Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Pepke, man rodos, nė 1 nat. dezas nestabdo prakaitavimo, nes nekemša prakaito liaukų, kaip kad sintetiniai. Jei kvapo nejauti, tai čia ir yra didelis pasiekimas.

Nirida, sumaišius ea su glicerinu, jie pasikirsto hidrolate smulkiais lašiukais (krestelti reikai kaskart prieš naudojimą). Be glicerino taip neišsimaišo.

Summer, sėkmės mirksiukas.gif Kažkodėl šnd ryte prabudus, kai svajojau apie savo gyvą parduotuvėlę, apgalvojua, kad tau pasiūlyčiau su manim dirbti
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 16, 12:52)
Jau turiu nusipirkusi, tik pradarysiu, po kelių dienų kai pastarąjį užbaigsiu mirksiukas.gif Dėl to dažymo, tai gal tu psichologiškai sau įsikalusi biggrin.gif  Aš pasitepu veidą, o po to rankas dar tepuosi kremu, tai jokių rudumų pas mane nesimato smile.gif

drinks_cheers.gif

Tai, kai pradarysi, pranešk, kokia spalva 4u.gif ax.gif Hm, taip, gali pilnai būti , kad Tu teisi, galbūt ir psichologiškai, man iš tiesų, žymiai labiau patiko tas skaidrus biggrin.gif Bet nieko, jei yra rudas, rudą ir naudosiu thumbup.gif
Atsakyti
Ką galvojate apie šią knygą ? ax.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 16, 14:11-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 16, 14:11)
O gal yra bandžiusių?Ar jautėsi poveikis? blush2.gif

Taip, aš bandžiau, nelabai galiu teigti, kad kažkoks poveikis buvo, nes tik mėnesį ar du gėriau. Na, gal ne taip lipo peršalimai visokie, daugiau nieko , bet bent skanios biggrin.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 16, 17:52-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 16, 17:52)

pradedanciajam susipazinti su EA tai visai gera, pati turiu tokia, kazkada pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 16, 14:24)
man irgi labai idomu.... svajoju kokius 5 kg priaugti  doh.gif  bet siek tiek kelia itarimu produktai kurie tinka "ir svorio priaugimui, ir numetimui, ir viduriavimui, ir viduriu uzkietejimui, ir etc... "  g.gif

Kaip jau atsakiau kitai merginai, man nebuvo kažkokio ypatingo poveikio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 16, 14:55)

dar labai norejau pagirti elysambre tusa long lashes, dazo pakankamai ryskiai, atskiria neblogai blasktienas, tik pailginimo pritruko bei tankina irgi neprastai

4u.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 16, 13:11-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 16, 13:11)
O gal yra bandžiusių?Ar jautėsi poveikis? blush2.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 01 16, 13:24)
man irgi labai idomu.... svajoju kokius 5 kg priaugti  doh.gif  bet siek tiek kelia itarimu produktai kurie tinka "ir svorio priaugimui, ir numetimui, ir viduriavimui, ir viduriu uzkietejimui, ir etc... "  g.gif

Kažkada senai, prieš kokius 10 metų teko naudoti. Nuo paauglystės turėjau problemų su viduriais, tai mama man tas sultis nupirko - kol naudojau man labai veiksmingos buvo, viską sutvarkė. Rytais gerdavau ant tuščio skrandžio po 30 ml. Dėl svorio nieko nepasakysiu - neturėjau problemų, tai nieko ir nepastebėjau. Dabar man irgi neblogai būtų kokius 3 kilus priaugti smile.gif

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 16:49)
Tai, kai pradarysi, pranešk, kokia spalva  4u.gif  ax.gif Hm, taip, gali pilnai būti , kad Tu teisi, galbūt ir psichologiškai, man iš tiesų, žymiai labiau patiko tas skaidrus  biggrin.gif Bet nieko, jei yra rudas, rudą ir naudosiu  thumbup.gif

Pas mane irgi rudas. Aš vakar net visas rankas riebiai išsitepiau, nes labai jau suskirdusios, ant viršaus dar rankų kremo. Ir nieko, jokio ryškaus rudumo nesimatė.

wink.gif+2010 01 16, 16:52-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 16, 16:52)

