Siandien gavau siuntinuką is RASAKILA
Pirkau NveyECO skysta pudrą ir maskuoklį. Pudra labai lengvutė,visiškai nemaskuoja,spalvos man nesulygino Drėkina ,bet man ant viršaus būtina dėt dar kažką,nes reikia maskavimo. Maskuolis pas mane šviesiausias,tai man jis tik paakiams tiks,spuogiuku ar dėmelių nelabai paslepia.
Pudra pas mane 513nr,laaabai šviesi net mano baltai aristokratiškai odai
Planuose dar NveyECO maskuojanti pudra,tik bijau nusivilt Gal kas bandė?
QUOTE(white kitty @ 2010 01 16, 14:17)
Merginos,kas naudoja Laveros roziu kauke,keliems kartams jums uztenka to pakelio,man kazkur 4,ar as per plonai tepu? Kauke patiko,oda tokia padrekinta,bet serpetojimo aplink lupas ir prie nosies nenueme,nors pries tai dariau pilinga,tai patepiau dar medetku fitoliu.Dar klausimukas kas jums geriausiai nuima serpetojumus? Sviestmedi naudojau bet po prausimosi vel tas pats,atrodo nuima tik tam kartui
sveika, as turiu dar tik karteli bandziau tai irgi sakyciau tikejausi didesnio padrekinimo, na pagal tai kiek reikejo 1 kartui manau kad to pokelio kazkur 4k ir uzteks man serpetojima man labai nuima alijosius+glicerinas
dar labai norejau pagirti elysambre tusa long lashes, dazo pakankamai ryskiai, atskiria neblogai blasktienas, tik pailginimo pritruko bei tankina irgi neprastai, o vat pudra foundation cream kazkoks kosmaras labai isryskina visus odos netobulumus, ypac demeles, kazkokiais gabalais tepasi, nelygiai tepasi, nors turetu buti kaip ir kazkiek maskuojanti nemaskuoja ne velnio, nesulygina veido spalvos, zodziu sita nurasau
taip pat labai neblogas ir skystas pravadas, brezia pakankamai plonai, pakankamai pigmentuotas, issilaiko irgi gerai
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 16, 01:08)
Knieti pasipasakoti be galo, truputį asmeniškumų
Labai linkiu gauti tą darbelį.
Faina
Užpilu rasulą skysčiu (arbata, mineraliniu vandeniu, hidrolatu), pridedu pagal nuotaiką kelių rūšių miltelių iš AromaNatural, lašinu porą aliejų, glicerino ir EA.
kokiam cia kiekiui mazdaug?
labai as irgi kremuka noreciau pasigamint, bet, bet, bet...
noreciau lupu balzama pagaminti?gal kas galetu aprasyti ko reikia ir smulkiai kaip gaminti?turiu sviestmedzio, citrinines verbenos hidrolata, levandu milteliu, apelsinu, rozmaruni, pelargoniju, arbatmedzio ea.
ACIU
NIDULIA, as suprantu kad ta misinuka paciai reikia pasidaryt, bet berods rasete kad yra jau pirkti to misinuko paruosto, 16lt berods pavadinimas sati
Užpilu rasulą skysčiu (arbata, mineraliniu vandeniu, hidrolatu), pridedu pagal nuotaiką kelių rūšių miltelių iš AromaNatural, lašinu porą aliejų, glicerino ir EA.
noreciau lupu balzama pagaminti?gal kas galetu aprasyti ko reikia ir smulkiai kaip gaminti?turiu sviestmedzio, citrinines verbenos hidrolata, levandu milteliu, apelsinu, rozmaruni, pelargoniju, arbatmedzio ea.
