Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(zieminuke @ 2010 01 17, 22:11)
Labas.

Esu naudojusi keleta Urtekram sampunu. Negaliu pasakyti nei kad prasti, nei kad labai super. Na toks viduriukas man sakyciau. Siaip viena minusa, tai tikrai turi - yra skistoki, todel pakankamai greit susinaudoja. Nezinau ar juose vandens kiekis didelis, ar siaip sudetis tokia, bet bent jau man tai gerokai uzsipilt reikedavo, kad issiplauciau normaliai plaukus. Pas mane plaukai iki peciu.

Turejau nuo pleiskanu ir su rozem. Abu patiko, tik veliau nuo rozinio oda pradejo niezet. Dabar turiu su rasulu. Patinka savo metiniu kvapu, idomia konsistensija, bet gal kiek pasunkina plauka prie saknu.
Atsakyti
Merginos, noriu paklausti kokia jusu nuomone apie nerafinuotus alieju misinius? Ar naudojat kuri vienoj veido kremo pavyzdziui? Kokie butu atsiliepimai? Baiginejasi mano veido kremas (baudojau Madara), dabar pasiskaitinejau Kvapu namu puslapyje apie tuos aliejukus ir galvoju gal vertetu pameginti g.gif Ir jie kiek suprantu yra 100 proc. naturalus, be jokiu priedu, tai gal geriau nei kremai, nes kremuose vistiek bent mazyte dalis yra nenaturaliu medziagu. Labai laukiu jusu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2010 01 17, 23:32)
Tamanai tinka ne tik spuogeliu demeles, bet ir rimtesnius randus naikinti. As tamanus naudoju veidui vietoj kremo, cezario pjuvio ir apendicito randus tepu. Rezultatas - veidas pirma karta gyvenime grazus, randai lygus, sviesus. Taigi, man tamanai pasiteisino.

Del molio, nelabai kaaip pylingas, nes baltas molis labai svelnus, be grudeliu, be nuosedu astriu. Del to svelnumo man ir patiko. Dar man jisir skanus pasirode, paragavau bemaisydama  blush2.gif

Ačiū už ats. 4u.gif O tamanus kur perkate? ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 17, 23:38)
Merginos, noriu paklausti kokia jusu nuomone apie nerafinuotus alieju misinius? Ar naudojat kuri vienoj veido kremo pavyzdziui? Kokie butu atsiliepimai? Baiginejasi mano veido kremas (baudojau Madara), dabar pasiskaitinejau Kvapu namu puslapyje apie tuos aliejukus ir galvoju gal vertetu pameginti g.gif Ir jie kiek suprantu yra 100 proc. naturalus, be jokiu priedu, tai gal geriau nei kremai, nes kremuose vistiek bent mazyte dalis yra nenaturaliu medziagu. Labai laukiu jusu nuomoniu 4u.gif

Ir man smalsu tas pats 4u.gif Jau kurį laiką gundausi nusipirkti ir KN labai gyrė, ypač tą, kur veido odai yra, sakė baisiai gera jo sudėtis... Bet esu kažkur girdėjusi, kad vien aliejus nėra gerai, nesuteikia reikiamos drėgmės, daugiau maitina, ar kažkas panašaus... blush2.gif Ir nemažai merginų, kurių oda riebesnė negali naudoti, nes kemša poras ir spuogelių pridygsta tada... doh.gif Bet pati nebandžiau... Pasidalinkite patirtimi, bandžiusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 22:22)
O va, kad paminėjai weledos rozmarinų vandenį - ačiū, aš kaip tik į jį dairiausi, nes iš aprašymo, geras daiktas turėtų būti  4u.gif O  hidrolatus kokius naudoji?  ax.gif  4u.gif

tas vanduo tikrai super, bet kad ieina alkoholis i ji, tai cia gal nera bais gerai, na bet matyt ir nekenkia labai mirksiukas.gif
na siuo metu roziu naudoju, dar bandzius levandu, bet ten daugiau veidui. abu patinka, mirksiukas.gif siaip bet koki gali bandyt, o tamanai ir man lb gerai- vasara naudojau, super buvo. ir ar as sapnavau, ar kas, bet tamanus geriau tept kai poros atsiverusios, no? tai va vasara buvo idealu, o db kai moli daznai darausi, tai poros lb sutrauktos, tamanu nebetepu 4u.gif
o visa sita geri galima nusipirkti Kvapu namuose, stepono 6 hidrolatu maciau 4u.gif
Atsakyti
Tamanu yra Kvapu namuose, AromaNaturals.

Visus aliejus ir ju misinius reikia tepti ant dregnos odos, geriausia per 3 min po sudrekinimo, nes taip aliejai ta dregme nunesa i poodinius audinius. KN aliejiniu misiniu nebendziau, tad negaliu nieko pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 17, 23:50)

o visa sita geri galima nusipirkti Kvapu namuose, stepono 6 hidrolatu maciau  4u.gif

hidrolatu ir aromanatural.lt yra mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasulyte @ 2010 01 17, 23:58)

Visus aliejus ir ju misinius reikia tepti ant dregnos odos, geriausia per 3 min po sudrekinimo, nes taip aliejai ta dregme nunesa i poodinius audinius. KN aliejiniu misiniu nebendziau, tad negaliu nieko pasakyti.

as naudoju butent KN alieju misini Normaliai odai smile.gif
tai net nzn ir kaip ji vertinti.. kremo nebenaudoju, tik ji smile.gif
na nieko, nekemsa poru (atrodo, spuogeliai tik pries mmm buna)
na jei neieskau jokios kitokios priemones tam reikalui, tai manau viskas ok smile.gif
tik vasara manau nenaudociau, nes noretusi kazko lengvesnio.

Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 17, 23:50)
tas vanduo tikrai super, bet kad ieina alkoholis i ji, tai cia gal nera bais gerai, na bet matyt ir nekenkia labai  mirksiukas.gif
na siuo metu roziu naudoju, dar bandzius levandu, bet ten daugiau veidui. abu patinka, mirksiukas.gif  siaip bet koki gali bandyt, o tamanai ir man lb gerai- vasara naudojau, super buvo. ir ar as sapnavau, ar kas, bet tamanus geriau tept kai poros atsiverusios, no? tai va vasara buvo idealu, o db kai moli daznai darausi, tai poros lb sutrauktos, tamanu nebetepu  4u.gif
o visa sita geri galima nusipirkti Kvapu namuose, stepono 6 hidrolatu maciau  4u.gif

Na, dėkui, reikės bandyti... 4u.gif O tamanai akivaizdžiai naikina tas dėmeles? Pavyzdžiui, rimtus randus, matosi, kad apmažintų? Aš tokių neturiu, tfū, tfū, tfū, bet, pvz., tada tėčiui parekomenduočiau... 4u.gif O man tai nugarai reikia labiausiai... Kai pas kosmetologę šveitimų keletą pasidarydavau, tai liuks, tos dėmelės tokios nežymios pasidarydavo, kad kaip išvis nebūtų jų, bet kažkaip dbr norėčiau pabandyti pati sau pagelbėti... rolleyes.gif ax.gif Aloe gelis su arbatmedžio ea, arbatmedžio muilas, negyvosios jūros druskos šveitiklis lyg ir aptvarkė spuogelių reikalą, o va dėmės liko kur buvę - atrodau kaip dalmantinas doh.gif Na, gal šiek tiek perdedu, bet, žinot, visada norisi pasiekti geriausią įmanomą rezultatą wub.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasulyte @ 2010 01 17, 23:58)

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 18, 00:02)
hidrolatu ir aromanatural.lt yra mirksiukas.gif
Papildyta:

as naudoju butent KN alieju misini Normaliai odai smile.gif
tai net nzn ir kaip ji vertinti.. kremo nebenaudoju, tik ji smile.gif
na nieko, nekemsa poru (atrodo, spuogeliai tik pries mmm buna)
na jei neieskau jokios kitokios priemones tam reikalui, tai manau viskas ok smile.gif
tik vasara manau nenaudociau, nes noretusi kazko lengvesnio.

