Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

wink.gif+2010 01 17, 21:19-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 17, 21:19)
O kokiu tikslu purškei plaukus? ax.gif

Drekinimui, blizgesiui, kvapui (tik nesilaiko kvapas) doh.gif
Papildyta:
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 21:21)
Na Tu čia šauniai pasilepinai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif Tas paskutinis receptukas nerealus, tai čia kaip ir nenuplaunamas purškiamas kondicionierius gaunasi, taip? Ant drėgnų ar sausų purškei?  ax.gif  4u.gif

Purskiau ant dregnu. Plaukai svelnus ir svytintys. As kai tik pradejau naudoti naturalia kosmetika, aliejus, tai ipratau viska tepti ant slapios-dregnos odos, taip pat ir plaukams mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi zinokit merginos. BUvau kazkada is yves rocher gavusi dovanu losjona, bet taip ir stovejo nenaudojamas rolleyes.gif Bet dar tada nezinojau tiek daug apie ekologiskas prekes.
Siandien nusiprausiu, sakau reikia pasipurskalioti, nugi kiek stoves nenaudojamas biggrin.gif Ogi pasiziuriu sertifikuotas ecorect bigsmile.gif Labai nustebau. Tikrai nesitikejau.
va toks su hamameliju, pipirmete, alaviju geliu, kalendula.
Atsakyti
wink.gif+2010 01 17, 17:46-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 17, 17:46)
O po kaukės reikia šampūnu plaukus išplaut? ax.gif
Papildyta:
Kur internetu galima gauti augalinio glicerino? bigsmile.gif

Zinoma, kad reikia, nes juk su alyvuogiu aliejumi kauke daroma smile.gif .

Augalinis glicerinas lyg ir pas Monica yra AN.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 01 17, 20:06)
O kaip jūs tuos molio taškiukus ant spuogiukų dedat? Norėčiau ir aš pabandyt, o tai jau lenda vienas bjaurybė  unsure.gif

As pasidariau tokia kosele molio skysta - 25 ml mineralinio ir du sauksteliai balto molio. Palaikiau valanda, tada su tuo misinelius veida nusiprausiau ir kuna, o ant dugno nusedusi slapia moli pataskavau ant veido probleminiu vietu. Sedziu apsitaskavusi lotuliukas.gif .
Beje, pirma karta kuna prausiau su baltu moliu, be jokiu kitu priemoniu. Labai svelni oda paliko.
Atsakyti
Merginos, reikia patarimo 4u.gif

Klausiu visų ilgakasių biggrin.gif Labai noriu atsiauginti ilgus plaukus (su ''kirpyklinėmis'' priemonėmis nepavyko užsiauginti ilgesnių nei iki pusės nugaros, vis galai nutriušdavo ir tekdavo kirpti, nepaisant, kad naudojau visokius fluidus, serumus ir kt. ''gėrį''... doh.gif ), bet kadangi su natūraliais produktais plaukai ženkliai atsigavo, pradeda atsirasti viltis, kad gal ir užsiauginti ilgas kasas pavyks... ax.gif Kas žino kokių gerų būdų, kaip paspartinti plaukų augimą?... Gal kokių ea galiu i kaukę įdėti (kol kas turiu, naudoju ir bandžiau tik kokosus) ar kokį losjoną pasigaminti? Ką Jūs, merginos, darote? 4u.gif Iš anksto labai dėkinga už atsakymus... 4u.gif

Ir dar turiu klausimėlį: kokiais ea galiu pagerinti žaliąjį molį? Ketinu pirkti ir darytis kaukes nugarai nuo spuogelių... blush2.gif Beje, gal kokį receptuką kuri žinote, kaip panaikinti dėmeles, kurios lieka po spuogelių?... verysad.gif Kažkas lyg ir tamanų aliejų naudoja...? O neužkimš porų, nebus blogiau? Ir taip rieboka nugara, poros tokios ryškios, didelės... Didžiausias mano negrožis doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasulyte @ 2010 01 17, 22:49)
As pasidariau tokia kosele molio skysta - 25 ml mineralinio ir du sauksteliai balto molio. Palaikiau valanda, tada su tuo misinelius veida nusiprausiau ir kuna, o ant dugno nusedusi slapia moli pataskavau ant veido probleminiu vietu. Sedziu apsitaskavusi  lotuliukas.gif .
Beje, pirma karta kuna prausiau su baltu moliu, be jokiu kitu priemoniu. Labai svelni oda paliko.