ACIU
NIDULIA, as suprantu kad ta misinuka paciai reikia pasidaryt, bet berods rasete kad yra jau pirkti to misinuko paruosto, 16lt berods pavadinimas sati
QUOTE(bryyla @ 2010 01 16, 13:31)
Na ir apsišoviau, tiek permokėjau kitą kartą žinosiu... Gemalų maximoje nesu mačiusi, IKI tikrai yra
siandien maximoj (ne Vilniuje) radau ir gemalu bet ateiciai pravers informacija, kad ir IKI ju yra ir linu seklu nusipirkau vaistinej, tai kaip ir pagrindinius ingredientus visus turiu, artimiausiu metu bandysiu
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 16, 15:41)
Faina
ACIU
ACIU
dar turiu glicerio, jojobu ir kokosu al;iejaus
Kaip smagu jusu patyrimus skaityti, saunuoles kad dalinates visa informacija As tik tyliai vos speju paskaitineti, zinoma ir jusu patarimais pasinaudoti pries isigyjant prekes, ar jas gaminatis, daznai iskilusiems klausimams randu jau jusu pasnekesiuose atsakymus, bet i kelis neradau, gal padesit:
O rudasis cukrus pasidarius didesni kieki ar neistirpsta aliejuje? Ar si misinuka reik pasidaryti tik vienam kartui? pvz., kaip Rkatyte,
kuno pylinga pirciai: rudasis cukrus, sezamu al ir palmarosos bei roziniu pelargoniju ea, - kazkada buvau pirkusi si Urtekram
Ir dar o kaip hidroltus galima EA praturtinti, glicerinas ten tirpstao o kaip su EA, nes jis vandeny lyg ir netirpsta, ar hidrolate kitaip
Aciu kad esate, JUS pats didziausias mano 2009 metu atradimas ir zinoma naturali kosmetika
O rudasis cukrus pasidarius didesni kieki ar neistirpsta aliejuje? Ar si misinuka reik pasidaryti tik vienam kartui? pvz., kaip Rkatyte,
kuno pylinga pirciai: rudasis cukrus, sezamu al ir palmarosos bei roziniu pelargoniju ea, - kazkada buvau pirkusi si Urtekram
Ir dar o kaip hidroltus galima EA praturtinti, glicerinas ten tirpstao o kaip su EA, nes jis vandeny lyg ir netirpsta, ar hidrolate kitaip
Aciu kad esate, JUS pats didziausias mano 2009 metu atradimas ir zinoma naturali kosmetika
summer, sėkmės Turėtų pavykt
O as noriu atsiliepti apie savo gamybos dezodorantą, taigi dėjau alūno miltelių, distiliuoto vandens, šiek tiek ,,paspirituoto'' hamamelio hidrolato, nes daugiau neturiu kur jo dėti , pelargonijų ir citrinžolės EA, glicerino. Taigi didžiulis pliusas, kad panaikina prakaito kvapą, atlaikė ir treniruotę, kol kas geriausias šiuo atžvilgiu iš bandytų natūralių, o pačio prakaitavimo, deja, nestabdo, gal šiek tiek Dabar esu patenkinta labai, o vasarą problema turbūt išliks
Dar pasigaminau kūno kremą su sviestmedžiu, simodsijų, sezamų aliejais, glicerinu, vitaminu E, emulsiniu vašku, citrinžolės EA. Gavosi labai maloni konsistencija ir drėkina labai neblogai. Labai tinka ir rankoms
O as noriu atsiliepti apie savo gamybos dezodorantą, taigi dėjau alūno miltelių, distiliuoto vandens, šiek tiek ,,paspirituoto'' hamamelio hidrolato, nes daugiau neturiu kur jo dėti , pelargonijų ir citrinžolės EA, glicerino. Taigi didžiulis pliusas, kad panaikina prakaito kvapą, atlaikė ir treniruotę, kol kas geriausias šiuo atžvilgiu iš bandytų natūralių, o pačio prakaitavimo, deja, nestabdo, gal šiek tiek Dabar esu patenkinta labai, o vasarą problema turbūt išliks
Dar pasigaminau kūno kremą su sviestmedžiu, simodsijų, sezamų aliejais, glicerinu, vitaminu E, emulsiniu vašku, citrinžolės EA. Gavosi labai maloni konsistencija ir drėkina labai neblogai. Labai tinka ir rankoms
O ką jūs naudojat veidui?Na tarkim toniką tokį, kremą tokį...
+2010 01 16, 16:19-->
Aš veidui prausti naudoju Daddygirl muilą su avižomis, šiuo metu purškiu pasidarytu toniku iš citrininės verbenos, rugiagėlių, šlamučio hidrolato ir glicerino, tepu ciel d'azur kremu veidui su alijošiumi. Šiuo metu jis man nepakeičiamas Oda mišri, jautroka, linkusi į bėrimus.
QUOTE(Simse @ 2010 01 16, 16:19)
Aš veidui prausti naudoju Daddygirl muilą su avižomis, šiuo metu purškiu pasidarytu toniku iš citrininės verbenos, rugiagėlių, šlamučio hidrolato ir glicerino, tepu ciel d'azur kremu veidui su alijošiumi. Šiuo metu jis man nepakeičiamas Oda mišri, jautroka, linkusi į bėrimus.
