Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(rutuk @ 2010 01 16, 21:30)
Atsiprasau uz  poster_offtopic.gif
Kelias val.  blink.gif  2-3 dienas  blink.gif  Man visada bent 5 dienas, bet siaip visada 7 diena zymiuosi kalendoriuke    unsure.gif

nugi normalu, man nenormalu jei tai trunka jau 5 dienas blush2.gif

QUOTE(Rasma @ 2010 01 16, 21:44)
Aha ax.gif Jau po pirmojo gimdymo tapo tokiu maloniu reiškiniu ir po antrojo gimdymo išliko taip pat thumbup.gif Labai reguliaru, tiksliai atsiranda ir visąlaik vienodai trunka. Viena diena - pradžia, antra diena paprastai būna sunkiausia, trečia diena - pabaiga...labai retai tęsiasi 4 dieną..bet ir tai vos vos..galiu išsiversti su vienu plonučiu kasdieniu, jei kur išeit reikia rolleyes.gif Kol buvau negimdžiusi ir aš kankindavausi po savaitę doh.gif

nu va ir pas mane taip drinks_cheers.gif Bet mano visai negausiai, man uztenka tik vieno pakelio tamponu (8 vnt) ir paskui tik dieniniu iklotu poros.

Gal kurios bandete ekologiskus tamponus? Noreciau pabandyti, tik kaip visad esu baisi koncervatore, sunku prie naujoviu pereit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 23:17)
Ačiū už ats.  4u.gif O kur įsigyti "Masmi"? Kokia jų kaina? "Natracare" lyg ir mačiau sveikuose produktuose... ax.gif

dabar sveikuose produktuose natracare nebera, juos pakeite masmi.
Papildyta:
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 16, 23:31)
Jusu MB kokias ekologiskas skutimosi putas naudoja? Isskyrus Weleda, nes MB dabar jas naudoja, bet noretu kokios kitos firmos ekologiskas ibandyti....  4u.gif

jau esu kazkada gyrusi speick skutimosi putas, gerai putoja, MB labai tiko ax.gif dar bande sante putas, tai labai ispeike, kadangi nepadaro jos normalios putos, tai jis daug pila, zodziu, netaupus variantas gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 17 sausio 2010 - 10:27
Aciukas, Monica, uz atsakyma 4u.gif del EA ir glicerino
Norejau dar paklausti, o kaip Natura Seberica sampunas nuo pleiskanu, ar jis efektyvus, noriu vyra padet pereit prie naturalesniu, nes isikibes jis ta savo Healdansouda, ar kaip ten ji doh.gif , bet lyg ir mergaites minejot, kad tas neutralus yra ekologiskesnis g.gif gal kam teko susidurti?

Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 01 17, 11:09)
Gal kurios bandete ekologiskus tamponus? Noreciau pabandyti, tik kaip visad esu baisi koncervatore, sunku prie naujoviu pereit  rolleyes.gif

Aš naudoju masmi, viskas su jais gerai. Bendrai labai džiaugiuosi pradėjusi naudoti eko ir šioje srityje, visai kitas komfortas smile.gif
Atsakyti
Aciu, Sutura, nors man dar vis Katuti smile.gif bandysiu didesni kieki pasidaryti to sveitiklio, zinosiu dabar kad cukraus didesni kieki reik deti .
Taip pat tavo receptu bandysiu pasigaminti ir dezodoranto, kai tik aluno milteliu nusipirksiu.

Atsakyti
Prašau patarimo ne sau (aš trumpaplaukė biggrin.gif ): sesuo turi iiiiiilgus plaukus, juos dažo ne ekologiškais dažais, plaukas storas, pučiasi. Dabar jau (mano dėka bis.gif ) naudoja eko šampūną ir balzamą, dedasi aliejų kaukes. Tačiau ryte išplovus galvą ir išdžiovinus plaukus visada turi naudoti aliejuką plaukų galiukams. Senasis sintetinis baiginėjasi, nori ir šitoj vietoj pereiti prie ekologiškos produkcijos. Nusižiūrėjo šį The Organic Pharmacy Hair Serum, ale man ši įstaiga negirdėta, plius didelė kaina už mažą kiekį. Gal kažką parekomenduot galit? Veiksmo vieta - Londonas, arba iš LT galėčiau jai kažką nupirkus nusiųst. Grynu aliejum netepa galiukų, bijo susiriebalavimo rolleyes.gif

