Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

zieminuke, tik tepk išimtinai ant drėgnos odos ir tik lašelį, kad nepadaugintum smile.gif

pasidalinsiu, kokį atradimą vakar padariau bigsmile.gif Varčiau Argital priemonių informacinę medžiagą ir radau tokią pastabą smulkiu šriftu apie priemonių tepimo kryptį.

kiek pastaruoju metu skaičiau šaltinių, visur nurodoma - tepkite, masažuokite pagal laikrodžio rodyklę, kad būtų pagerintas limfos tekėjimas, apskritai suaktyvinti skysčiai. Kiek pamenu, tai turi ir kažkokią energetinę prasmę, tik jos nepamenu ir nepaaiškinčiau smile.gif

tuo tarpu Argital rašo, kad pagal laikrodžio rodyklę reikia masažuoti tiems žmonėms, kurie gyvena Šiaurės pusrutulyje, o prieš laikrodžio rodyklę - tiems, kurie gyvena Pietų pusrutulyje biggrin.gif
Atsakyti
Katuti, rankoms gi gali pasidaryti kremą su hidrolatu. Tada jis gerai įsigers. Jei dėsi sviestm, kakavos, tai ir pamaitins gerai rankas. Va čia irgi pranašumas kremo prieš sveistą, kad kremas greit įsigerai.

AN tiekėjai ant molio rašo 2 metų galiojimą.

Zieminuke, man veidui kokosas toks prastokas aliejus (bet čia mano nuomonė). Aš rinkčiausi mano supratimu kokį kitą vertingesnį aliejų arba jų mišinį.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 18, 13:17)
Katuti, rankoms gi gali pasidaryti kremą su hidrolatu. Tada jis gerai įsigers. Jei dėsi sviestm, kakavos, tai ir pamaitins gerai rankas. Va čia irgi pranašumas kremo prieš sveistą, kad kremas greit įsigerai.

jau tiek prisimaišiau savaitgalį, kad visai žiemai mums su MB užteks biggrin.gif Ai, dar užmiršau pasigirti, kad dariau "šildomąjį" variantą - lašinau imbiero EA ir kelis gvazdikėlių pumpurų EA lašus. Tai nėra tokio efekto, kad pasitepi ir iškart rankos-kojos įšyla, bet gal aš persifantazavau, kad taip išvis nutikti gali tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 18, 14:17)

AN tiekėjai ant molio  rašo 2 metų galiojimą.

Zieminuke, man veidui kokosas toks prastokas aliejus (bet čia mano nuomonė). Aš rinkčiausi mano supratimu kokį kitą vertingesnį aliejų arba jų mišinį.

Aciu, zinosiu 4u.gif Jetau kaip gerai, kad yra sita tema, nes kai paskaitai aprasymus, tai atrodo stebuklas.
O gal galetumet kas nors parekomenduot koki kremuka sausai veido odai, kuo naturalesni? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 18, 00:08)
pas mane aloje gel is nimfali, bet jis skystutis toks.o kur perki sultis?

Iš Monicos pirkau, bet nežinau, ar dabar beturi g.gif

QUOTE(zieminuke @ 2010 01 18, 12:07)
Aciu uz nuomones apie aliejus 4u.gif Kadangi pas mane oda sausa ir niekada neesu turejusi jokiu problemu su spuogeliais (net paauglysteje pas mane ju nebuvo) tfu tfu tfu, gal reikes ismeginti koki aliejuka, tikiuosi neprisidarysiu odos problemu. As tai labai gundausi tais MONOI de Thaiti ax.gif Gal kuriai teko butent situos naudoti?

