Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

sekmes Summer!

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 15, 18:21)
Radau idomia info. Kad galva (vietoj sampuno) galima plauti valg soda ir actu.
Is pradziu galvos oda isplauti sodos tirpalu (naudojant 1 arb sauksteli), tada perskalauti acto tirpalu (naudojant 1 arb sauksteli).

Gal kas bandet?

na cia aisku kita koncentracija bet as uzsikisusia kriaukle valau ipildama sodos o ant virsaus acto - gera putojanti reakcija vyksta biggrin.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 01 15, 18:58)
kratomes mes lietuvisko identiteto: plaukus dazom, oda rudinam, akiu melynuma po lesiais slepiam smile.gif upss poster_offtopic.gif

ne trupucio nesikratau, siuo metu visa naturaliai lietuvaitiska lotuliukas.gif

QUOTE(Versmė @ 2010 01 15, 21:29)
Turiu galvos seborėją, pasirodo, vienas iš ją išaukti galinčių dalykų yra SLS  doh.gif na, bet kas padaryta, tai padaryta. Kad ją išgydyt nebesitikiu, bet galima apvaldyti. Labiausiai padeda natūralūs šampūnai be SLS ir aliejinės kaukės, dabar dar aromanatural pasirodė varnelėšų milteliai, irgi tinkantys gydymui.

mano mama seboreja ilgai sekmingai suvaldydavo su varnalesu nuoviru (is pamiskes pati saknu prisikasdavo)

kas klause apie logonos akiu makiazo valikli jis itin skalsus nebeatsimenu kada pirkau, o dar turiu ant dugno, naudojamas lasinant ant slapio vatuko ir valant
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 19:42)
o kaip tu galvoji, nuo ko tas šampūno gerumas apskritai priklauso?  biggrin.gif Kiek esam visos visko išbandžiusios, tai sakyčiau, kad ten gal miligramas būna ne į tą pusę ir iškart blogai. Tai kaip žinoti, ar tiks ta bazė ir mūsų pagerinimų miligramai? 

sakai? as tai galvoju, kad tikimas/netikimas gal daugiau priklauso ne nuo tu priedu (aisku, ir nuo ju kazkiek), o nuo idetu detergentu. kiek zinau, turi buti ideti bent pora, ir jie turi dereti (veikimo prasme). ju yra daugybe, tai gal tereikia atrast sampuno baze su tinkanciais detergentais? smile.gif
nu, bet is principo sutinku su Tavim smile.gif uzsisvajojau... gal pirma su gatavais sampunais reik issiaiskint. ir su tais miltukais uzsipirktais. plaunu muilo riesutais, bet jei sausina. gal reik sugalvot kaip panaitint ta ju sausinima, su kazkuo sumaisius...

dekui uz nuoroda i info apie moli. tai gerai, jei jis toks protingas smile.gif ir pritraukia tik negerumus.
bet as tikrai kazkur internete esu skaicius, kad po valymo moliu pagert geruju bakteriju kursa. del to ir klausiau. bet seniai skaiciau, nebeatgaminu kur.

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 15, 19:43)
as kartais darausi su actu  drinks_cheers.gif man patinka. galima net per puse su vandeniu. (aisku, reik atitaikyt savo odai).

pamirsau parasyt, kad geriau tokio dalyko nepurkst, o valyt vatos diskeliais.

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 00:04)
Oi, spaudinėti tai labai labai negerai...

O Tau negali būti kokia alergija sintetiniams audiniams, ar kokiems skalbimo milteliams, esu girdėjusi, kad panašiai atrodo? Ar Tu su sintetika nedraugauji?  ax.gif

Norėjau paklausti, kaip galima būtų ir ar galima būtų kažkaip užsisakyti muiliukų pas Tave?... 

zinau, kad negalima spaudinet drinks_cheers.gif bet tai kad nagai niezti doh.gif reik susiimt. vakar nelieciau, tik arbatmedziu itryniua, gal jis kiek pades..

nu ne, nieko nepakeiciau. drabuziu prasme irgi.
galvoju, gal cia is vidaus g.gif bet irgi nieko naujo, tik moli gert pradejau. bet nemanau, kad jis galetu... jis gi ieina ir iseina smile.gif

parasysiu az.

