Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2010 01 16, 20:19)
Apie AN fitolį gamintojas rašo, kad 1 litrui dedama ne mažiau nei 100 g. vanilės lazdelių. Tai ne mažiau nei 1:10. 1 lazdelė (20 cm) maždaug su 30 ml aliejaus.

Matyt tinka tik kieno negausios mmm

Aš dabar irgi to gėrio su vanile užsimaniau doh.gif biggrin.gif

Gali būti unsure.gif Normalios pas mane tos mėmės, manau. Aš pakelį dieninių ir pakelį naktinių sunaudoju per vienas ax.gif Keičiu reguliariai, gal kas kokias 4 val.

QUOTE(bryyla @ 2010 01 16, 20:19)

O geras 4u.gif Eisiu skaityt siuntimo sąlygų, reiktų apsipirkti, nemaža nuolaida smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuk @ 2010 01 16, 20:30)
Atsiprasau uz  poster_offtopic.gif
Kelias val.  blink.gif  2-3 dienas  blink.gif  Man visada bent 5 dienas, bet siaip visada 7 diena zymiuosi kalendoriuke    unsure.gif

Aha ax.gif Jau po pirmojo gimdymo tapo tokiu maloniu reiškiniu ir po antrojo gimdymo išliko taip pat thumbup.gif Labai reguliaru, tiksliai atsiranda ir visąlaik vienodai trunka. Viena diena - pradžia, antra diena paprastai būna sunkiausia, trečia diena - pabaiga...labai retai tęsiasi 4 dieną..bet ir tai vos vos..galiu išsiversti su vienu plonučiu kasdieniu, jei kur išeit reikia rolleyes.gif Kol buvau negimdžiusi ir aš kankindavausi po savaitę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 16, 20:44)
O geras 4u.gif Eisiu skaityt siuntimo sąlygų, reiktų apsipirkti, nemaža nuolaida smile.gif

Tai kad nebūtina siųstis, yra parduotuvė, pasižiūrėk "Kontaktai" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 16, 20:01)

Žinai, as savo sudžiūvėlį prieš dažydamasi keliom sekundėm pakišu po karštu vandeniu, tai dažo tuomet vėl kaip naujas thumbup.gif Tik terliojimosi daugiau su tuo vandeniu, o šiaip daugiau kaip ir neturiu priekaištų. Na, gal tik tas, kad sunkiau nusivalo, nei pvz. Hauschka.
Visą laiką naudodavau populiariuosius išreklamuotuosius, bet prieš kelis mėnesius nusprendžiau pabandyti natūr, taigi užsipirkau iš Natracare (dviejų rūšių įklotų, paketų ir tamponų). Viskuo likau labai patenkinta, neseniai parsisiunčiau iš Violey papildymą drinks_cheers.gif Ypač paketai patinka, nepalyginamas jausmas, kai oda kvėpuoja. Neatsidžiaugiu smile.gif Kolkas ir noro nėra kažką kitką bandyti.
Tikiu saviįtaiga mirksiukas.gif Tačiau prieš kelis mėnesius irgi buvau pokalbyje dėl analogiško darbo, tačiau ten manęs nepriėmė (kai palyginu, tuomet vadovei ypač svarbu buvo tai, kad nemoku naudotis kasos aparatu bei nešneku rusiškai [tokiem dalykam išsiaiškinti buvo skirta didžioji dalis laiko, nulis bandymo įsigilinti į mano domėjimąsi, žinias ir būdo savybes]. Antrajame pokalbyje aiškiai buvo pabrėžta, kad rusų kalba ne kliūtis, o apie jokius techninius dalykus, kaip kasos aparatas, net kalbos nebuvo; labiausiai akcentuota darbuotojo motyvacija ir užsidegimas dirbti būtent eko srityje). Taigi nenoriu prisisvajoti, paskui liūdna būtų labai smile.gif

Jei ten nepriims, bandysiu kitur tongue.gif Darbas pagal išsilavinimą netraukia visiškai sad.gif
Nesvarbu, kokiam kiekiui, ingridientus tuos pačius dedu. O įprastai maišausi apie 30 ml, tiek naudoju lygiai savaitę (du kartus per dieną).
Aš net MB juokavau, kad jei nerasiu niekur panašaus darbo, eisiu pas Monicą prašytis lotuliukas.gif Labai ačiū už tokius žodžius 4u.gif