Turiu. Visai nebloga knygelė. Man patiko. Iš tikrųjų labai ieškojau Aromaterapijos nuo A iki Ž, bet radau tik šitą.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 01 16, 11:50)
Nidulia, as tokiu kvailu klausimu, o ta misinuka tiesiog isgerti nekramcius reikia (kaip tada su seklom butu)? ar sukramtyti? g.gif  blush2.gif

cia kaip tau patinka, taip ir daryk ) as tai maisau sauksteliu, kad i dugna nesugultu ir geriu, o jei lieka ant dugno, megstu ir pakramtyti, ypac jei sezamo isidedu,man labai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 17:45)

turiu ir masmi iklotu, bet ju dar neisbandziau, o natracare gal reiktu kitos formos isbandyt.
del paketu dar nesusidariau nuomones kurie geresni, siaip kol kas atrodo, kad abeji panasus ax.gif
de hauschkos tusu, tai zinok, cia kaip kam ax.gif kitoms labiau volume, nes gal labiau pastorina. mano poilges blakstienos ir as megstu, kad jos naturaliai atrodytu, nebutu apkrautos tusus. zodziu, reiktu paciai isbandyt abejus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 16 sausio 2010 - 17:10
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 16, 11:29)
sakai? as tai galvoju, kad tikimas/netikimas gal daugiau priklauso ne nuo tu priedu (aisku, ir nuo ju kazkiek), o nuo idetu detergentu. kiek zinau, turi buti ideti bent pora, ir jie turi dereti (veikimo prasme). ju yra daugybe, tai gal tereikia atrast sampuno baze su tinkanciais detergentais?  smile.gif
nu, bet is principo sutinku su Tavim smile.gif uzsisvajojau... gal pirma su gatavais sampunais reik issiaiskint. ir su tais miltukais uzsipirktais. plaunu muilo riesutais, bet jei sausina. gal reik sugalvot kaip panaitint ta ju sausinima, su kazkuo sumaisius...

Daddy dėl šampūno bazės ir aš audžiu mintį. Man jau senokai kirba kaip čia reiktų šampūną pasigaminti pačiai. Kiek turių receptų knygų, tai ten šampūno receptuose ir įeina šampūno bazė, o paskui visokie pagerinimai. Tik atkreipia dėmesį, kad tiems kas turi sausą odą nerekomenduoja, nes gali sausinti, dėl to kažkaip ir susilaikau.

QUOTE(agnuta @ 2010 01 16, 11:50)
sitie berods kainavo apie 3-4 Lt, vakar kaip tik nusipirkau mindaugo maximoj, tik tu gemalu neradau unsure.gif

šiandien yra, kaip tik nupirko.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 01 16, 18:08)
šiandien yra, kaip tik nupirko.

o kurioj vietoj buvo? visa kita radau prie kruopu visokiu.
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 01 16, 16:11)
summer, sėkmės 4u.gif Turėtų pavykt mirksiukas.gif

O as noriu atsiliepti apie savo gamybos dezodorantą, taigi dėjau alūno miltelių, distiliuoto vandens, šiek tiek ,,paspirituoto''  hamamelio hidrolato, nes daugiau neturiu kur jo dėti biggrin.gif , pelargonijų ir citrinžolės EA, glicerino. Taigi didžiulis pliusas, kad panaikina prakaito kvapą, atlaikė ir treniruotę, kol kas geriausias šiuo atžvilgiu iš bandytų natūralių, o pačio prakaitavimo, deja, nestabdo, gal šiek tiek g.gif Dabar esu patenkinta labai, o vasarą problema turbūt išliks ax.gif

Dar pasigaminau kūno kremą su sviestmedžiu, simodsijų, sezamų aliejais, glicerinu, vitaminu E, emulsiniu vašku, citrinžolės EA. Gavosi labai maloni konsistencija ir drėkina labai neblogai. Labai tinka ir rankoms rolleyes.gif

O, na, Tu šaunuolė, reikės pasimokyti iš Tavo patirties 4u.gif Dėkui, kad pasidalinai mirksiukas.gif
Papildyta:
wink.gif+2010 01 16, 16:19-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 16, 16:19)
O ką jūs naudojat veidui?Na tarkim toniką tokį, kremą tokį... 4u.gif

Aš vietoje toniko naudoju Tuberozų hidrolatą iš KN, o kremą dar kol kas nenatūralų, gėda ir prisipažinti... blush2.gif Turiu essex hiperalergišką kremuką, nes neseniai labai didelę alergiją apturėjau, tai dbr bijau ką ir bebandyti... verysad.gif Bet kaupiuosi ir tikrai žinau pas ką kreipsiuosi, kai mano nenatūralus baigsis... 4u.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti