiau, atidaviau smile.gif )
Rankų kremus naudoju, jau antrą tūbelę. Labai gerai drėkina, riebūs, o ir susigeria normaliai. Rekomenduoju smile.gif

QUOTE(Katherina @ 2010 01 17, 19:00)
Sveikos, merginos  4u.gif  kurios naudojat http://www.violey.co...ge.php/pID/2205 šampūną, ar nepastebėjote, kad jis sausina galiukus?  g.gif 

Man jis kaip tik švelnus pasirodė, galiukų nesausino, nevėlė. Nors man kolkas nei vienas taip šampūnas nepadarė ax.gif

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 22:00)
Klausiu visų ilgakasių  biggrin.gif Labai noriu atsiauginti ilgus plaukus

Pirma, aliejinės kaukės. Daug kam patinka kokosų, avokadų al. Aš seniai seniai pradėjau nuo alyvuogių al. kaukių - man čia buvo išsigelbėjimas, nes plaukai buvo šiaudiniai nuo visų silikoninių priemonių. Dažnos tokios aliejinės kaukės man gražino pigmentą į plauką ir jie natūraliai patamsėjo, beto švelnūs, tiesiog malonūs liesti biggrin.gif Bandyk įvairius aliejus, gali jų mišinius naudoti, taip pat gali lašinti įvairius ea (užtenka vos 2-3 lašiukų vienam kartui). Išteptu plaukus nepatingėk pamasažuoti - aktyvins kraujotaką. 4u.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 17, 23:20)
tiek viliojausi tom taurelėm nuo celiulito, bet šiandien gerai apžiūrėjau šlaunis ir vis delto nusprendžiau nepirkti,

Aš tepuosi ne aloe geliu, o aloe sultimis.

Ir gerai padarei, paskui būtum ne naudos, o žalos sau prisidarius 4u.gif

Kažin ar aloe gelis (Nimfali) neriebaluos? ax.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 01 18, 14:07)
Ar nera dabar niekur jokiu nuolaidu kosmetikai?

Mačiau Vokiečių vaistinėje (Gedimino 9) nuolaidas veido kosmetikai. Tik nepamenu ar tik Dr. Hauschka ar visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 18, 00:10)
AgneMMM, galiu pasidalint patirtim, nes jau lygiai metai kaip atradau aliejus 2)aliejai aliejukai galvos odai, ir plaukams. Jojoba, ricina, kokosai, avokadas, kas tik norit  wub.gif ilasinkit rozmarinu, pipirmeciu, metu EA, na kokiu tik norit, tik pries tai geriau pasiskaityt, ar tiks  mirksiukas.gif
3)svoguno kauke: issispaudziu per sulciaspaude, ipilu lb nedaug kokio aliejaus, istrinu i galvos oda- nuo slinkimo lb super, spartina augima.

O ar po to plaukai, kai sušlampa nesmirda svogūnu? g.gif O gal kas žino, kiek ko reikia dėti tonikui ir purškalui nuo plaukų elektrinimosi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 18, 16:06)
SP. O  čia Laveros dekoratyvinės yra geromis kainomis - niekad iš čia nesisiunčiau, nežinau, kiek siuntimas kainuotų smile.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 01 18, 16:10)
Mačiau Vokiečių vaistinėje (Gedimino 9) nuolaidas veido kosmetikai. Tik nepamenu ar tik Dr. Hauschka ar visoms. 4u.gif

Dekui, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 01 18, 15:10)
Turėjau dušo gelį - skaniai kvepia, bet man sausino oda (daugiau nebepirkau ir net nepabaigiau, atidaviau smile.gif )
Rankų kremus naudoju, jau antrą tūbelę. Labai gerai drėkina, riebūs, o ir susigeria normaliai. Rekomenduoju smile.gif

Kaip tik žadėjau duškę pirkt, tai turbūt neverta rizikuot, nes mano oda sausa ir taip doh.gif
O kokį būtent rankų kremą naudoji? Jų dvi rūšys berods rolleyes.gif
Atsakyti
Kokia jusu nuomone apie Omnia botanica kosmetikos firma?
Sudetis man kaip ir neuzkliuvo, ant pakuotes raso 100proc. naturali, bet sertifikato nera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 18 sausio 2010 - 15:46
QUOTE(bryyla @ 2010 01 18, 16:41)
O kokį būtent rankų kremą naudoji? Jų dvi rūšys berods  rolleyes.gif

As tai naudoju su ginkmedziu ir alyvuogiu aliejumi, man ir labai patinka. Tikrai pirkciau ir vel mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 18, 16:52)
As tai naudoju su ginkmedziu ir alyvuogiu aliejumi, man ir labai patinka. Tikrai pirkciau ir vel  mirksiukas.gif

as irgi sita turiu ir nieko man nesausina, priesingai smile.gif
drauge turiu tokia nusistaciusia pries mano tuos naturalumus, tai kai nusiprause situo duso geliu, sake oda labai svelni. kita diena klause kur pirkau ir bego pirkt biggrin.gif

aj cia apie ranku krema smile.gif) as atsakiau apie duso geli blush2.gif
maniskis ranku kremas baiges, gal reikes isbandyti sita mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 18 sausio 2010 - 16:00
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 18, 16:59)
as irgi sita turiu ir nieko man nesausina, priesingai smile.gif
drauge turiu tokia nusistaciusia pries mano tuos naturalumus, tai kai nusiprause situo duso geliu, sake oda labai svelni. kita diena klause kur pirkau ir bego pirkt biggrin.gif

aj cia apie ranku krema smile.gif) as atsakiau apie duso geli blush2.gif
maniskis ranku kremas baiges, gal reikes isbandyti sita mirksiukas.gif

Gal neaiskiai parasiau, as kalbejau apie ranku krema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 18, 17:01)
Gal neaiskiai parasiau, as kalbejau apie ranku krema  blush2.gif

aiskiai, as katik is pietuku miego pabudau biggrin.gif
paskuj pasitaisiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 18, 17:04)
aiskiai, as katik is pietuku miego pabudau biggrin.gif
paskuj pasitaisiau tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Satura, klausei, ar druska ne per siurkstu galvos odai- ta pati smulkiausia tikrai ne, ji net uz cukru smulkesne 4u.gif

Simse:), man 'nesmirda', prasiau 2 zmoniu 'pauostyt'- sake jokio svoguno neuzuodzia bigsmile.gif bet cia SM paneles kitoj temoj baisiai keike kad smirda...na kaip kam. as sakiau kad ir sh.. tepsiuos kad tik neslinktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 18, 15:07)
Ar nera dabar niekur jokiu nuolaidu kosmetikai?

Naturalyje dabar visai nemazai visokiu akciju yra http://naturalis.lt 4u.gif
Atsakyti