Vasarą gal koks aloe gelis tiktų?... Ar savo pačios susimeistrautas lengvas kremukas... thumbup.gif drinks_cheers.gif Super, kad nekemša porų, būtent tokio ats. ir norėjosi sulaukti thumbup.gif bigsmile.gif Matyt, verta bus išmėginti, kai manasis kremas pasibaigs, nes, na, taiiiip gražiai kalbėjo KN apie juos... Sugundė ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 23:47)
Ačiū už ats.  4u.gif O tamanus kur perkate?  ax.gif  4u.gif
Papildyta:
Ir man smalsu tas pats  4u.gif Jau kurį laiką gundausi nusipirkti ir KN labai gyrė, ypač tą, kur veido odai yra, sakė baisiai gera jo sudėtis... Bet esu kažkur girdėjusi, kad vien aliejus nėra gerai, nesuteikia reikiamos drėgmės, daugiau maitina, ar kažkas panašaus... blush2.gif Ir nemažai merginų, kurių oda riebesnė negali naudoti, nes kemša poras ir spuogelių pridygsta tada...  doh.gif Bet pati nebandžiau... Pasidalinkite patirtimi, bandžiusios  4u.gif

O kuri tau gyre? Is MONOI de Thaiti ar koki kita? Mano tai oda sauseti linkusi, tai gal nebutu problemu g.gif Man tai patiktu jei ju poveikis geras, nereiktu keletos kremu, nes kiek skaiciau tai tie is MONOI de Thaiti tinka ir kunui ir veidui.
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 18, 00:09)
Vasarą gal koks aloe gelis tiktų?... Ar savo pačios susimeistrautas lengvas kremukas...  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Super, kad nekemša porų, būtent tokio ats. ir norėjosi sulaukti  thumbup.gif  bigsmile.gif Matyt, verta bus išmėginti, kai manasis kremas pasibaigs, nes, na, taiiiip gražiai kalbėjo KN apie juos... Sugundė  ax.gif  biggrin.gif

palaukit daugiau atsiliepimu del alieju smile.gif
nes kitom buna, kad kemsa.. na bet cia reikia paciai isbandyti ir issiaiskinsit kaip jums tiks wink.gif
Atsakyti
Ir dar vienas alieju pliusas butu, kad nereiketu nagrineti sudeties lotuliukas.gif Nes MB jau sako, tu kai nueini pirkt kosmetikos priemoniu, tai paieska skelbt reikia biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif tiek viliojausi tom taurelėm nuo celiulito, bet šiandien gerai apžiūrėjau šlaunis ir vis delto nusprendžiau nepirkti, o rankeles geriau pamiklint, nes oda plona, bijau dėl kapiliarų ir venų ax.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 01 16, 23:03)
Man nepatinka tokia pagyvenusi(šviesi), besidedanti, kad daug žino, bet kaip pradeda kalbėti, norisi apsisukti ir išeiti doh.gif

Aš taip pat pastebėjau, kad Ekostudijoje pardavėjos ne aukščiausio lygio, neklausau jų patarimų, nusiperku ir dumiu biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 17, 00:58)
Daddygirl, jeigu pasiryši, bus įdomu, kas tau gausis pačiai besigaminant šampūną biggrin.gif Tas ir kryystei galioja, ir bryylai  4u.gif

Oi kaip lauksiu atsiliepimų bigsmile.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 01 17, 13:10)
O idealaus kremo rankoms, dar neatradau. Man opi vieta: jau taip iškankinta rankų oda..šerpetoja, pabalus, suskeldėjus, net dažnai skauda...

