Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 17, 17:04)
taip, natur produkt, tik nutriminguota, bet i  veltini nesusimususi, puri i maiselius sudeliota, nekarsta

Aš dar Jūsų norėjau paklausti, dėl to organizmo valymo. Kokiom proporcijom mišinuką padaryti? Nes kiekiai turimi produktų tai skirtingi... Ar nesvarbu? Lyg nebuvo parašyta niekur, o jei praleidau, atsiprašau.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiko,

Daddygirl, ir mane i sarasiuka muiliuku gali itraukt. Dabar prausiuosi su aviziniu muiliuku, eileje silkinis ir alyvuogiu. Planuoju juos ilgai naudot ir megautis 4u.gif

Po vakarykste nuodemes su pica, siandien ant smakro nemalonus siurprizas isdygo. Tam reikalui galvoju baltojo molio nakciai taskiuka uzsidet. Sakykit, o kiek laiko galioja pradarytas baltas Cield'azur molis? Turiu dezute su 300 g., bet niekur nerandu nurodyto kokio nors galiojimo termino.
Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2010 01 17, 16:40)
Po vakarykste nuodemes su pica, siandien ant smakro nemalonus siurprizas isdygo. Tam reikalui galvoju baltojo molio nakciai taskiuka uzsidet. Sakykit, o kiek laiko galioja pradarytas baltas Cield'azur molis? Turiu dezute su 300 g., bet niekur nerandu nurodyto kokio nors galiojimo termino.

As tai dedu zaliojo molio taskiukus, man labai padeda, per viena nakti visiskai neuzgyja, jei rimtesnis siurprizas, bet per 2-3 tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 01 17, 17:39)
Aš dar Jūsų norėjau paklausti, dėl to organizmo valymo. Kokiom proporcijom mišinuką padaryti? Nes kiekiai turimi produktų tai skirtingi... Ar nesvarbu? Lyg nebuvo parašyta niekur, o jei praleidau, atsiprašau..  ax.gif 4u.gif

tikrai proporcijos nera svarbu
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 17, 14:19)
Sveikutes mirksiukas.gif

ar makiazui valyti tinka bet koks aliejus? vakar isbandziau suslapintas vatos diskelis + alyvuogiu aliejus, tai super thumbup.gif  tai idomu ar ir kiti aliejai tinka  tongue.gif

As irgi taip valau sintetini tusa. Tiesa, pries tai veida nuplaunu su Logonos prausikliu su metom.

Kadangi prie eko priemoniu perejau tam, kad maziau vartociau ir ismokciau grazntis su buitinemis priemonemis, tai atradau puikia plauku kauke, kurios receptukas publikuotas naujausiame Greeno numeryje: 3 saukstai alyvuogiu aliejaus (namie maistui vartoju) ir vienas kiausinis. Sumaisai, tepi ant plauku, laikai 20 min ir isplauni. Man labai pasiteisino, po poros kartu pastebejau, kad plaukai pradejo maziau riebaluotis, dingo niezuliukas. Galva plaunu su Logonos vaikisku arba Urtekram rasulo sampunais. Kauke daryti karta i savaite.

Kryyste, kokiai veido odelei tavo gamybos kremas tinka?

Dar noriu paklausti, ar buvote kuri praejusi penktadieni KN meditacijoj? Buvau pirma karta ir likau labai suzaveta. Visa savaitgali kaip ant sparnu skraidau, pauostineju kartas nuo karto Yuzu, bosvelijas 3 rusiu, ramuneles, kuriu kvapus parsinesiau ant popiereliu wub.gif .

Hibisco, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasulyte: 17 sausio 2010 - 17:22
QUOTE(Rasulyte @ 2010 01 17, 19:19)
As irgi taip valau sintetini tusa. Tiesa, pries tai veida nuplaunu su Logonos prausikliu su metom.

Kadangi prie eko priemoniu perejau tam, kad maziau vartociau ir ismokciau grazntis su buitinemis priemonemis, tai atradau puikia plauku kauke, kurios receptukas publikuotas naujausiame Greeno numeryje: 3 saukstai alyvuogiu aliejaus (namie maistui vartoju) ir vienas kiausinis. Sumaisai, tepi ant plauku, laikai 20 min ir isplauni. Man labai pasiteisino, po poros kartu pastebejau, kad plaukai pradejo maziau riebaluotis, dingo niezuliukas. Galva plaunu su Logonos vaikisku arba Urtekram rasulo sampunais. Kauke daryti karta i savaite.

Dar noriu paklausti, ar buvote kuri praejusi penktadieni KN meditacijoj? Buvau pirma karta ir likau labai suzaveta. Visa savaitgali kaip ant sparnu skraidau, pauostineju kartas nuo karto Yuzu, bosvelijas 3 rusiu, ramuneles, kuriu kvapus parsinesiau ant popiereliu  wub.gif .

Hibisco,  4u.gif

O po kaukės reikia šampūnu plaukus išplaut? ax.gif
Papildyta:
Kur internetu galima gauti augalinio glicerino? bigsmile.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 17, 18:46-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 17, 18:46)
O po kaukės reikia šampūnu plaukus išplaut? ax.gif
Papildyta:
Kur internetu galima gauti augalinio glicerino? bigsmile.gif

manau, kad taip, juk vandeniu aliejaus neisplausi ax.gif

aromanatural.lt
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Tikiuosi mane priimsit į savo gretas 4u.gif
Šią temą jau skaitau daugiau kaip pusė metų, bet vis neprisiruošiau prisiregistruot ir pakalbint Jūsų. Bet pastaruoju metu pastebėjau daug naujų veidų, tai turbūt tai mane ir paskatino smile.gif

Labai noriu pasidžiaugti ir padėkot šiai temai ir visoms dalyvėms, kurios aktyviai dalijasi savo patirtimi. Jūsų dėka pradėjau domėtis natūralia kosmetika ir po truputį keisti savo kosmetikos krepšelį. Dar jis nėra labai didelis, bet po truputį jis gausėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 14, 17:54)
molio kaukė daroma santykiu viena dalis molio, dvi dalys vandens, mineralinio ir gerai išmaišant smile.gif

O dvi dalys vandens, tai mineralinio? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif kurios naudojat http://www.violey.co...ge.php/pID/2205 šampūną, ar nepastebėjote, kad jis sausina galiukus? g.gif Šiaip viskas su juo normaliai, blizga, švelnūs plaukai, truputį velia, bet jau išmokau su juo plautis galvą... Tačiau galiukai, kažkokie pasausėję... Ir, kaip manote, ar labai negerai, jei aš dabartiniu metų laiku, niekuo netepu odos? Tik paakius, skruostus mažumėle sviestmedžio...
Atsakyti
QUOTE(Rasulyte @ 2010 01 17, 18:19)

Kadangi pati iš galvos ingridientus dėjau, tai taikiau į normalią - riebesnę odą. Panaudojusi jaučiu, kad sausai netiktų, reiktų ko nors papildomai dėl drėkinimo dėti.
Atsakyti
wink.gif+2010 01 17, 19:58-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 17, 19:58)
O dvi dalys vandens, tai mineralinio? ax.gif

gali paprasto vandens, gali mineralinio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 01 17, 20:00)
Ir, kaip manote, ar labai negerai, jei aš dabartiniu metų laiku, niekuo netepu odos? Tik paakius, skruostus mažumėle sviestmedžio...

as sakyciau taip-jeigu odai taip tinka, jauciasi komfortiskai, tai nematau nieko bloga ax.gif
Atsakyti