QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 18:43)
beja, ekostudijoj pasake kad ziema negalima teptis skysta pudra...
Man Ekostudija kuo toliau, tuo labiau pradeda nepatikti... Gal kažko nesuprantu, bet pasakymas, kad žiemą negalima teptis sausa pudra, Sophyto nepasiteisinančios rekomendacijos, aliejų vengimas riebiai odai - nesuvokiama man. Gal čia tik kaip kurios konsultantės
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 19:14)
Aš pernai gėriau karotino tabletes
Labai daug blogo apie jas esu prisiskaičiusi Daugiau žalos nei naudos organizmui. Tiksliai nepasakysiu dabar, kas įstrigo, bet atminty liko, jog tai visiškas brudas...
Kelerius metus nuolat lankydavausi soliariume (bent po kartą per mėnesį), praėjusį pavasarį nustojau... Ir nebegrįžau Labai mėgstu būti įdegusi, gražu man. Na bet kai veido oda pasitvarkė kiek, tai jau nebematau ir poreikio didelio eiti rudintis. Reikės vėl kada Laveros savaiminį nusipirkti, tobulą spalvą suteikia.
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 21:49)
Elysambre irgi užskaitau - dabar naudoju, gerai laiko, netepa, nealergizuoja. bet jei sudžius po kelių mėnesių, tai Hauschkos ekonomiškesnis
Žinai, as savo sudžiūvėlį prieš dažydamasi keliom sekundėm pakišu po karštu vandeniu, tai dažo tuomet vėl kaip naujas Tik terliojimosi daugiau su tuo vandeniu, o šiaip daugiau kaip ir neturiu priekaištų. Na, gal tik tas, kad sunkiau nusivalo, nei pvz. Hauschka.
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 15, 22:45)
O, tiesa, merginos, kas kokius naudoja paketus, įklotus?
Visą laiką naudodavau populiariuosius išreklamuotuosius, bet prieš kelis mėnesius nusprendžiau pabandyti natūr, taigi užsipirkau iš Natracare (dviejų rūšių įklotų, paketų ir tamponų). Viskuo likau labai patenkinta, neseniai parsisiunčiau iš Violey papildymą Ypač paketai patinka, nepalyginamas jausmas, kai oda kvėpuoja. Neatsidžiaugiu Kolkas ir noro nėra kažką kitką bandyti.
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 03:10)
įsivaizduok, kad jau ten dirbi ir viskas bus ok
Tikiu saviįtaiga Tačiau prieš kelis mėnesius irgi buvau pokalbyje dėl analogiško darbo, tačiau ten manęs nepriėmė (kai palyginu, tuomet vadovei ypač svarbu buvo tai, kad nemoku naudotis kasos aparatu bei nešneku rusiškai [tokiem dalykam išsiaiškinti buvo skirta didžioji dalis laiko, nulis bandymo įsigilinti į mano domėjimąsi, žinias ir būdo savybes]. Antrajame pokalbyje aiškiai buvo pabrėžta, kad rusų kalba ne kliūtis, o apie jokius techninius dalykus, kaip kasos aparatas, net kalbos nebuvo; labiausiai akcentuota darbuotojo motyvacija ir užsidegimas dirbti būtent eko srityje). Taigi nenoriu prisisvajoti, paskui liūdna būtų labai
Jei ten nepriims, bandysiu kitur Darbas pagal išsilavinimą netraukia visiškai
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 16, 15:41)
kokiam cia kiekiui mazdaug?
Nesvarbu, kokiam kiekiui, ingridientus tuos pačius dedu. O įprastai maišausi apie 30 ml, tiek naudoju lygiai savaitę (du kartus per dieną).
QUOTE(Monica @ 2010 01 16, 17:48)
Summer, sėkmėsKažkodėl šnd ryte prabudus, kai svajojau apie savo gyvą parduotuvėlę, apgalvojua, kad tau pasiūlyčiau su manim dirbti
Aš net MB juokavau, kad jei nerasiu niekur panašaus darbo, eisiu pas Monicą prašytis Labai ačiū už tokius žodžius