Kunigunda78 AN temelėje neseniai įdėjo savo labai gero rankų kremo receptuką (tikiuos nesupyks, kad jį čia pacituosiu ax.gif ):
"Sviestmedis+kakavos sviestas+mango sviestas+sezamo aliejus+ersketuogiu aliejus+jojobos aliejus+kokosu aliejus+kameliju aliejus + vaskas. Is EA -benzoinas, bosvelija, mira, kajeputas, paciule" 4u.gif

QUOTE(Rasulyte @ 2010 01 17, 16:40)
Po vakarykste nuodemes su pica, siandien ant smakro nemalonus siurprizas isdygo.

Čia dar nieko... Va tokią pat nuodėmę prieš tris dienas padariau, tai skrandžio diegliai dvi paras kankino doh.gif verysad.gif dabar tik normaliau jaučiuosi, niekas nepadėjo, tik ramunėlių arbata...

QUOTE(kryyste @ 2010 01 17, 20:06)
O kaip jūs tuos molio taškiukus ant spuogiukų dedat? Norėčiau ir aš pabandyt, o tai jau lenda vienas bjaurybė  unsure.gif

Aš darausi laaabai mažą kiekį. Šiandien savo MB dariau. Dėjau molio (balto ir raudono, nes tokius tik turiu, bet turbūt geriausia būtų žalias), jūros dumblių ir viską atskiedžiau ne vandeniu, o arbatmedžio EA (lašo užteko, nes mini kiekis). Labai gerai padeda thumbup.gif Tik pastebėjimas: tokią košytę geriau daryti stikliniame ar moliniame induke, nes plastmasę pažeidžia (turbūt EA)

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 22:00)
Klausiu visų ilgakasių  biggrin.gif Labai noriu atsiauginti ilgus plaukus (su ''kirpyklinėmis'' priemonėmis nepavyko užsiauginti ilgesnių nei iki pusės nugaros, vis galai nutriušdavo ir tekdavo kirpti, nepaisant, kad naudojau visokius fluidus, serumus ir kt. ''gėrį''...  doh.gif )

Galiukams man padeda paprasčiausias kokosų aliejus, darau jų kaukę kas antrą kartą maždaug, bet dabar pasiskaičiusi galvoju gal ir šlapius reikės pateplioti ax.gif o kad skatintų augimą, tai man labai padeda tiesiog jojobos al. + rozmarinų EA plaukų kaukė (šaknims), darausi kartą per savaitę smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 17, 22:01)
mergaites, o jus alojos geli i galvos oda itrinate, isplovusios galva, ar ir i plaukus? o po to paliekate aloja,nebeisplaunate? nebuna riebaluotuplauku efekto?

Aš tepuosi ne aloe geliu, o aloe sultimis. Tepu plaukų šaknis, galvos odą. Įsipilu į saują truputį, abu delnus ištepu, palenkiu galvą ir tarsi masažuoju galvos odą smile.gif aišku patenka ir ant pačių plaukų, bet tikrai labiau nesiriebaluoja.

QUOTE(zieminuke @ 2010 01 17, 22:38)
Merginos, noriu paklausti kokia jusu nuomone apie nerafinuotus alieju misinius? Ar naudojat kuri vienoj veido kremo pavyzdziui?

Aš turėjau prieš metus (pirmas natūralios kosmetikos pirkinys, oda sausa), tai man nepatiko, blogai įsigerdavo ir blizgėjo oda. Paskui vėliau kažkada dar pasitepiau, bet buvo tas pats... Sunaudojau masažams smile.gif Aš labiau už savos gamybos aliejų mišinukus... Ko norėsis, to įpilsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 18, 00:20)
Aš tepuosi ne aloe geliu, o aloe sultimis. Tepu plaukų šaknis, galvos odą. Įsipilu į saują truputį, abu delnus ištepu, palenkiu galvą ir tarsi masažuoju galvos odą smile.gif aišku patenka ir ant pačių plaukų, bet tikrai labiau nesiriebaluoja.

pas mane aloje gel is nimfali, bet jis skystutis toks.o kur perki sultis?
Atsakyti