Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(kryyste @ 2010 01 16, 18:21)
prie ekologiškų prekių. Palauk, tu apie linų ar kviečių gamalus rašei? Visai susipainiojau.  doh.gif Vienu žodžiu taip kviečių gemalus pirkau Mindaugo maximoj prieš kelias dienas, linų sėklas - euro vaistinėj kur yra maximos viršuj, linų gemalus pirkom maximoj prie ekologiškų produktų.

rasiau apie gemalus ax.gif matyt busiu praziurejus, nes dairiausi ir prie eko produktu ax.gif nu nieko, kitakart zinosiu, paieskosiu atidziau, dekui 4u.gif linu seklas as taip pat eurovaistinej pirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 16 sausio 2010 - 17:48
Beje man labai patiko acto tirpalas (turiu vyno acta) plauku praskalavimui, tik paskutini karta acto padauginau, tai liko sioks toks kvapas, o anksciau kvapas likdavo tik kol plaukai slapi, isdziuvus plaukams neliko ir kvapo thumbup.gif Plaukai blizga, siek tiek puresni ir daug maziau riebaluojasi thumbup.gif
Atsakyti
O kokį molį ir su kuo reikia maišyti, kad gautųsi valomoji molio kaukė(normaliai, kartais spuoguotai odai)? 4u.gif Ir kur jo galima nusipirkti? blush2.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 16, 18:51-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 16, 18:51)
O kokį molį ir su kuo reikia maišyti, kad gautųsi valomoji molio kaukė(normaliai, kartais spuoguotai odai)? 4u.gif Ir kur jo galima nusipirkti? blush2.gif

pasiskaitykite pirma sios temos puslapi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 16, 19:53)
pasiskaitykite pirma sios temos puslapi ax.gif

Ačiū bigsmile.gif O ar Daddygirl muiliukai nuvalo nenatūralų tušą? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 01 14, 17:54)
molio galima pirkti mažais pakiukais Droge, bet kokybiškesnis ir švelnesnis yra Aroma Natural molis (įvairios rūšys), Nimfali, jie prekiauja Ciel d'Azur moliu. Argital molio yra Žalia žalia, Grožio alėjoje (PC Mada Vilniuje, Vokiečių vaistinė Gedimino 9) smile.gif

molio kaukė daroma santykiu viena dalis molio, dvi dalys vandens, mineralinio ir gerai išmaišant smile.gif

O kas čia? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 16, 18:47)
rasiau apie gemalus ax.gif matyt busiu praziurejus, nes dairiausi ir prie eko produktu ax.gif nu nieko, kitakart zinosiu, paieskosiu atidziau, dekui 4u.gif linu seklas as taip pat eurovaistinej pirkau.

Gal nebuvo, nes tik vakar atsirado, aš prieš tai ieškojau, tai nebuvo.

Pasigirsiu ir aš, nors ne šio savaitgalio gaminys. Taigi, veido kremas:
25 ml jazminų hidrolato, 7 ml marulos aliejaus, 1 ml morkų fitolio, 2 ml nakvišų aliejaus, 2 š. mango aliejaus, 2 g. bičių vaško. Palargonijų EA 2 lašai, ylang - ylang 2 lašai, pačiulių 2 lašai, vitamino e ir 6 lašai greipfrutų. Gavosi tokios trynio spalvos, gal šiek tiek veidui spalvikės duoda nuo morkų fitolio (pas mane su karotinu). Ir labai labai skaniai kvepia. Dar šiek tiek skystokas gavosi, nes prastai išplakiau, rankas labai paskaudo doh.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 16, 18:59-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 16, 18:59)
O kas čia? blush2.gif  doh.gif

tureta omeny mineralinis vanduo. ar as ne taip supratau klausima?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 16, 20:20)
tureta omeny mineralinis vanduo. ar as ne taip supratau klausima?