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 16, 00:08)
Knieti pasipasakoti be galo, truputį asmeniškumų blush2.gif

labai dziaugiuosi del Taves.
man irgi atrodo, kad Tu turi laaabai daug sansu. praktiskai 100proc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 15, 21:29)
O klausimukas mano štai toks:

Ką naudojate valyti akių makiažui? KN man siūlė aliejuką avokadų ar abrikosų, bet ar gerai nuvalo tušą aliejai? Ar nebūna pajuodusių paakių? Mano akys gan jautrios... Beje, gal kuri bandėte Lagonos aliejinį makiažo valiklį? Kiekis tai baisiai mažas... Bet gal neblogas?

Ir dar kokius naudojate tušus? Sekantis mano pirkinys bus būtent eko tušas, tai, kiek skaičiau, merginos giria Elysambre, Lagona ir Dr. Hauscka (oi, nesu tikra, ar taip rašosi ) tušus. Kuris geresnis, kuom skiriasi? Man svarbu, kad gerai laikytų, nenubėgtų, o kad labai jau smarkiai išryškintų, ilgintų ir pan., tai net nesitikiu kažkaip, juk nebus tokio efekto kaip su tais sintetiniais, tai daug vilčių nededu, o gal yra tokių ?... 

as siuo metu naudoju logonos aliejini vakiazo valikli, jis tikrai laabai skalsus, vienam kartui reikia labai nedaug. bet kitakart nepirkciau, nes nejauciu skirtumo tarp sio valiklio naudojimo ir paprasto aliejaus (esu bandziusi migdolu ir jojobos) ax.gif

kol kas esu bandziusi hauschka, tai man thumbup.gif dazo labai naturaliai, kas man labai patinka, laikosi tikrai labai normaliai, nenubega. netgi ir kokia dulksna lauke atlaiko normaliai. tik hauschkos paprastas patiko labiau nei volume rolleyes.gif elysambre laukia savo eiles ax.gif
Papildyta:
Summer, mes su tavim! manau, kad savininkai labai teisingai nusprestu pasirinke butent tave smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 15, 22:45)
O, tiesa, merginos, kas kokius naudoja paketus, įklotus? Turiu Anion, nesiskundžiu, nežinau, ar sutapimas, ar ne, bet tų uždegimukų ženkliai sumažėjo nuo to laiko, kai juos naudoti pradėjau, tačiau, ar jie jau tokie natūralūs, kaip pasakoja, nedysčiau ginčytis. Tai ir smalsu, ką Jūs naudojate?  blush2.gif

turiu natracare ir masmi. nepamenu dabar tiksliai, kuriuos natracare iklotus pirkau, bet nelabai patiko, nes jie man susisuka i guza ar kaip cia issireikst biggrin.gif o paketai tiek vieni, tiek kiti patinka rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 15:14)
O kiek kainuoja šitie user posted image? Dar ir kiekis didesnis čia  unsure.gif

sitie berods kainavo apie 3-4 Lt, vakar kaip tik nusipirkau mindaugo maximoj, tik tu gemalu neradau unsure.gif

Nidulia, as tokiu kvailu klausimu, o ta misinuka tiesiog isgerti nekramcius reikia (kaip tada su seklom butu)? ar sukramtyti? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 16 sausio 2010 - 11:09
QUOTE(Versmė @ 2010 01 15, 20:29)
Turiu galvos seborėją, pasirodo, vienas iš ją išaukti galinčių dalykų yra SLS  doh.gif na, bet kas padaryta, tai padaryta. Kad ją išgydyt nebesitikiu, bet galima apvaldyti. Labiausiai padeda natūralūs šampūnai be SLS ir aliejinės kaukės, dabar dar aromanatural pasirodė varnelėšų milteliai, irgi tinkantys gydymui.

QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 20:42)
tikrai jai kvankt  blink.gif Matyt, kažkam apyvartą pasiryžusi padaryti. Pabandyk į šampūną, kaukę palašinti arbatmedžio, levandų eterinių aliejų - vos po kelis lašiukus. Dar gali pabandyti įtrinti galvą obuolių actu ir palaikyti, skalauti actu su vandeniu. Dovish brangiausiam, kiek pamenu, actas buvo paveikus. Tai ir nekainuos tau brangiai toks dalykas smile.gif

aciu merginos uz patarimus smile.gif pradesiu savo galvos liga naturaliom priemonem iveikinet.

o su giluminiais spuogais, kurie pradeda kilti ir vel sulenda atgal, taip pat kovojate (moliu ir alaviju geliu)?

pas mane pries mmm ant veido pradeda kilti giluminiai dariniai. pasidaro raudonas skaudantis gumbas, kuris po kokios savaites vel sulenda atgal, arba pavirsta i isspaudziama spuoga. ar jum taip buna?

kosmetologe speja, kad tokie spuogai - hormonu ciklo kaitos padarinys. turiu kazkokia priemone su degutu, kuria tepant toki spuoga turetu ji iskelti i virsu. tik kad ji man nelabai padeda...
Atsakyti
Sveikos:) gal kuri turite atsiliepimų apie sertifikuotą L'occitane organinės alyvuogės seriją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo just_angel: 16 sausio 2010 - 11:51
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 01:17)
tfū, nuraminai...  mirksiukas.gif Tai, jei nepamirši, kai nusipirksi naują, parašyk, kokia spalva, na, tikrai idomus dalykas su tom spalvom...  blink.gif O Tu, kai tepiesi, dažo Tau rankas jis? Šiaip tai lengvai, su muiliuku, man nusiplauna, bet neplauti tai negalėčiau, nes delnai kažkokie žaliai rudi  doh.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Nuoširdžiai linkiu, kad pasisektų ir sulauktum reikiamo atsakymo  4u.gif Aš taip pat labai norėčiau dirbti tokioje srityje, bet man dar mokytis ir mokytis  blush2.gif  doh.gif O Tu šitiek jau žinai, manau, Tau net nereikia abejoti, ar Tave pasirinks  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Jau turiu nusipirkusi, tik pradarysiu, po kelių dienų kai pastarąjį užbaigsiu mirksiukas.gif Dėl to dažymo, tai gal tu psichologiškai sau įsikalusi biggrin.gif Aš pasitepu veidą, o po to rankas dar tepuosi kremu, tai jokių rudumų pas mane nesimato smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2010 01 16, 12:50)
Sveikos:) gal kuri turite atsiliepimų apie sertifikuotą  L'occitane organinės alyvuogės seriją?

kazkuri tikrai kazka turejo is tos serijos, nepamenu ka tiksliai (lyg tai dezodoranta, jei toks yra g.gif ir kazkas tonika berods), bet istrigo tai, kad rase, jog nepatiko. gal dar atsilieps tikrosios bandytojos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zaliapieva @ 2010 01 16, 12:31)
o su giluminiais spuogais, kurie pradeda kilti ir vel sulenda atgal, taip pat kovojate (moliu ir alaviju geliu)?

as turiu sita beda ir pastaruoju metu kazkaip ypatingai doh.gif bet kol kas veiksmingu priemoniu neatradau, kad greitai ir graziai juos nukenksminti. o taip jie nervuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 15, 23:57)
Mergaites, o koks Indijos frankincenso eakvapas? i ka panasus?

Turiu iš KN šitą, man kvepia sakais, jaučiama gal truputį citrinos nata, tas kvapas man tobulas atsipalaidavimui, meditacijoms ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 16, 00:51)
aliejus susimaise, neatsiskiria?

idomu. kaip tai sarmu? skysto muilo pagrindu?  g.gif nelabai tikis.
neatsimenu, turim mes ju sudeti?

