Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Gal žinote, kada Monicos parduotuvėje atsiras augalinio glicerino, pantenolio? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simse ;): 17 sausio 2010 - 19:50
wink.gif+2010 01 17, 20:45-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 17, 20:45)
Gal žinote, kada Moncos parduotuvėje atsiras augalinio glicerino, pantenolio? 4u.gif

tokiu dalyku jos reikia klaust smile.gif)
Atsakyti
Laba vakara merginos 4u.gif Reikėtų jūsų pagalbos blush2.gif

Paskutiniu metu susidomėjau natūralia kosmetika ir galvoju internetu užsisakyti kokį šampūną. Plaukučiai trumpi, apskritai jų stuktūra silpnoka ir plaunu kas dieną.
Galvoju apie Urtekram šampūną su alijošiumi http://dvisirdys.eu/...lypage.tpl.html arba tokį http://www.damodara....roup=6&item=615.

Gal yra atsiliepimų apie Urtekram? O gal galėtumėte ir šiaip ką nors parekomenduoti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
nidulia, kiek lasiuku lasini ant vatos diskelio?galvoju apelsinu ea palasint, levandu neturiu ax.gif
Atsakyti
Šį vakarą eksperimentuoju su plaukais, jei po to dar kas nors liks tai labai džiaugsiuos biggrin.gif Darau kaukę:
išplaktas kiaušinis, 1 valgomasis šaukštas kokosų, jojobos ir morkų fitolio, 4 lašai levandos, arbatmedžio, 10 lašų vitamino e. Užsidėjau maišelį ant galvos, apvyniojau ranksluoščiu ir laikysiu kokią valandą. Dar pasiruošiau obuolių acto su 10 lašų čiobrelio. Kai kaukę išplausiu įtrinsiu - skaičiau kad nuo pleiskanų gerai. Žiūrėsiu kas man čia gausis, o tai paskutiniu metu esu plaukų būkle nepatenkinta. Kodėl negali visur būti gerai, jei veido oda patinka, tai plaukai prastai atrodo ir atvirksčiai doh.gif

O kaip jūs tuos molio taškiukus ant spuogiukų dedat? Norėčiau ir aš pabandyt, o tai jau lenda vienas bjaurybė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 17, 21:06)
nidulia, kiek lasiuku lasini ant vatos diskelio?galvoju apelsinu ea palasint, levandu neturiu ax.gif

kad neskaiciuoju. esu maksimaliste, noriu gerai ikvepinti patalus, tai palasinu negailedama smile.gif apelsinu ea as taip pat megstu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 17, 00:40)
turetu labai priklausyt nuo bazes sudeties,  nemanau, kad galima pasakyt, kad VISOS bazes sausintu  g.gif

Na tai, reikia į sudėtį žiūrėti, tačiau tą pasakymą esu dviejuose šaltiniuose radusi. Dar viena alternatyva pirktinei bazei yra bazę pasigaminti pačiam, esu radusi kelis variantus, jei domina galėsiu parašyti.
Atsakyti
Nu negaliu nepasigirt lotuliukas.gif
Pasidariau kuno sveitikli is spirulinos, rudojo cukraus, maltu (geriaus sakyt kapotu biggrin.gif ) ryziu, alijosiaus gelio, glicerino, duso zeles, ir trupucio aliejaus.
Po duso pasigaminau kunui tepti is alijosiaus gelio, morku fitolio, juros silko, D-pantenolio, keliu laseliu glicerino ir trupucio migdolu aliejaus bigsmile.gif tai dabar perbraukiau per oda ir toookia svelni, nu labai patiko wub.gif
Emiau citrininiu verbenu hidrolato, kelis lasus glicerino, vit.E, silko, d-pantenolio, fitokeratino ir pasipursiau plaukus, nors as labai tikejausi, bet kvapo neisloko, nors plaukai tai svelnuciai wub.gif
Tai vat kaip siandien grazinausi biggrin.gif
Atsakyti
Sumaisiau lasiuka molio su vandeniu, kad butu tirstas ir uztepu ant kylancios "grozybes" mirksiukas.gif ryte vaizdas daug mielesnis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 17, 15:28)
Taip, Natracare. Kažkokio didelio skirtumo nuo įprastų nepastebėjau, gal tik vos mažiau išsausina 'gleivinę'.
Lavera "Basis sensitiv" - idealus, kai oda neprobleminė, žiemai man pasirodė per lengvas, vasarai - pats tas. Skaniai kvepia, pigus.
Dr. Hauschka - tobulas thumbup.gif Naudojau praeitą žiemą, noriu vėl. Labai lengvai susigeria ir primaitina rankas, tik brangokas.
Santaverde - sunkus, riebus, sunkiai susigeria, bet gerai drėkina/matina. Man patiko, tik kaina irgi iš didesnių, o ir kiekis tik 50 ml.
Logona "Hand concentrate" - labai lengvas, kvapnus, gerai drėkina, bet žiemai nežinau ar tiktų g.gif
Sante "Natural Basics" su imbieru - pigus ir kokybiškas, tik kvapas ilgainiui erzinti pradėjo. Vertas kainos ir dėmesio smile.gif
Dabar naudoju Argital, iš sunkesnių, laaabai aromatingas smile.gif Ganėtinai skalsus pasirodė. 50 ml kainavo virš 20 Lt. Jau į pabaigą, bet ir naudoju gal antrą ar trečią mėnesį g.gif