Tai čia kaip ir pilingas gavosi thumbup.gif Neblogai sugalvojai... drinks_cheers.gif
Atsakyti
mergaites, o jus alojos geli i galvos oda itrinate, isplovusios galva, ar ir i plaukus? o po to paliekate aloja,nebeisplaunate? nebuna riebaluotuplauku efekto?
dar klausimelis, ar i sampunus ir kuno plo, veido plovilkius tik rasulomoli galima deti, ar ir kitus?
as savo dukrai dabar sutaisiau urtekram su gudobelem sampunas ir rasulo molis levandu hidrolate, tai jau tokie purus plaukai pas ja, o ji net kondicionieriaus nenaudoja,plaukai pas ja ilgi, nesuprantu, kaip ji be kondic susitvarko smile.gif
Atsakyti
AgneMMM, galiu pasidalint patirtim, nes jau lygiai metai kaip atradau aliejus ir kt geri plaukams.
1)sveitiklis galvos odai: su cukrumi, ir siek tiek vandens. arba su druska.
2)aliejai aliejukai galvos odai, ir plaukams. Jojoba, ricina, kokosai, avokadas, kas tik norit wub.gif ilasinkit rozmarinu, pipirmeciu, metu EA, na kokiu tik norit, tik pries tai geriau pasiskaityt, ar tiks mirksiukas.gif
3)svoguno kauke: issispaudziu per sulciaspaude, ipilu lb nedaug kokio aliejaus, istrinu i galvos oda- nuo slinkimo lb super, spartina augima.
4)bent kas antra diena darytis galvos masaziuka su pirstukais, uztenka 5-10 min, dar geriau- palenkus galva zemyn mirksiukas.gif
5)jokiu budu neplauti galvos su karstu vandeniu, nors db ir salta biggrin.gif geriau su tokiu drungnu
6)netiesinti, nefenuoti, neristi imantriu kuodu, netraumuoti stipriai su gumytemis
7)man lb padeda "eziuka" uzsiauginti weledos rozmarinu vanduo, beje, rozmarinu EA gali pilti i kaukes, sampuna.
8)bendram zvilgesiui, hidrolata naudok plaukams, kaip priemone nuo elektrinimosi sukuojant, ir siaip- as sakau cia vitaminai man biggrin.gif
9)aisku- sveikai maitinkis: zuvis, darzoves, kruopos, daug skysciu,... 4u.gif gerai isimiegok thumbup.gif
10) ir myleti savo plaukus. taskas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 17 sausio 2010 - 22:10
QUOTE(iewa. @ 2010 01 17, 21:01)
Laba vakara merginos  4u.gif  Reikėtų jūsų pagalbos  blush2.gif

Paskutiniu metu susidomėjau natūralia kosmetika ir galvoju internetu užsisakyti kokį šampūną. Plaukučiai trumpi, apskritai jų stuktūra silpnoka ir plaunu kas dieną.
Galvoju apie Urtekram šampūną su alijošiumi http://dvisirdys.eu/...lypage.tpl.html  arba tokį http://www.damodara....roup=6&item=615.

Gal yra atsiliepimų apie Urtekram? O gal galėtumėte ir šiaip ką nors parekomenduoti?  ax.gif 4u.gif

Labas.

