Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2010 01 16, 18:11)
o kurioj vietoj buvo? visa kita radau prie kruopu visokiu.

prie ekologiškų prekių. Palauk, tu apie linų ar kviečių gamalus rašei? Visai susipainiojau. doh.gif Vienu žodžiu taip kviečių gemalus pirkau Mindaugo maximoj prieš kelias dienas, linų sėklas - euro vaistinėj kur yra maximos viršuj, linų gemalus pirkom maximoj prie ekologiškų produktų.
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 01 16, 16:26)
Aš veidui prausti naudoju Daddygirl muilą su avižomis, šiuo metu purškiu pasidarytu toniku iš citrininės verbenos, rugiagėlių, šlamučio hidrolato ir glicerino, tepu ciel d'azur kremu veidui su alijošiumi. Šiuo metu jis man nepakeičiamas wub.gif  smile.gif Oda mišri, jautroka, linkusi į bėrimus.

O, mano tokia pat oda ax.gif Gerai, kad pasidalinai, dėkui 4u.gif Sakyk, o koks kiekis ir kaina to kremuko?... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 16, 15:41)

NIDULIA, as suprantu kad ta misinuka paciai reikia pasidaryt, bet berods rasete kad yra jau pirkti to misinuko paruosto, 16lt berods pavadinimas sati tongue.gif

lyg ir operos vaistineje kazkada buvo, pagooglink "sali misinys" rasi gal, kur parduoda, bet as jo nepirkciau, nes:
-16 litu mazutis pokiukas, kai uz ta pacia suma pati susimaisytum 2 litrus, kuriu pakaktu ne 5 dienom, kaip "sali" o kokioms 5 savaitems.
-"sali" prideta riesutu, saulegrazu ir dar visko, kas ne kiekvienai gali patikti, be to neaisku, ar jos misinys ne is kokiu modifikuotu javu, ar galiojimo buvo gero, o riesutai irgi neisku, ar neiseje is galiojimo ir t.t.
nueik i"iki", ten jus visi 3 ingridientai yra ir sezamo seklu ten yra , o seklos linu vaistineje. Priedus gal namie turi-riesuteliai, saulegrazos,grikiai pamalti ir t.t.
Atsakyti
Nu jau kol viska perskaiciau doh.gif dabar reikia prisimint kam ir ka atsakyt norejau lotuliukas.gif

Taaaip... Citrinu ea lasinu ant dantu pastos, naudojau istisai, viskas buvo ciki thumbup.gif man nejautrino dantu, tik vat balinimo nepastebejau, bet skonis nera baisus (ne taip kaip, kazkuri vakara sumaisiau buteliukus ir uzsilasinau pelergoniju blink.gif ) man patinka nes dantu svarumo pojutis aiskesnis ir greiciau dantis issivalau smile.gif

As turiu paketus Anion (ar kaip jie ten vadinas) tai man labai patinka, niekada neisbere (ne taip kaip nuo Always ar panasiu kuriu negaliu naudot del berimu)
Dar parduotuvej uzmaciau tuos Mooncup http://www.mooncup.co.uk/ tik neisdristu nusipirkt ir pabandyt, gal kad naujove, gal kad nebandyti. O gal kuri bandet ir turit atsiliepimu g.gif

Summer kuo nuosirdziausiai linkiu gauti toki darba, tavo zinios ir patirtis verti to darbo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 15, 21:06)
Tik kad dar niekaip negaliu priprasti  ax.gif Kodėl sugalvojai pasikeisti?

norėjau, kad atitiktų lytį ir nebūtų į nieką panašus biggrin.gif

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 00:47)
O nekenkia dantim? Nepasidaro jautresni? Gal kuri bandėte?  rolleyes.gif

EA ant pastos reikia keisti, antraip tikrai gali pajautrėti dantys. Geriausia - kas keletą dienų ar kasdien, jei tik prisimeni

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 16, 01:08)
Knieti pasipasakoti be galo, truputį asmeniškumų blush2.gif Taigi "Bioteka" ieško pardavėjos savo šviežiai atidarytai parduotuvėlei.

Summer, sėkmės tau 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 16, 10:29)
sakai? as tai galvoju, kad tikimas/netikimas gal daugiau priklauso ne nuo tu priedu (aisku, ir nuo ju kazkiek), o nuo idetu detergentu.

bet as tikrai kazkur internete esu skaicius, kad po valymo moliu pagert geruju bakteriju kursa. del to ir klausiau.

nežinau smile.gif Bet kad tie detergentai visur daugmaž vienodi (ką čia ir primąstysi daug), todėl ir pamaniau, kad nuo pagerinimų daug priklauso - kad drėkintų, nepermaitintų, papurintų, bet neapsunkintų, paglotnintų, bet neapriebalintų ir pan.

nereikia tikrai. Aš tam jautri, tikrai jau būčiau pajutusi kokių negerovių ir kitas gėrikes perspėjusi

QUOTE(white kitty @ 2010 01 16, 13:17)
Merginos,kas naudoja Laveros roziu kauke,keliems kartams jums uztenka to pakelio,

mažiausiai keliems kartams drinks_cheers.gif

QUOTE(Nirida @ 2010 01 16, 15:01)
O rudasis cukrus pasidarius didesni kieki ar neistirpsta aliejuje?

