Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Sveikutes mirksiukas.gif

ar makiazui valyti tinka bet koks aliejus? vakar isbandziau suslapintas vatos diskelis + alyvuogiu aliejus, tai super thumbup.gif tai idomu ar ir kiti aliejai tinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 01 17, 11:09)
Gal kurios bandete ekologiskus tamponus?

Taip, Natracare. Kažkokio didelio skirtumo nuo įprastų nepastebėjau, gal tik vos mažiau išsausina 'gleivinę'.

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 13:22)
Kas kokius rankų kremus bandėte?

Lavera "Basis sensitiv" - idealus, kai oda neprobleminė, žiemai man pasirodė per lengvas, vasarai - pats tas. Skaniai kvepia, pigus.
Dr. Hauschka - tobulas thumbup.gif Naudojau praeitą žiemą, noriu vėl. Labai lengvai susigeria ir primaitina rankas, tik brangokas.
Santaverde - sunkus, riebus, sunkiai susigeria, bet gerai drėkina/matina. Man patiko, tik kaina irgi iš didesnių, o ir kiekis tik 50 ml.
Logona "Hand concentrate" - labai lengvas, kvapnus, gerai drėkina, bet žiemai nežinau ar tiktų g.gif
Sante "Natural Basics" su imbieru - pigus ir kokybiškas, tik kvapas ilgainiui erzinti pradėjo. Vertas kainos ir dėmesio smile.gif
Dabar naudoju Argital, iš sunkesnių, laaabai aromatingas smile.gif Ganėtinai skalsus pasirodė. 50 ml kainavo virš 20 Lt. Jau į pabaigą, bet ir naudoju gal antrą ar trečią mėnesį g.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 17, 14:13)

Aš pradėjau naudoti Logonos veido kremo mėginuką su hamameliu, tai dieninis kremas lyg ir nieko, bet naktinis trai visiškai man per sunkus, nesusigeria, taip ir norisi nusivalyt... Šiaip abiejų nepirkčiau, atiduosiu sesutei pribaigt, gal jai tiks, o pati imsiuos Logonos mėginuko su alijošium - skamba kaip lengvesnis,  ir kuris galėtų man tikt  thumbup.gif

O kur gavai mėginėlių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 17, 13:45)
Ačiū, ievvvaa, už greitą atsakymą  4u.gif  Kaip suprantu, esi išbandžius tepti tais pačiais aliejais galiukus? Ir nepatiko? Riebaluoja?  g.gif  Gal tada kas nors gali pakomentuoti "The Organic Pharmacy"? Patikimi jie? Nes jei nepasiūlysiu nieko alternatyvaus, pirks šitą  4u.gif

bandziau kokosus, is KN misini alieju plaukams, dabar naudoju avokadu, + tas kad sitam reikale laaabai taupiai naudojasi, bet man nepatinka kad nesulygina galiuku, na ta prasme jie tokie lyg ir pasisiause lieka...panos sake kirpt tada reikia bet kai panaudoju pvz "Rasos" silikona tai ka tu vaikeli, kitas reikalas wub.gif
uztat noriu atrast alternatyva...kitokia,,,, g.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 17, 14:39-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 17, 14:39)
O kur gavai mėginėlių? blush2.gif

Biosaloj apsiperkant davė mirksiukas.gif Bet tik su pasižadėjimu sugrįžti dar ką nors pirkti biggrin.gif
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 17, 14:46)
bandziau kokosus, is KN misini alieju plaukams, dabar naudoju avokadu, + tas kad sitam reikale laaabai taupiai naudojasi, bet man nepatinka kad nesulygina galiuku, na ta prasme jie tokie lyg ir pasisiause lieka...panos sake kirpt tada reikia bet kai panaudoju pvz "Rasos" silikona tai ka tu vaikeli, kitas reikalas  wub.gif

Na, tuomey aš dar palaukiu atsiliepimų apie The Organic Pharmacy įstaigą - ir ko gero sakysiu sesei pirkt ir bandyt... O rezultatus būtinai paviešinsiu čia, gal bus atrasta 2010 TOP 10-tuko priemonė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 01 17, 13:13)
Grynu aliejum netepa galiukų, bijo susiriebalavimo rolleyes.gif

as visuomet issiplovus plaukus plauku galiukus labai nedideliu kiekiu paprasto aliejaus, kuri turiu ir naudoju plauku kaukems (pvz.: kokosu, monoi, hauschkos neem) patepu. tik aisku nereikia padauginti. man labai gerai, anksciau turejau issisakojusius, issausejusius plauku galiukus, dabar sios problemos neliko. cia aisku, gal susideda visas kompleksas t.y. naturalus sampunai, aliejines kaukes, galiuku prieziura ir pan.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 17, 15:46)
bet kai panaudoju pvz "Rasos" silikona tai ka tu vaikeli, kitas reikalas  wub.gif

Tai jau geriau naudok Naturalmente serumą ax.gif Ten irgi nemažai silikono, bet ir daugybė eko aliejų aliejukų įeina. Vis geriau nei kai 90 proc. sudaro silikonas ir jo pusbroliai, 9 proc. rafinuotas avokadų (lyg ir?) aliejus bei keli lašai neaiškios kokybės bergamotės EA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 13:22)
Kas kokius rankų kremus bandėte? Kokie patiko labiausiai? O gal dauguma Jūsų gaminasi pačios? Aš dar nedįstu...  rolleyes.gif  blush2.gif  4u.gif

bandziau weledos saltalankiu, logonos nordic, hauschkos, sante su imbieru. kad kazkuri isskirciau kaip labai patikusi, tai ko gero negaleciau. galbut hauschkos, bet atsizvelgiant i kaina, tai brangokas. siaip nuo skeldinciu ranku, vakarais tepuosi arba sviestmedziu arba kokiu nors alieju misiniu. dabar turiu KN gaminta su saltalankiu CO2 ekstraktu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 17 sausio 2010 - 15:50
Merginos gal galit pasakyt koki alieju ir EA derinuka nestukei pilvukui tepti, kad neatsirastu strijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 17, 16:39)
Merginos gal galit pasakyt koki alieju ir EA derinuka nestukei pilvukui tepti, kad neatsirastu strijos 4u.gif

gal tiktu is KN puslapio? ir dar cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 17, 14:03)
labas visoms 4u.gif

O tai tik nutriminguota laika (t.y. poplaukis) ir vilna susigulėjusi į veltinį, ar kaip?  g.gif Ne tik neverpta, bet ir nekaršta? (nuo žodžio 'karšti')?

Aš mat irgi savo šunimi anksčiau naudojausi, bet po to kai man pelės rūsyje visus likučius išvogė lizdams doh.gif , tai neberinkau..o dabar ir ciuckio tinkamo nebėr verysad.gif

taip, natur produkt, tik nutriminguota, bet i veltini nesusimususi, puri i maiselius sudeliota, nekarsta
Atsakyti
pirkau mb natura siberica neutralu sampuna, buvo uzkabintas kazkoks lapelis su rusisku tekstu ir maciau ecocert zodi. gal kuri uzmatet ka ten raso, ant pacio sampuno jokiu sertifikatu neatsirado, bet ar man pasivaideno ar jo kvapas susvelnejo, susilpnejo? g.gif
Atsakyti