Esu naudojusi keleta Urtekram sampunu. Negaliu pasakyti nei kad prasti, nei kad labai super. Na toks viduriukas man sakyciau. Siaip viena minusa, tai tikrai turi - yra skistoki, todel pakankamai greit susinaudoja. Nezinau ar juose vandens kiekis didelis, ar siaip sudetis tokia, bet bent jau man tai gerokai uzsipilt reikedavo, kad issiplauciau normaliai plaukus. Pas mane plaukai iki peciu.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 17, 23:10)
AgneMMM, galiu pasidalint patirtim, nes jau lygiai metai kaip atradau aliejus ir kt geri plaukams.
1)sveitiklis galvos odai: su cukrumi, ir siek tiek vandens. arba su druska.
2)aliejai aliejukai galvos odai, ir plaukams. Jojoba, ricina, kokosai, avokadas, kas tik norit  wub.gif ilasinkit rozmarinu, pipirmeciu, metu EA, na kokiu tik norit, tik pries tai geriau pasiskaityt, ar tiks  mirksiukas.gif
3)svoguno kauke: issispaudziu per sulciaspaude, ipilu lb nedaug kokio aliejaus, istrinu i galvos oda- nuo slinkimo lb super, spartina augima.
4)bent kas antra diena darytis galvos masaziuka su pirstukais, uztenka 5-10 min, dar geriau- palenkus galva zemyn  mirksiukas.gif
5)jokiu budu neplauti galvos su karstu vandeniu, nors db ir salta  biggrin.gif  geriau su tokiu drungnu
6)netiesinti, nefenuoti, neristi imantriu kuodu, netraumuoti stipriai su gumytemis
7)man lb padeda "eziuka" uzsiauginti weledos rozmarinu vanduo, beje, rozmarinu EA gali pilti i kaukes, sampuna.
8)bendram zvilgesiui, hidrolata naudok plaukams, kaip priemone nuo elektrinimosi sukuojant, ir siaip- as sakau cia vitaminai man  biggrin.gif
9)aisku- sveikai maitinkis: zuvis, darzoves, kruopos, daug skysciu,... 4u.gif gerai isimiegok  thumbup.gif
10) ir myleti savo plaukus. taskas biggrin.gif  biggrin.gif

Wau, ievvvute, ačiū Tau, kad nepatingėjai tiek prirašyti wub.gif 4u.gif Labai dėkinga esu 4u.gif Reikės visą tai išbandyti thumbup.gif Tik gal svogūno nea, bu, oi, kaip gi paskui smirda plaukai vos tik sušlapus doh.gif Ir neslenka man jie, bent ne smarkiai... rolleyes.gif O va, kad paminėjai weledos rozmarinų vandenį - ačiū, aš kaip tik į jį dairiausi, nes iš aprašymo, geras daiktas turėtų būti 4u.gif O hidrolatus kokius naudoji? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos , atleiskit , kad kisuosi i jusu temele. As noriu paklausti
ar Origins firma priskiriama prie naturaliu kosmetikos gamintoju?
O gal kuri is jusu ja naudoja?
Aciu uz atsakyma smile.gif
http://www.origins.com/home.tmpl
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 22:00)
Beje, gal kokį receptuką kuri žinote, kaip panaikinti dėmeles, kurios lieka po spuogelių?... verysad.gif Kažkas lyg ir tamanų aliejų naudoja...? O neužkimš porų, nebus blogiau? Ir taip rieboka nugara, poros tokios ryškios, didelės... Didžiausias mano negrožis  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
Tai čia kaip ir pilingas gavosi  thumbup.gif Neblogai sugalvojai...  drinks_cheers.gif

Tamanai tinka ne tik spuogeliu demeles, bet ir rimtesnius randus naikinti. As tamanus naudoju veidui vietoj kremo, cezario pjuvio ir apendicito randus tepu. Rezultatas - veidas pirma karta gyvenime grazus, randai lygus, sviesus. Taigi, man tamanai pasiteisino.

Del molio, nelabai kaaip pylingas, nes baltas molis labai svelnus, be grudeliu, be nuosedu astriu. Del to svelnumo man ir patiko. Dar man jisir skanus pasirode, paragavau bemaisydama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zogu @ 2010 01 17, 22:27)
Sveikos merginos , atleiskit , kad kisuosi i jusu temele. As noriu paklausti
ar Origins  firma priskiriama prie naturaliu kosmetikos gamintoju?

Sveikute, reiketu sudeties dominancio produkto, nes ju puslapy nematau pilnos sudeties mirksiukas.gif
Atsakyti