Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Ačiū, mergaitės, už paskatinimą, jūs fantastiškos wub.gif Labai įkvepiat ir padrąsinat smile.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 18:43)
beja, ekostudijoj pasake kad ziema negalima teptis skysta pudra...

Man Ekostudija kuo toliau, tuo labiau pradeda nepatikti... Gal kažko nesuprantu, bet pasakymas, kad žiemą negalima teptis sausa pudra, Sophyto nepasiteisinančios rekomendacijos, aliejų vengimas riebiai odai - nesuvokiama man. Gal čia tik kaip kurios konsultantės g.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 19:14)
Aš pernai gėriau karotino tabletes

Labai daug blogo apie jas esu prisiskaičiusi doh.gif Daugiau žalos nei naudos organizmui. Tiksliai nepasakysiu dabar, kas įstrigo, bet atminty liko, jog tai visiškas brudas...

Kelerius metus nuolat lankydavausi soliariume (bent po kartą per mėnesį), praėjusį pavasarį nustojau... Ir nebegrįžau smile.gif Labai mėgstu būti įdegusi, gražu man. Na bet kai veido oda pasitvarkė kiek, tai jau nebematau ir poreikio didelio eiti rudintis. Reikės vėl kada Laveros savaiminį nusipirkti, tobulą spalvą suteikia.

QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 21:49)
Elysambre irgi užskaitau - dabar naudoju, gerai laiko, netepa, nealergizuoja. bet jei sudžius po kelių mėnesių, tai Hauschkos ekonomiškesnis

Žinai, as savo sudžiūvėlį prieš dažydamasi keliom sekundėm pakišu po karštu vandeniu, tai dažo tuomet vėl kaip naujas thumbup.gif Tik terliojimosi daugiau su tuo vandeniu, o šiaip daugiau kaip ir neturiu priekaištų. Na, gal tik tas, kad sunkiau nusivalo, nei pvz. Hauschka.

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 15, 22:45)
O, tiesa, merginos, kas kokius naudoja paketus, įklotus?

Visą laiką naudodavau populiariuosius išreklamuotuosius, bet prieš kelis mėnesius nusprendžiau pabandyti natūr, taigi užsipirkau iš Natracare (dviejų rūšių įklotų, paketų ir tamponų). Viskuo likau labai patenkinta, neseniai parsisiunčiau iš Violey papildymą drinks_cheers.gif Ypač paketai patinka, nepalyginamas jausmas, kai oda kvėpuoja. Neatsidžiaugiu smile.gif Kolkas ir noro nėra kažką kitką bandyti.

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 03:10)
įsivaizduok, kad jau ten dirbi ir viskas bus ok

Tikiu saviįtaiga mirksiukas.gif Tačiau prieš kelis mėnesius irgi buvau pokalbyje dėl analogiško darbo, tačiau ten manęs nepriėmė (kai palyginu, tuomet vadovei ypač svarbu buvo tai, kad nemoku naudotis kasos aparatu bei nešneku rusiškai [tokiem dalykam išsiaiškinti buvo skirta didžioji dalis laiko, nulis bandymo įsigilinti į mano domėjimąsi, žinias ir būdo savybes]. Antrajame pokalbyje aiškiai buvo pabrėžta, kad rusų kalba ne kliūtis, o apie jokius techninius dalykus, kaip kasos aparatas, net kalbos nebuvo; labiausiai akcentuota darbuotojo motyvacija ir užsidegimas dirbti būtent eko srityje). Taigi nenoriu prisisvajoti, paskui liūdna būtų labai smile.gif

Jei ten nepriims, bandysiu kitur tongue.gif Darbas pagal išsilavinimą netraukia visiškai sad.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 16, 15:41)
kokiam cia kiekiui mazdaug?

Nesvarbu, kokiam kiekiui, ingridientus tuos pačius dedu. O įprastai maišausi apie 30 ml, tiek naudoju lygiai savaitę (du kartus per dieną).