Neprarask vilties, viskas bus gerai 4u.gif Bet kokiu atveju, jei ką, gal su monicute dar gali pasitarti mirksiukas.gif ax.gif Iš tikrųjų Tavo žinios neturėtų veltui nueiti drinks_cheers.gif

Dėkui už ats. dėl paketų, reikės man savo Anion pabandyti pakeisti. Bet kokiu atveju, čia, Vilniuje, net nežinau, kas juos platina, tai bus proga pakeisti į natūralesnius... biggrin.gif Nors iš principo ir jie man visai tiko. O su tušais ir aš taip darau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 01 16, 21:07)

Apie įklotus: ilgą laiką naudojau "Natracare", jie man tikrai patiko, bandžiau anijoninius "Winalite", bet dabar džiaugiuos neatsidžiaugiu "Masmi" ax.gif Išbandžiau ir patiko dar labiau nei "Natracare". Man jie minkštesni, malonesni, o ir sugeria puikiai, nenuslysta, nepersisuka ax.gif Anijoninius nustojau naudoti po to, kai kažkodėl labai stipriai sutrumpėjo kraujavimo laikas.  Nemanau, kad tai gerai, kai menstruacijos trunka kelias val . per mėnesį, jei iki tol trukdavo bent 2-3 dienas ax.gif

Ačiū už ats. 4u.gif O kur įsigyti "Masmi"? Kokia jų kaina? "Natracare" lyg ir mačiau sveikuose produktuose... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2010 01 16, 21:19)
Apie AN fitolį gamintojas rašo, kad 1 litrui dedama ne mažiau nei 100 g. vanilės lazdelių. Tai ne mažiau nei 1:10. 1 lazdelė (20 cm) maždaug su 30 ml aliejaus. gausiu jojobą, darysiu ir aš bigsmile.gif .

Įdomu, ar būtų norinčių tą emu aliejų išbandyti g.gif Ekol. neteko matyti.

o man masmi nelb (kaip ir natracare) cool.gif , keist reikia kas 30 min, naktį kiaurai pervarė, nors kėliausi keist. Matyt tinka tik kieno negausios mmm.

Hm... verysad.gif Negerai, jei naktį ramiai miegot negali... Nepasakyčiau, kad labai jau negausios pas mane... g.gif O ką tuomet naudojate?... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 01 16, 21:19)

Hm, o, ačiū !!! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 22:17)
Hm...  verysad.gif Negerai, jei naktį ramiai miegot negali... Nepasakyčiau, kad labai jau negausios pas mane...  g.gif O ką tuomet naudojate?... 4u.gif
[

man tie anioniniai geriau tiko, tai dar buvo likę, juos dėjau. Kai pabaigiau pirkau iš pc kuo natūralesnį variantą, nes jau sunervino labai, kai ne tik 2 kelnaites pravarė, keičiausi, bet dieną ir pro kelnes (man tie Masmi per silpni).
Atsakyti
Jusu MB kokias ekologiskas skutimosi putas naudoja? Isskyrus Weleda, nes MB dabar jas naudoja, bet noretu kokios kitos firmos ekologiskas ibandyti.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 16, 23:29)
man tie anioniniai geriau tiko, tai dar buvo likę, juos dėjau. Kai pabaigiau pirkau iš pc kuo natūralesnį variantą, nes jau sunervino labai, kai ne tik 2 kelnaites pravarė, keičiausi, bet dieną ir pro kelnes  (man tie Masmi per silpni).

