QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 15, 21:06)
Tik kad dar niekaip negaliu priprasti
Kodėl sugalvojai pasikeisti?
norėjau, kad atitiktų lytį ir nebūtų į nieką panašus
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 00:47)
O nekenkia dantim? Nepasidaro jautresni? Gal kuri bandėte?
EA ant pastos reikia keisti, antraip tikrai gali pajautrėti dantys. Geriausia - kas keletą dienų ar kasdien, jei tik prisimeni
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 16, 01:08)
Knieti pasipasakoti be galo, truputį asmeniškumų
Taigi "Bioteka" ieško pardavėjos savo šviežiai atidarytai parduotuvėlei.
Summer, sėkmės tau
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 16, 10:29)
sakai? as tai galvoju, kad tikimas/netikimas gal daugiau priklauso ne nuo tu priedu (aisku, ir nuo ju kazkiek), o nuo idetu detergentu.
bet as tikrai kazkur internete esu skaicius, kad po valymo moliu pagert geruju bakteriju kursa. del to ir klausiau.
nežinau
Bet kad tie detergentai visur daugmaž vienodi (ką čia ir primąstysi daug), todėl ir pamaniau, kad nuo pagerinimų daug priklauso - kad drėkintų, nepermaitintų, papurintų, bet neapsunkintų, paglotnintų, bet neapriebalintų ir pan.
nereikia tikrai. Aš tam jautri, tikrai jau būčiau pajutusi kokių negerovių ir kitas gėrikes perspėjusi
QUOTE(white kitty @ 2010 01 16, 13:17)
Merginos,kas naudoja Laveros roziu kauke,keliems kartams jums uztenka to pakelio,
mažiausiai keliems kartams
QUOTE(Nirida @ 2010 01 16, 15:01)
O rudasis cukrus pasidarius didesni kieki ar neistirpsta aliejuje?
Aciu kad esate, JUS pats didziausias mano 2009 metu atradimas ir zinoma naturali kosmetika
gal aptirpsta kiek, bet neištirpsta. Labai bendrai galiu pasakyti, kad jo į pylingą eina žymiai daugiau negu aliejaus. Kai aš dariausi, tai dėdavau aliejaus tiek, kad šveičiančios dalelės vos apsimaišytų
kaip smagu
QUOTE(pepkė @ 2010 01 16, 15:11)
Taigi didžiulis pliusas, kad panaikina prakaito kvapą, atlaikė ir treniruotę, kol kas geriausias šiuo atžvilgiu iš bandytų natūralių, o pačio prakaitavimo, deja, nestabdo,
prakaitavimo nestabdo, bet dėl kvapo, tai ir man pats pačiausias savos gamybos
+2010 01 16, 16:52-->
QUOTE(Simse
@ 2010 01 16, 16:52)
Ką galvojate apie šią
knygą ?
gera knyga. Didelis jos pliusas, kad aprašyta trumpai, aiškiai, yra patarimų, kokie EA su kokiais gerai dera, yra ir masažų pavyzdžių. Nors dabar turiu ir Aromaterapiją nuo A iki Ž, bet ir Aromaterapijos paslaptys neretai praverčia