+2010 01 16, 16:19-->
vakarais hauschkos CC ir tonika, rytais Aubrey Organics prausikli ir tonika jautriai odai (pirkau miniukus pabandymui) o is kremu pamainiui damusineju KN gaminta tamanu krema arba naudoju hauschkos roziu krema arba dar turiu likuti argital kremo su varnalesom mano oda vasara pariebeja, ziema sunormaleja, bet jautroka ir linkusi pasispuoguoti karts nuo karto.
QUOTE(Simse @ 2010 01 16, 16:19)
vakarais hauschkos CC ir tonika, rytais Aubrey Organics prausikli ir tonika jautriai odai (pirkau miniukus pabandymui) o is kremu pamainiui damusineju KN gaminta tamanu krema arba naudoju hauschkos roziu krema arba dar turiu likuti argital kremo su varnalesom mano oda vasara pariebeja, ziema sunormaleja, bet jautroka ir linkusi pasispuoguoti karts nuo karto.
QUOTE(Odora @ 2010 01 16, 11:06)
kas klause apie logonos akiu makiazo valikli jis itin skalsus nebeatsimenu kada pirkau, o dar turiu ant dugno, naudojamas lasinant ant slapio vatuko ir valant
Ačiū už ats O gerai valo tušą, pvz., nenatūralų? Šiuo metu tokį teturiu. Gerai, kad taupus tas valiklis, nes kiekis tikrai miniukas
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 16, 11:29)
zinau, kad negalima spaudinet bet tai kad nagai niezti reik susiimt. vakar nelieciau, tik arbatmedziu itryniua, gal jis kiek pades..
nu ne, nieko nepakeiciau. drabuziu prasme irgi.
galvoju, gal cia is vidaus bet irgi nieko naujo, tik moli gert pradejau. bet nemanau, kad jis galetu... jis gi ieina ir iseina
O mano draugei taip buvo, kai ji organizmą pradėjo valytis, tai jai po kelių dienų visur visur tokiais mažyčiais spuogeliais išbėrė - nugarą, pečius, krūtinę, net rankas, bet ji tęsė valymą ir nieko nedarė , nespaudinėjo, niekuom netepė, jie po kelių dienų patys pradingo. O juk Tu valai organizmą su moliu, tai gal ir Tau visi negerumai per odą valosi , į paviršių kyla ?... Kiekvienam organizmui skirtingai... Visko gali būti...
Papildyta:
[quote=agnuta,2010 01 16, 11:50]
as siuo metu naudoju logonos aliejini vakiazo valikli, jis tikrai laabai skalsus, vienam kartui reikia labai nedaug. bet kitakart nepirkciau, nes nejauciu skirtumo tarp sio valiklio naudojimo ir paprasto aliejaus (esu bandziusi migdolu ir jojobos)
kol kas esu bandziusi hauschka, tai man dazo labai naturaliai, kas man labai patinka, laikosi tikrai labai normaliai, nenubega. netgi ir kokia dulksna lauke atlaiko normaliai. tik hauschkos paprastas patiko labiau nei volume elysambre laukia savo eiles
Papildyta:
turiu natracare ir masmi. nepamenu dabar tiksliai, kuriuos natracare iklotus pirkau, bet nelabai patiko, nes jie man susisuka i guza ar kaip cia issireikst o paketai tiek vieni, tiek kiti patinka
Ačiū už ats. Supratau, kad nelabai ir verta pirkti tuomet O dėl hauschkos tušo, tai taip pat turėjau klausimą, kurį geriau, nes tas volume, tai ir brangesnis... Tai gerai, kad pasakei, dėkui, reikės aną pabandyti Gerai tuomet, kad geri paketai, reikės pamastyti dėl jų, o kurie - pirmi ar antri, tau buvo geresni?
Papildyta:
QUOTE(zaliapieva @ 2010 01 16, 12:31)
pas mane pries mmm ant veido pradeda kilti giluminiai dariniai. pasidaro raudonas skaudantis gumbas, kuris po kokios savaites vel sulenda atgal, arba pavirsta i isspaudziama spuoga. ar jum taip buna?
Oi, būna , patikėk, būna Šiuo metu naudoju nenatūralų preparatą "Imex", tai tie spuogai, kaip Tu sakai, atgal sulenda Bet, kai tik nusipirksiu, bandysiu molį su arbatmedžio ea... Pamėgink ir Tu