[quote=Rasma,2010 01 17, 13:10]
O idealaus kremo rankoms, dar neatradau. Man opi vieta: jau taip iškankinta rankų oda..šerpetoja, pabalus, suskeldėjus, net dažnai skauda...
[/quote]
nors savaitgalį buvau atkirsta nuo kompo, bet ne nuo savo manufaktūros
Tai maišiausi tokį sviestų mišinį rankoms ir kojoms: pagrindas sviestmedis, pyliau sėjamosios judros aliejaus ir ilgai sukau. Pridėjau šilko miltelių, pyliau namudinio pikio ekstrakto, lašinau benzoino. Dėl kvapo išlašinau savo citrusinius EA (bet man sviestmedžio vistiek nepermušė. Ko aš taip kabinėjuosi dėl jo, tai nežinau....). Ypač man patiko jis, kai ištepiau rankas, užsidėjau gumines pirštines ir ploviau indus po labai karštu vandeniu - susigėrė tiesiog idealiai. Bet greit gerumas baigėsi, kadangi vieną pirštinę tiesiog pradūriau...
apsaugo mišinys, kuris gavosi savo konsistencija panašus į tirštą tešlą, gerai, bet gana ilgai geriasi. Pasvajojau, kaip būtų gerai nusipirkti ir gumines kojines savo problematiškiems kulnams
vistik pirksiu rankoms Argital rankų kremą, nes darbe neturiu galimybių tiek žaisti su savo darytu....
[quote=ashtri,2010 01 17, 13:45]
Gal tada kas nors gali pakomentuoti "The Organic Pharmacy"? Patikimi jie? [/quote]
iš pirmo žvilgsnio atrodo nieko
Jei sesuo nusipirks, gal nepatingės nurašyti pilną sudėtį ir mums
[quote=Summer-In-Paris,2010 01 17, 14:28]
Logona "Hand concentrate" - labai lengvas, kvapnus, gerai drėkina, bet žiemai nežinau ar tiktų
[/quote]
netiktų tikrai kaip kremo pakaitalas. Nebent pasižaisti vakarais, vieną kartą į savaitę, kaip ir rekomenduojama jį naudoti
[quote=ashtri,2010 01 17, 15:02]
Biosaloj apsiperkant davė
Bet tik su pasižadėjimu sugrįžti dar ką nors pirkti [/quote]
kaip man nepatinka tokie bajeriai, iš principo negrįžčiau
[quote=Rasulyte,2010 01 17, 16:40]
Sakykit, o kiek laiko galioja pradarytas baltas Cield'azur molis? Turiu dezute su 300 g., bet niekur nerandu nurodyto kokio nors galiojimo termino.
[/quote]
labai abejoju, ar molis turi kažkokį apribotą galiojimo terminą - nei jis genda, nei ką
[quote=maza_plunksnele,2010 01 17, 18:07]
Tikiuosi mane priimsit į savo gretas
Jūsų dėka pradėjau domėtis natūralia kosmetika ir po truputį keisti savo kosmetikos krepšelį. [/quote]
žinoma
o ką jau turi? Kas tiko, kas nepatiko?
[quote=kryyste,2010 01 17, 20:06]
O kaip jūs tuos molio taškiukus ant spuogiukų dedat? Norėčiau ir aš pabandyt, o tai jau lenda vienas bjaurybė
[/quote]
esu atsidėjusi šiek tiek molio košelės šitam reikalui. Tirštesnę užsimaišiusi. Tiesiog pakabini ir "užklijuoji" ant problematiškos vietos. Spuogo karštis tiesiog prilipina molį ir jis nenukrenta per visą naktį. Reikia tepti tiek, kiek yra uždegimo, nes taško kraštai nutrupės nuo sveikos odos
[quote=rutuk,2010 01 17, 20:32]
Emiau citrininiu verbenu hidrolato, kelis lasus glicerino, vit.E, silko, d-pantenolio, fitokeratino ir pasipursiau plaukus, nors as labai tikejausi, bet kvapo neisloko, nors plaukai tai svelnuciai
[/quote]
purkščiau tokiu ir purkščiau
[quote=AgnėMMM,2010 01 17, 22:00]
Beje, gal kokį receptuką kuri žinote, kaip panaikinti dėmeles, kurios lieka po spuogelių?... [/quote]
gali bandyti gryną levandų EA
[quote=ievvvvaa,2010 01 17, 22:10]
1)sveitiklis galvos odai: su cukrumi, ir siek tiek vandens. arba su druska.
[/quote]
man įdomu, ar ne per šiurkštu su druska?
[quote=zieminuke,2010 01 17, 22:38]
Merginos, noriu paklausti kokia jusu nuomone apie nerafinuotus alieju misinius? Ar naudojat kuri vienoj veido kremo pavyzdziui?
gal geriau nei kremai, nes kremuose vistiek bent mazyte dalis yra nenaturaliu medziagu. [/quote]
kažkaip ypač sausiaodžiams patinka tie mišiniai. Mano asmenine nuomone, juos reik mainyti - kažkiek panaudoti aliejų, kažkiek kremo, kad odai drėgmės nepritrūktų
medžiagos tai natūralios, bet kremuose yra emulsiklių, tirštiklių, ko nėra aliejų mišiniuose
[quote=Odora,2010 01 18, 07:54]
sakykit kurios pirkote elysambre tusus, is kur labiausiai apsimoka siustis? labai neturiu laiko ieskotis
[/quote]
kadangi Lovelula kartą mane paliko be užsakymo, tai aš už Greenlife. Tik ten jau reiktų daugiau ką imti, jei gerai pamenu, kad siuntimas apsimokėtų