Taip supratot.Ačiū smile.gif O čia tinka bet koks(ar reikia natūralaus?) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kryyste @ 2010 01 16, 20:09)
Gal nebuvo, nes tik vakar atsirado, aš prieš tai ieškojau, tai nebuvo.
Pasigirsiu ir aš, nors ne šio savaitgalio gaminys. Taigi, veido kremas:
25 ml jazminų hidrolato, 7 ml marulos aliejaus, 1 ml morkų fitolio, 2 ml nakvišų aliejaus, 2 š. mango aliejaus, 2 g. bičių vaško. Palargonijų EA 2  lašai, ylang - ylang 2 lašai, pačiulių 2 lašai, vitamino e ir 6 lašai greipfrutų. Gavosi tokios trynio spalvos, gal šiek tiek veidui spalvikės duoda nuo morkų fitolio (pas mane su karotinu). Ir labai labai skaniai kvepia. Dar šiek tiek skystokas gavosi, nes prastai išplakiau, rankas labai paskaudo  doh.gif

O čia bet kokiam odos tipui tinka? 4u.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 16, 18:30-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 16, 18:30)
Taip supratot.Ačiū smile.gif  O čia tinka bet koks(ar reikia natūralaus?) ax.gif

O čia bet kokiam odos tipui tinka? 4u.gif

Aš jei perku mineralinį, tai dažniausiai rasos, turiu dar iš Druskininkų, bet jis laaabai sūrus, tai dar ir vandeniu praskiedžiu. Dabar kaip tik pasidariau molio kaukę, bet su ramunėlių arbata smile.gif dar dėjau glicerino, kelis paskutinius lašus pelargonijų hidrolato, aliejukų ir jūros dumblių miltelių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 16 sausio 2010 - 18:37
QUOTE(Monica @ 2010 01 16, 17:48)
Pepke, man rodos, nė 1 nat. dezas nestabdo prakaitavimo, nes nekemša prakaito liaukų, kaip kad sintetiniai. Jei kvapo nejauti, tai čia ir yra didelis pasiekimas.

Žinoma didžiulis pasiekimas, nes jokie natūralūs jo nepanaikindavo ax.gif , tiesiog parašiau pilną įvertinimą, kad naujokės susidarytų pilnesnį vaizdą smile.gif

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 18:21)
O, mano tokia pat oda  ax.gif Gerai, kad pasidalinai, dėkui  4u.gif Sakyk, o koks kiekis ir kaina to kremuko?... rolleyes.gif

50ml, aš mokėjau per Nimfali akciją virš 20 lt, o be nuolaidų jo kaina penkiasdešimt keli litai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 01 16, 17:26)
apie emu aliejų

aš kažkaip supratau iš praeito komentaro, kad tu prieš jį. Ar tiesa? Nes jeigu taip, tai man įdomiausia, kodėl 4u.gif

QUOTE(Redgrape @ 2010 01 16, 17:37)
O kaip su paakiais? Irgi reikia pries tepant sudrekinti?

būtiniausiai smile.gif

wink.gif+2010 01 16, 17:59-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 16, 17:59)
O kas čia? blush2.gif  doh.gif

wink.gif+2010 01 16, 18:30-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 16, 18:30)
O čia tinka bet koks(ar reikia natūralaus?) ax.gif

ar būna nenatūralaus mineralinio vandens? smile.gif Matyt, kad ne. Nekalbu apie tą vadinamą stalo vandenį, iš jo tikrai būtų mažai naudos. O mineraliniame vandenyje yra daug ko gero odai, jį galima naudoti ir vietoje toniko. Svarbu tik atsirinkti, kuris mineralinis labiausiai patinka odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 16, 18:55)
ar būna nenatūralaus mineralinio vandens? smile.gif

Būna mineralinis ir mineralizuotas vanduo, tad daug kas maišo juos, galvoja, kad natūralūs abu. Nors realiai natūralus gali būti tik 'mineralinis'. Mineralizuotas - geriamasis vanduo praturtintas mineralinėm druskom rolleyes.gif
Atsakyti