4u.gif O, koks išsamus atsakymas, dėkui 4u.gif O kur galima įsigyti Laveros? ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 01 17, 16:38)
bandziau weledos saltalankiu, logonos nordic, hauschkos, sante su imbieru. kad kazkuri isskirciau kaip labai patikusi, tai ko gero negaleciau. galbut hauschkos, bet atsizvelgiant i kaina, tai brangokas. siaip nuo skeldinciu ranku, vakarais tepuosi arba sviestmedziu arba kokiu nors alieju misiniu. dabar turiu KN gaminta su saltalankiu CO2 ekstraktu.

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(maza_plunksnele @ 2010 01 17, 19:07)
Sveikos  smile.gif

Tikiuosi mane priimsit į savo gretas  4u.gif
Šią temą jau skaitau daugiau kaip pusė metų, bet vis neprisiruošiau prisiregistruot ir pakalbint Jūsų. Bet pastaruoju metu pastebėjau daug naujų veidų, tai turbūt tai mane ir paskatino smile.gif

Labai noriu pasidžiaugti ir padėkot šiai temai ir visoms dalyvėms, kurios aktyviai dalijasi savo patirtimi. Jūsų dėka pradėjau domėtis natūralia kosmetika ir po truputį keisti savo kosmetikos krepšelį. Dar jis nėra labai didelis, bet po truputį jis gausėja  smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 01 17, 22:32)
Nu negaliu nepasigirt  lotuliukas.gif
Pasidariau kuno sveitikli is spirulinos, rudojo cukraus, maltu (geriaus sakyt kapotu  biggrin.gif ) ryziu, alijosiaus gelio, glicerino, duso zeles,  ir trupucio aliejaus.
Po duso pasigaminau kunui tepti is alijosiaus gelio, morku fitolio, juros silko, D-pantenolio, keliu laseliu glicerino ir trupucio migdolu aliejaus  bigsmile.gif  tai dabar perbraukiau per oda ir toookia svelni, nu labai patiko  wub.gif
Emiau citrininiu verbenu hidrolato, kelis lasus glicerino, vit.E, silko, d-pantenolio, fitokeratino ir pasipursiau plaukus, nors as labai tikejausi, bet kvapo neisloko, nors plaukai tai svelnuciai  wub.gif
Tai vat kaip siandien grazinausi  biggrin.gif

O kokiu tikslu purškei plaukus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 01 17, 21:32)
Nu negaliu nepasigirt  lotuliukas.gif
Pasidariau kuno sveitikli is spirulinos, rudojo cukraus, maltu (geriaus sakyt kapotu  biggrin.gif ) ryziu, alijosiaus gelio, glicerino, duso zeles,  ir trupucio aliejaus.
Po duso pasigaminau kunui tepti is alijosiaus gelio, morku fitolio, juros silko, D-pantenolio, keliu laseliu glicerino ir trupucio migdolu aliejaus  bigsmile.gif  tai dabar perbraukiau per oda ir toookia svelni, nu labai patiko  wub.gif
Emiau citrininiu verbenu hidrolato, kelis lasus glicerino, vit.E, silko, d-pantenolio, fitokeratino ir pasipursiau plaukus, nors as labai tikejausi, bet kvapo neisloko, nors plaukai tai svelnuciai  wub.gif
Tai vat kaip siandien grazinausi  biggrin.gif

Na Tu čia šauniai pasilepinai thumbup.gif drinks_cheers.gif Tas paskutinis receptukas nerealus, tai čia kaip ir nenuplaunamas purškiamas kondicionierius gaunasi, taip? Ant drėgnų ar sausų purškei? ax.gif 4u.gif
Atsakyti