QUOTE(Monica @ 2010 01 16, 17:48)
Summer, sėkmėsKažkodėl šnd ryte prabudus, kai svajojau apie savo gyvą parduotuvėlę, apgalvojua, kad tau pasiūlyčiau su manim dirbti

Aš net MB juokavau, kad jei nerasiu niekur panašaus darbo, eisiu pas Monicą prašytis lotuliukas.gif Labai ačiū už tokius žodžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 16, 18:58)
Būna mineralinis ir mineralizuotas vanduo, tad daug kas maišo juos, galvoja, kad natūralūs abu. Nors realiai natūralus gali būti tik 'mineralinis'. Mineralizuotas - geriamasis vanduo praturtintas mineralinėm druskom rolleyes.gif

nesugebėčiau šitaip net išmąstyti biggrin.gif

Simse, daugumos čia numylėtas yra Rasos mineralinis negazuotas vanduo. Nusipirk nedidelį buteliuką ir bandyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 16, 00:51)
gali pakeist, bus stipresne istrauka.
as nekeiciu, bet pridejau labai daug vaniles lazdeliu smile.gif ir laikau apie 6 men smile.gif
daugiau nieko nereik daryt... sukratyt kasdien. gali pasildyt karsto vandens vonelej siek tiek.

O dievuleliau, 6 menesiu neislauksiu blink.gif labai rupes pabandyti, kas gavosi. Gal reikes i prieki uzsimerkt g.gif
Siaip pas mane irgi vaniles labai daug lyginant su aliejum, tas dvi dideles ankstis uzpyliau gal kokiais 30 ml aliejaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 16, 19:01)
Na, gal tik tas, kad sunkiau nusivalo, nei pvz. Hauschka.

o aš dėl to nejaučiu jokio skirtumo su Hauchska ax.gif Man abu jie gerai nusiplauna vandeniu, Elysambre prausiu Daddygirl muilu. Ir dar šviežias, nespėjo į gabalą sudžiūti biggrin.gif
Atsakyti
Pamiršau dar pasigirti biggrin.gif Taigi pasidariau ir aš dezodorantą bigsmile.gif Šiandien pirmą dieną išbandžiau, tai tikrai iki šiol jokio kvapo thumbup.gif Kaip smagu, kad gal nebereiks pirkti apskritai tokio daikto, o ir savikaina, nežinau ar litas susidarytų lotuliukas.gif

INCI: distiliuotas vanduo, alūno milteliai, glicerinas, šalavijų ir rožinių pelargonijų EA.

Po mėnesio-dviejų, kai baigsis atsargos, tikiuosi prisiruošti ir kremo, kūno sviesto gamybai. Beveik dvejų metų reikėjo prisiruošimui smile.gif Nes be kaukių veidui, plaukams, dezodoranto, daugiau nieko ir nesu gaminusi. Viskam savas laikas, matyt smile.gif

Prieš porą dienų apsvarsčiau savo norus apsilankyti AN ir į lentynas prisikrauti daugiau buteliukų, bet va susigalvojau sau iššūkį - bent mėnesį nepirkti NIEKO iš kosmetikos lotuliukas.gif Kolkas manau, kad turėtų pavykti, nes atsargos dar pakankamos šiam 'projektui' biggrin.gif
Atsakyti
Labai daug blogo apie jas esu prisiskaičiusi doh.gif Daugiau žalos nei naudos organizmui. Tiksliai nepasakysiu dabar, kas įstrigo, bet atminty liko, jog tai visiškas brudas...