Kadangi mano oda irgi sausa, o dar ir alergiška, jautri daug kam, galiu patarti abrikosų kauliukų aliejų, man jis pats pačiausias (labai gerai susigeria, pamaitina, neblizga, oda tampa švelni ir minkšta), dar man patinka makadamijų, mažai kuo skyrėsi nuo abrikosų smile.gif kokosų dar bandžiau, tai poras kimšo, tik kūnui jis... Sausai odai labai patarčiau hidrolatą, praturtintą glicerinu ir aloe, man tai labai padėjo. Juo vakare pasipurškiu ir daugiau nieko nereikia, nei tempia, nei pleiskanoja, nei sausa oda thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 18, 13:22)
O gal galetumet kas nors parekomenduot koki kremuka sausai veido odai, kuo naturalesni? ax.gif

Man labai patiko Logonos su alavijais, bet jis gal labiau šiltesniais orais, o dabar gal labai gerai būtų Dr. Hauschkos su rožėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 18, 14:17)

Monica, reiktu su ksantanu maisyti? ax.gif noreciau pabandyt kazka pasigamint rankoms alia kreminio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 18, 14:25)
Iš Monicos pirkau, bet nežinau, ar dabar beturi  g.gif
Kadangi mano oda irgi sausa, o dar ir alergiška, jautri daug kam, galiu patarti abrikosų kauliukų aliejų, man jis pats pačiausias (labai gerai susigeria, pamaitina, neblizga, oda tampa švelni ir minkšta), dar man patinka makadamijų, mažai kuo skyrėsi nuo abrikosų smile.gif kokosų dar bandžiau, tai poras kimšo, tik kūnui jis... Sausai odai labai patarčiau hidrolatą, praturtintą glicerinu ir aloe, man tai labai padėjo. Juo vakare pasipurškiu ir daugiau nieko nereikia, nei tempia, nei pleiskanoja, nei sausa oda  thumbup.gif
Papildyta:

Man labai patiko Logonos su alavijais, bet jis gal labiau šiltesniais orais, o dabar gal labai gerai būtų Dr. Hauschkos su rožėmis smile.gif

Oi labai aciu uz toki issamu atsakyma 4u.gif Butinai paziuresiu situos produktus.
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 18, 13:52)
Oi labai aciu uz toki issamu atsakyma 4u.gif Butinai paziuresiu situos produktus.

Kiek pamenu, abrikosų pigiausia SP, o makadamijų KN pirkti smile.gif
Atsakyti
Ar nera dabar niekur jokiu nuolaidu kosmetikai?
Atsakyti
Ar urtekrem šampūnas su henine lavsonija (nežinau, ar gerai parašiau biggrin.gif) neapsunkina plaukų, ar jie nesiriebaluoja greičiau? Nes maniškiai nedažyti, normalūs, tik galiukai sausesni-niekaip neišsirenku šampūno savo plaukams... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 17, 20:38)
Merginos, noriu paklausti kokia jusu nuomone apie nerafinuotus alieju misinius? Ar naudojat kuri vienoj veido kremo pavyzdziui? Kokie butu atsiliepimai? Baiginejasi mano veido kremas (baudojau Madara), dabar pasiskaitinejau Kvapu namu puslapyje apie tuos aliejukus ir galvoju gal vertetu pameginti g.gif Ir jie kiek suprantu yra 100 proc. naturalus, be jokiu priedu, tai gal geriau nei kremai, nes kremuose vistiek bent mazyte dalis yra nenaturaliu medziagu. Labai laukiu jusu nuomoniu 4u.gif

As naudoju alieju misinuka "veido odai" is KN. Man jis labai patinka. Jis skaniai kvepia, riesutais ir gana greitai isigeria ir oda lieka tokia minksta, o svarbiausia nesiriebaluoja kakta smile.gif Jei neturiu jokio aliejuko po ranka, tai as juo ir kuna, plauku galiukus ir rankas pasitepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 01 18, 14:07)
Ar nera dabar niekur jokiu nuolaidu kosmetikai?

SP. O čia Laveros dekoratyvinės yra geromis kainomis - niekad iš čia nesisiunčiau, nežinau, kiek siuntimas kainuotų smile.gif
Atsakyti