Sveikos
tiek viliojausi tom taurelėm nuo celiulito, bet šiandien gerai apžiūrėjau šlaunis ir vis delto nusprendžiau nepirkti, o rankeles geriau pamiklint, nes oda plona, bijau dėl kapiliarų ir venų
QUOTE(ernesin @ 2010 01 16, 23:03)
Man nepatinka tokia pagyvenusi(šviesi), besidedanti, kad daug žino, bet kaip pradeda kalbėti, norisi apsisukti ir išeiti
Aš taip pat pastebėjau, kad Ekostudijoje pardavėjos ne aukščiausio lygio, neklausau jų patarimų, nusiperku ir dumiu
QUOTE(Satura @ 2010 01 17, 00:58)
Daddygirl, jeigu pasiryši, bus įdomu, kas tau gausis pačiai besigaminant šampūną
Tas ir kryystei galioja, ir bryylai
Oi kaip lauksiu atsiliepimų
QUOTE(Rasma @ 2010 01 17, 13:10)
O idealaus kremo rankoms, dar neatradau. Man opi vieta: jau taip iškankinta rankų oda..šerpetoja, pabalus, suskeldėjus, net dažnai skauda...
Kunigunda78 AN temelėje neseniai įdėjo savo labai gero rankų kremo receptuką (tikiuos nesupyks, kad jį čia pacituosiu
):
"Sviestmedis+kakavos sviestas+mango sviestas+sezamo aliejus+ersketuogiu aliejus+jojobos aliejus+kokosu aliejus+kameliju aliejus + vaskas. Is EA -benzoinas, bosvelija, mira, kajeputas, paciule"
QUOTE(Rasulyte @ 2010 01 17, 16:40)
Po vakarykste nuodemes su pica, siandien ant smakro nemalonus siurprizas isdygo.
Čia dar nieko... Va tokią pat nuodėmę prieš tris dienas padariau, tai skrandžio diegliai dvi paras kankino
dabar tik normaliau jaučiuosi, niekas nepadėjo, tik ramunėlių arbata...
QUOTE(kryyste @ 2010 01 17, 20:06)
O kaip jūs tuos molio taškiukus ant spuogiukų dedat? Norėčiau ir aš pabandyt, o tai jau lenda vienas bjaurybė
Aš darausi laaabai mažą kiekį. Šiandien savo MB dariau. Dėjau molio (balto ir raudono, nes tokius tik turiu, bet turbūt geriausia būtų žalias), jūros dumblių ir viską atskiedžiau ne vandeniu, o arbatmedžio EA (lašo užteko, nes mini kiekis). Labai gerai padeda
Tik pastebėjimas: tokią košytę geriau daryti stikliniame ar moliniame induke, nes plastmasę pažeidžia (turbūt EA)
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 22:00)
Klausiu visų ilgakasių
Labai noriu atsiauginti ilgus plaukus (su ''kirpyklinėmis'' priemonėmis nepavyko užsiauginti ilgesnių nei iki pusės nugaros, vis galai nutriušdavo ir tekdavo kirpti, nepaisant, kad naudojau visokius fluidus, serumus ir kt. ''gėrį''...
)
Galiukams man padeda paprasčiausias kokosų aliejus, darau jų kaukę kas antrą kartą maždaug, bet dabar pasiskaičiusi galvoju gal ir šlapius reikės pateplioti
o kad skatintų augimą, tai man labai padeda tiesiog jojobos al. + rozmarinų EA plaukų kaukė (šaknims), darausi kartą per savaitę
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 17, 22:01)
mergaites, o jus alojos geli i galvos oda itrinate, isplovusios galva, ar ir i plaukus? o po to paliekate aloja,nebeisplaunate? nebuna riebaluotuplauku efekto?
Aš tepuosi ne aloe geliu, o aloe sultimis. Tepu plaukų šaknis, galvos odą. Įsipilu į saują truputį, abu delnus ištepu, palenkiu galvą ir tarsi masažuoju galvos odą
aišku patenka ir ant pačių plaukų, bet tikrai labiau nesiriebaluoja.
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 17, 22:38)
Merginos, noriu paklausti kokia jusu nuomone apie nerafinuotus alieju misinius? Ar naudojat kuri vienoj veido kremo pavyzdziui?
Aš turėjau prieš metus (pirmas natūralios kosmetikos pirkinys, oda sausa), tai man nepatiko, blogai įsigerdavo ir blizgėjo oda. Paskui vėliau kažkada dar pasitepiau, bet buvo tas pats... Sunaudojau masažams
Aš labiau už savos gamybos aliejų mišinukus... Ko norėsis, to įpilsi