Aš kaip tik iš SM šioje temoje pasiskaičiau, kad taip daro, tai ir pati gėriau biggrin.gif ačiū, kad perspėjai smile.gif geriau turbūt morkų sultis gerti ar pačias morkas karts nuo karto graužti ir bus to karotino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 16, 19:55)
aš kažkaip supratau iš praeito komentaro, kad tu prieš jį. Ar tiesa? Nes jeigu taip, tai man įdomiausia, kodėl  4u.gif

labai vsikas paprasta, prieš dėl to, kad iš paukščių gaunamas mirksiukas.gif
Atsakyti

Kaip keista g.gif
Gaila, kad neatsimenat kas jau taip blogai unsure.gif
Neįsivaizduoju kas ten blogo gali būti g.gif unsure.gif

Apie įklotus: ilgą laiką naudojau "Natracare", jie man tikrai patiko, bandžiau anijoninius "Winalite", bet dabar džiaugiuos neatsidžiaugiu "Masmi" ax.gif Išbandžiau ir patiko dar labiau nei "Natracare". Man jie minkštesni, malonesni, o ir sugeria puikiai, nenuslysta, nepersisuka ax.gif Anijoninius nustojau naudoti po to, kai kažkodėl labai stipriai sutrumpėjo kraujavimo laikas. Nemanau, kad tai gerai, kai menstruacijos trunka kelias val . per mėnesį, jei iki tol trukdavo bent 2-3 dienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 01 16, 19:53)
labai vsikas paprasta, prieš dėl to, kad iš paukščių gaunamas  mirksiukas.gif

supratau drinks_cheers.gif Kažin, ar kokiais antibiotikais tų emu nešeria fermose, be viso kitko...
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 16, 19:02)
Siaip pas mane irgi vaniles labai daug lyginant su aliejum, tas dvi dideles ankstis uzpyliau gal kokiais 30 ml aliejaus  rolleyes.gif

Apie AN fitolį gamintojas rašo, kad 1 litrui dedama ne mažiau nei 100 g. vanilės lazdelių. Tai ne mažiau nei 1:10. 1 lazdelė (20 cm) maždaug su 30 ml aliejaus. gausiu jojobą, darysiu ir aš bigsmile.gif .

Įdomu, ar būtų norinčių tą emu aliejų išbandyti g.gif Ekol. neteko matyti.

o man masmi nelb (kaip ir natracare) cool.gif , keist reikia kas 30 min, naktį kiaurai pervarė, nors kėliausi keist. Matyt tinka tik kieno negausios mmm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 16 sausio 2010 - 20:22
QUOTE(Rasma @ 2010 01 16, 20:07)
Apie įklotus: ilgą laiką naudojau "Natracare", jie man tikrai patiko, bandžiau anijoninius "Winalite", bet dabar džiaugiuos neatsidžiaugiu "Masmi" ax.gif

Nuolaidos Masmi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 01 16, 20:07)
  Nemanau, kad tai gerai, kai menstruacijos trunka kelias val . per mėnesį, jei iki tol trukdavo bent 2-3 dienas ax.gif [/color]

Atsiprasau uz poster_offtopic.gif
Kelias val. blink.gif 2-3 dienas blink.gif Man visada bent 5 dienas, bet siaip visada 7 diena zymiuosi kalendoriuke unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kryyste @ 2010 01 16, 18:09)
Gal nebuvo, nes tik vakar atsirado, aš prieš tai ieškojau, tai nebuvo.
Pasigirsiu ir aš, nors ne šio savaitgalio gaminys. Taigi, veido kremas:
25 ml jazminų hidrolato, 7 ml marulos aliejaus, 1 ml morkų fitolio, 2 ml nakvišų aliejaus, 2 š. mango aliejaus, 2 g. bičių vaško. Palargonijų EA 2  lašai, ylang - ylang 2 lašai, pačiulių 2 lašai, vitamino e ir 6 lašai greipfrutų. Gavosi tokios trynio spalvos, gal šiek tiek veidui spalvikės duoda nuo morkų fitolio (pas mane su karotinu). Ir labai labai skaniai kvepia. Dar šiek tiek skystokas gavosi, nes prastai išplakiau, rankas labai paskaudo  doh.gif

As irgi noreciau tokio kremo rolleyes.gif Vis nerandu pirkt marulos aliejaus niekur g.gif
Atsakyti