Ačiū už atsakymus smile.gif

Aš pradėjau naudoti Logonos veido kremo mėginuką su hamameliu, tai dieninis kremas lyg ir nieko, bet naktinis trai visiškai man per sunkus, nesusigeria, taip ir norisi nusivalyt... Šiaip abiejų nepirkčiau, atiduosiu sesutei pribaigt, gal jai tiks, o pati imsiuos Logonos mėginuko su alijošium - skamba kaip lengvesnis, ir kuris galėtų man tikt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 17 sausio 2010 - 12:14
Merginos, ką manote apie "Natuderm" kosmetiką?... ax.gif Aš jau antrą rankų kremą pabaigiau ir galvoju, ar dar pirkti, ar kokį kitą pabandyti.... Šiaip man patinka, nebrangus, gerai susigeria labai, tik kvapas iš pradžių manęs nedžiugino, tačiau dabar pripratau, jis kažkoks neutralus ir tiek. Kiekis 75 ml, nedidelis, telpa i mano rankinuką nedidelį bigsmile.gif biggrin.gif Man tas irgi pliusas, nes mėgstu rankinėj nešiotis dienos metu. Labai sausos rankos , be kremo negalėčiau, tik nusiplaunu rankas ir tempia odą doh.gif Kas kokius rankų kremus bandėte? Kokie patiko labiausiai? O gal dauguma Jūsų gaminasi pačios? Aš dar nedįstu... rolleyes.gif blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
[quote=ashtri,2010 01 17, 13:13]
Tačiau ryte išplovus galvą ir išdžiovinus plaukus visada turi naudoti aliejuką plaukų galiukams.

O, man šis klausimas taip pat aktualus 4u.gif
Atsakyti
mergaites, gal kuriai reikia ekologiskos, naturalios vakaru sibirolaiko vilnos, jau daug pririnkau. Saviskius jau aprupinau sios vilnos dirzais radikulitamsir sanariams sildti ) vilna neverpta, bet as dariau is neverptos sildykles smile.gif maciau vaistinese laikos vilnos dirzai labai brangus. Gal kuriai mamytei, as jusu mamoms,arvaikuciams reikia tokio gerio:)?
Atsakyti
labas visoms 4u.gif
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 17, 12:55)
mergaites, gal kuriai reikia ekologiskos, naturalios vakaru sibirolaiko vilnos, jau daug pririnkau. Saviskius jau aprupinau sios vilnos  dirzais radikulitamsir sanariams sildti ) vilna neverpta, bet as dariau is neverptos sildykles smile.gif maciau vaistinese laikos vilnos dirzai labai brangus. Gal kuriai mamytei, as jusu mamoms,arvaikuciams reikia tokio gerio:)?

O tai tik nutriminguota laika (t.y. poplaukis) ir vilna susigulėjusi į veltinį, ar kaip? g.gif Ne tik neverpta, bet ir nekaršta? (nuo žodžio 'karšti')?

Aš mat irgi savo šunimi anksčiau naudojausi, bet po to kai man pelės rūsyje visus likučius išvogė lizdams doh.gif , tai neberinkau..o dabar ir ciuckio tinkamo nebėr verysad.gif
Atsakyti
as vel su savo plaukais doh.gif
ar kas bandet naturlamente plauku dazus? ir idomu kas butu jei i juos ipilciau kokio aliejaus? hihihi.gif
ashtri, kai buvau iskelus pan klausima, man visos rekomendavo aliejus (kokosu, ir kt), bet sunkiai man su jais... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 17, 12:22)
Merginos, ką manote apie "Natuderm" kosmetiką?

Aš iš šios firmos, tai naudoju tik aliejų nuo celiulito masažams, tai nei labai išgirti galiu, nei labai išpeikti. Masažui bet koks aliejus tinka ir aišku poveikis bus visada didesnis nuo masažo, nei nuo pačio aliejuko, man atrodo g.gif
O idealaus kremo rankoms, dar neatradau. Man opi vieta: jau taip iškankinta rankų oda..šerpetoja, pabalus, suskeldėjus, net dažnai skauda...
Tam kartui patept man visi kremai tinka, bet kas įveiktų problemą dar neradau. Tepu sviestmedžiu, "Santaverde"...
Vis labiau bręstu pati pasigaminti po nedidelį kiekį, kol atrasiu, kad tinkamiausia.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 17, 13:09)
ashtri, kai buvau iskelus pan klausima, man visos rekomendavo aliejus (kokosu, ir kt), bet sunkiai man su jais... schmoll.gif

Ačiū, ievvvaa, už greitą atsakymą 4u.gif Kaip suprantu, esi išbandžius tepti tais pačiais aliejais galiukus? Ir nepatiko? Riebaluoja? g.gif Gal tada kas nors gali pakomentuoti "The Organic Pharmacy"? Patikimi jie? Nes jei nepasiūlysiu nieko alternatyvaus, pirks šitą 4u.gif
Atsakyti