Hm, aišku, vadinasi tik bandymų būdu viskas... blush2.gif Kitaip neišsiaiškinsiu... blink.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 16, 23:31)
Jusu MB kokias ekologiskas skutimosi putas naudoja? Isskyrus Weleda, nes MB dabar jas naudoja, bet noretu kokios kitos firmos ekologiskas ibandyti....  4u.gif

Mano MB kažkaip nemato skirtumo tarp eko ir ne eko... doh.gif Tai neprievartauju žmogaus... Kam leisti Lt, kai nesugeba tinkamai įvertinti, kai nemato skirtumo?... Faina, kad ne visi tokie, kad yra sąmoningų vaikinukų... drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 22:42)
Kam leisti Lt, kai nesugeba tinkamai įvertinti, kai nemato skirtumo?...

kad būtų sveikas ir kuo ilgiau kartu gyventų bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 16, 19:01)
Man Ekostudija kuo toliau, tuo labiau pradeda nepatikti... Gal kažko nesuprantu, bet pasakymas, kad žiemą negalima teptis sausa pudra, Sophyto nepasiteisinančios rekomendacijos, aliejų vengimas riebiai odai - nesuvokiama man. Gal čia tik kaip kurios konsultantės g.gif

Man nepatinka tokia pagyvenusi(šviesi), besidedanti, kad daug žino, bet kaip pradeda kalbėti, norisi apsisukti ir išeiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 16, 23:02)
kad būtų sveikas ir kuo ilgiau kartu gyventų  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Man irgi rupi, kad nenaudotu visokio brudo. Maniski buvo nesunku itikinti, dabar pats visur ir visada visko iesko, kad tik ekologiskiau butu bigsmile.gif
Beje, neseniai namuose radau uzsimetusia chemine duso zele, galvoju, pabandysiu viena karta issimaudyt, galvoju, vis ne kremas... Siaubas, kaip man po to niezejo visa oda blink.gif doh.gif O pries mano zaliaja era niekada jokia duso zele nebuvo tokios reakcijos issaukusi g.gif
Atsakyti
Laukiu grizimo namo (jau tuoj smile.gif), tiek nauju minciu, noru.. smile.gif Vienas dalykas, ka padarysiu, tai eisiu su nauju nusistatymu uostyt savo vaniles istraukos. Nu kodel as nesokinedavau is laimes ja uostydama? Gal kad jau pripratau?... g.gif Reiks naujai pazvelgt biggrin.gif

QUOTE(kryyste @ 2010 01 16, 16:08)
Daddy dėl šampūno bazės ir aš audžiu mintį. Man jau senokai kirba kaip čia reiktų šampūną pasigaminti pačiai. Kiek turių receptų knygų, tai ten šampūno receptuose ir įeina šampūno bazė, o paskui visokie pagerinimai. Tik atkreipia dėmesį, kad tiems kas turi sausą odą nerekomenduoja, nes gali sausinti, dėl to kažkaip ir susilaikau.
šiandien yra, kaip tik nupirko.

turetu labai priklausyt nuo bazes sudeties, nemanau, kad galima pasakyt, kad VISOS bazes sausintu g.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 16, 16:25)

nežinau smile.gif Bet kad tie detergentai visur daugmaž vienodi (ką čia ir primąstysi daug), todėl ir pamaniau, kad nuo pagerinimų daug priklauso - kad drėkintų, nepermaitintų, papurintų, bet neapsunkintų, paglotnintų, bet neapriebalintų ir pan.

kai pasiskaiciau, tu detergentu didelis pasirinkimas smile.gif
(as irgi galvojau, kad tik keli). bet visi sintetiniai, zinoma (nu, as nekreipiu demesio i tai, kad jie 'is naturaliu alieju'.)

QUOTE(Satura @ 2010 01 16, 19:10)
supratau  drinks_cheers.gif Kažin, ar kokiais antibiotikais tų emu nešeria fermose, be viso kitko...

to nezinau smile.gif
bet jis rafinuojamas, kad butu tinkamas naudojimui.
Atsakyti
emu aliejų vienu metu beveik masiškai JAV parduotuvių temoje užsakinėjo. Labai jau nevienareikšmiški buvo atsiliepimai: dalis (tikriausiai didžioji g.gif ) beveik alpo iš susižavėjimo, bet buvo tokių, kurioms kategoriškai nepatiko. Kai susipratau, kad tas emu yra kažkoks paukštis, kažkaip pradingo man noras jį bandyti blush2.gif

Daddygirl, jeigu pasiryši, bus įdomu, kas tau gausis pačiai besigaminant šampūną biggrin.gif Tas ir kryystei galioja, ir bryylai 4u.gif
Atsakyti
Ar UK galima fidrolato nusipirkti? Jei taip, is kur perkate? Aciu smile.gif
Atsakyti