Aš dėjau 50 % aliejaus, tai būna atsiskyrę ryte truputį ant paviršiaus. Suplaku buteliuką ir vėl gerai. Monica sakė, kad mažiau dedant aliejaus viskas būna gerai smile.gif

Na gal aš ką maišau blush2.gif Šarmas ne tas pats, kas bazė? biggrin.gif Joms galima parašyti, tai visada atrašo, net receptą vieną atsiuntė mano prašymu rolleyes.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 01 16, 10:50)
sitie berods kainavo apie 3-4 Lt, vakar kaip tik nusipirkau mindaugo maximoj, tik tu gemalu neradau unsure.gif

Na ir apsišoviau, tiek permokėjau doh.gif kitą kartą žinosiu... Gemalų maximoje nesu mačiusi, IKI tikrai yra mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2010 01 16, 12:05)
as turiu sita beda ir pastaruoju metu kazkaip ypatingai doh.gif bet kol kas veiksmingu priemoniu neatradau, kad greitai ir graziai juos nukenksminti. o taip jie nervuoja doh.gif

Kaip tik prieš šventes ant smakro man kilo toks giluminis, tai vakare ir po to dar ryte dėjau molio košelę su arbatmedžio EA ant spuogo, po to dar visą dieną tepliojau su arbatmedžiu jį, kai jau molis nutrupėjo. Spuogo per 2-3 dienas atsikračiau bigsmile.gif net nespėjo išlįsti jis...
Atsakyti
Žinai, yra toks dalykas, noni sultys. Konsultantė pasakojo, kad tai superinis produktas, labai prisitaikantys prie organizmo poreikių, ypač padeda priaugti svorio, kai jo trūksta, ar numesti jo, kai yra perteklius  Litro kaina 89 Lt, užtenka apie 3 savaitėms...

O gal yra bandžiusių?Ar jautėsi poveikis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 15, 19:24)
Gal kam dovanų?  ax.gif
Einu į gimtadienį, padovanosiu vanilės fitolį, veido ir rankų kremą kakavos kvapo ir lūpų balzamą - kakava su mėta, labai malonus ir ilgai laikosi

svajoniu dovana wub.gif

QUOTE(Versmė @ 2010 01 15, 20:29)
... kakavos absoliuto, lūpų balzame jis neišsimaišo, lieka smulkiais lašiukais..

dariau ir as vakar lupu balzama su kakavos absoliutu, kadangi absoliutas neissimaise, tai visa kalte suverciau savo zioplumui ir kazko "pridirbimui", bet pasirodo cia taip turi buti lotuliukas.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 15, 23:57)
Mergaites, o koks Indijos frankincenso eakvapas? i ka panasus?

mano mazoji pauoscius hidrolato pasake, "mamyte, kvepia kaip seni baldai" smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 16, 00:51)
gali buti per astrus veidui sumalti. o miltai tokie svelnuciai, jei isbrinksta.

apie muila taip graziai rasai, as be zodziu  smile.gif  4u.gif
pasakyk mazajai, kad kvapas su laiku silpneja - ilgai nelaikykit smile.gif

... ot ir sito nepamenu. kas cia daros su ta mano atmintim  doh.gif anksciau taip nebudavo. kaltinu gimdyma  tongue.gif  smile.gif

na tai reikes ieskoti miltu mirksiukas.gif

reikia pataupyti, bent iki kitu muiliuku 4u.gif

as ir pastebejau, kad po gimdymo labai susilpnejo atmintis, idomu kame cia reikalas g.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 16, 01:08)
Knieti pasipasakoti be galo, truputį asmeniškumų blush2.gif

laikom kumstukus thumbup.gif
Atsakyti
Merginos,kas naudoja Laveros roziu kauke,keliems kartams jums uztenka to pakelio,man kazkur 4,ar as per plonai tepu? Kauke patiko,oda tokia padrekinta,bet serpetojimo aplink lupas ir prie nosies nenueme,nors pries tai dariau pilinga,tai patepiau dar medetku fitoliu.Dar klausimukas kas jums geriausiai nuima serpetojumus? 4u.gif Sviestmedi naudojau bet po prausimosi vel tas pats,atrodo nuima tik tam kartui doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 16 sausio 2010 - 13:19
wink.gif+2010 01 16, 15:11-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 16, 15:11)
O gal yra bandžiusių?Ar jautėsi poveikis? blush2.gif

man irgi labai idomu.... svajoju kokius 5 kg priaugti doh.gif bet siek tiek kelia itarimu produktai kurie tinka "ir svorio priaugimui, ir numetimui, ir viduriavimui, ir viduriu uzkietejimui, ir etc... " g.gif
Atsakyti