Aciu kad esate, JUS pats didziausias mano 2009 metu atradimas ir zinoma naturali kosmetika 4u.gif  4u.gif  4u.gif

gal aptirpsta kiek, bet neištirpsta. Labai bendrai galiu pasakyti, kad jo į pylingą eina žymiai daugiau negu aliejaus. Kai aš dariausi, tai dėdavau aliejaus tiek, kad šveičiančios dalelės vos apsimaišytų

kaip smagu biggrin.gif

QUOTE(pepkė @ 2010 01 16, 15:11)
Taigi didžiulis pliusas, kad panaikina prakaito kvapą, atlaikė ir treniruotę, kol kas geriausias šiuo atžvilgiu iš bandytų natūralių, o pačio prakaitavimo, deja, nestabdo,

prakaitavimo nestabdo, bet dėl kvapo, tai ir man pats pačiausias savos gamybos drinks_cheers.gif

wink.gif+2010 01 16, 16:52-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 16, 16:52)
Ką galvojate apie šią knygą ? ax.gif

gera knyga. Didelis jos pliusas, kad aprašyta trumpai, aiškiai, yra patarimų, kokie EA su kokiais gerai dera, yra ir masažų pavyzdžių. Nors dabar turiu ir Aromaterapiją nuo A iki Ž, bet ir Aromaterapijos paslaptys neretai praverčia wink.gif
Atsakyti
Satura (Katuti) apie emu aliejų - yra gaminamas iš emu paukščių riebalų, kurie auginami ermose mėsai. Kosmetikoje gerai dėl to, kad drėkina ir įsiskverbia gerai į odą. Padeda mažinti randus,nes turi ląsteles atstatančių savybių, taip pat palengvina raumenų skausmus. Dar gerai nuo nudegimų įvairių. Šaltinis - knyga Making aromatherapy creams and lotions.
Atsakyti
QUOTE(andy @ 2010 01 16, 18:05)

Pas mane irgi rudas. Aš vakar net visas rankas riebiai išsitepiau, nes labai jau suskirdusios, ant viršaus dar rankų kremo. Ir nieko, jokio ryškaus rudumo nesimatė.

Na, man tikriausiai tikrai įsitikinimas, reikės kitaip pažvelgti į šį produktą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 16, 16:52-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 16, 16:52)
Ką galvojate apie šią knygą ? ax.gif

O man ši knyga nelabai, kur kas lengviau ir daugiau info rasti internete ax.gif o ir labai mažai EA ir aliejų aprašyta. Kas labiausiai patiko, kad yra apie masažus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 16, 18:06)
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 17:45)

turiu ir masmi iklotu, bet ju dar neisbandziau, o natracare gal reiktu kitos formos isbandyt.
del paketu dar nesusidariau nuomones kurie geresni, siaip kol kas atrodo, kad abeji panasus ax.gif
de hauschkos tusu, tai zinok, cia kaip kam ax.gif kitoms labiau volume, nes gal labiau pastorina. mano poilges blakstienos ir as megstu, kad jos naturaliai atrodytu, nebutu apkrautos tusus. zodziu, reiktu paciai isbandyt abejus smile.gif

4u.gif Teisybė, teks bandyti... 4u.gif
Atsakyti
Zinau, kad naudojant aliejus vietoj veido kremo, juos reikia tept ant dregnos odos. O kaip su paakiais? Irgi reikia pries tepant sudrekinti?
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 01 16, 18:24)

Taaaip... Citrinu ea lasinu ant dantu pastos, naudojau istisai, viskas buvo ciki  thumbup.gif  man nejautrino dantu, tik vat balinimo nepastebejau, bet skonis nera baisus (ne taip kaip, kazkuri vakara sumaisiau buteliukus ir uzsilasinau pelergoniju  blink.gif ) man patinka nes dantu svarumo pojutis aiskesnis ir greiciau dantis issivalau  smile.gif

4u.gif

As turiu paketus Anion (ar kaip jie ten vadinas) tai man labai patinka, niekada neisbere (ne taip kaip nuo Always ar panasiu kuriu negaliu naudot del berimu) 
Dar parduotuvej uzmaciau tuos Mooncup http://www.mooncup.co.uk/  tik neisdristu nusipirkt ir pabandyt, gal kad naujove, gal kad nebandyti. O gal kuri bandet ir turit atsiliepimu g.gif

Man taip pat įdomūs atsiliepimai apie tą daikčiuką... Kas bandėte, pasidalinkite patirtimi  4u.gif 

Summer kuo nuosirdziausiai linkiu gauti toki darba, tavo zinios ir patirtis verti to darbo  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2010 01 16, 17:37)
Zinau, kad naudojant aliejus vietoj veido kremo, juos reikia tept ant dregnos odos. O kaip su paakiais? Irgi reikia pries tepant sudrekinti?

Taip smile.gif aš pasipurškiu hidrolatu arba mineraliniu vandeniu užsimerkusi ir tepuosi.
Atsakyti