Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 01:31)
Noriu ir aš labai kremuką išmokti pasidaryti, bet dar nepasitikiu savo jėgomis, dar tik studijuoju info...  4u.gif  ax.gif Ir dar būtų gerai dezodorantą pasigaminti, o tai nekokia pasiūla ekologiškų - kaip supratau iš merginų komentarų, ne itin kaip laiko jie...  g.gif  doh.gif  schmoll.gif Kol kas dar turiu nenatūralų...  blush2.gif Bet jau baiginėjasi, tai net pasimečiau, būtų idealiausia pasigaminti pačiai, bet kad nemoku  blink.gif  verysad.gif Ar sudėtinga, merginos?... unsure.gif

dezodoranta nemanau, kad sunku,tik jis gausis purskiamas, ne toks tirstas,kaip parduotuves,nors galima ir geelini pasigaminti. As jau pribrendau pasigaminti dezodoranta pazastimsir pedoms gaivikli su alunomiltukais ir metomis,tik dar nesusapnavau, kokiame hidrolate. Siandien jau kuriau plana-xuligana, kaip rankoms skysta geli pasigaminsiu. cia mergaiciu komentarus skaitydama, daug maz jau nutuokiu kaip ir kas,tik kremui pasigaminti dar neuzaugau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 16, 00:57)

" Eterinis citrinų aliejus padeda išnaikinti pleiskanas, o 1 lašas, įdėtas į dantų pastą, išbalina dantis."

O nekenkia dantim? Nepasidaro jautresni? Gal kuri bandėte? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 16, 01:39)
dezodoranta nemanau, kad sunku,tik jis gausis purskiamas, ne toks tirstas,kaip parduotuves,nors galima ir geelini pasigaminti. As jau pribrendau pasigaminti dezodoranta pazastimsir pedoms gaivikli su alunomiltukais ir metomis,tik dar nesusapnavau, kokiame hidrolate. Siandien jau kuriau plana-xuligana, kaip  rankoms skysta geli pasigaminsiu. cia mergaiciu komentarus skaitydama, daug maz jau nutuokiu kaip ir kas,tik kremui pasigaminti dar neuzaugau  ax.gif

Hm, būtų smagu, jei pasidalintum receptėliu, kai pasigaminsi dezodorantą 4u.gif O ingridientai ir tara iš monicos? rolleyes.gif
Papildyta:
Kremukas dar man taip pat aukštas pilotažas blush2.gif biggrin.gif

Aš viską po truputį, vėžlio žingsniuku... rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 00:38)
Panelės, norėjau pasitikslinti - o ką Jūs darote, jei koks skausmingas neišspaudžiamas spuogelis keliasi? (būna, kartą į porą mėnesių koks ''ragas'' sugalvoja išdygti...  doh.gif )
patepu alavijų geliu storesniu sluoksniu nei visą veidą ir stengiuosi neliesti, spaudžiu tik pamačiusi baltuojančią viršūnėlę smile.gif

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 00:45)
O nekenkia dantim? Nepasidaro jautresni? Gal kuri bandėte?  rolleyes.gif

Įjautrina, jau kažkas čia rašė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 15, 11:07)

o galima paprastus ryzius su kavamale susimalt, ar reikia specialius pirkti

gali buti per astrus veidui sumalti. o miltai tokie svelnuciai, jei isbrinksta. esu dar bandzius ekolog grikiu miltus, jie jau duoda teksturos, neisbrinksta.

apie muila taip graziai rasai, as be zodziu smile.gif 4u.gif
pasakyk mazajai, kad kvapas su laiku silpneja - ilgai nelaikykit smile.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 15, 14:04)
bet patinka visiems, iskaitant peles, as ji pirty naudoju, tai praejusi karta radau trecdaliu sumzejusi  dabar laikau uzrakinta nuo visu, bet vis tiek nebedaug liko 

blink.gif biggrin.gif idomu kodel? smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 14:17)
Su ksantanu esu sutirštinusi hidrolatą, į kurį dar prieš sutirštinimą įpyliau aloe sulčių ir glicerino o po to dar su aliejumi sumaišiau. Patinka labiau nei kremai ar vieni aliejai 

aliejus susimaise, neatsiskiria?

QUOTE(Hibisco @ 2010 01 15, 16:14)
Gavau as tokias dvi sultingas riebias vaniles ankstis ir sugalvojau uzmaceruot sezamu aliejuje. Kiek skaiciau, turi stovet 40 dienu taip, dar tik dvi praejo, vis atidarius pauostau, tai labai skaniai kvepia 
Gal kas nors kazka panasaus dare, lyg Daddygirl kazka buvo minejusi kazkada. Gal zinote, ar reikia kas kazkiek laiko augalus pakeist ar dar ka padaryt, ar palikt taip stovet? 
Beje, ir dziovintas medetkas taip uzsimaceravau, ziuresiu, kas gausis 

gali pakeist, bus stipresne istrauka.
as nekeiciu, bet pridejau labai daug vaniles lazdeliu smile.gif ir laikau apie 6 men smile.gif
daugiau nieko nereik daryt... sukratyt kasdien. gali pasildyt karsto vandens vonelej siek tiek.

QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 17:00)
Kai buvau užėjusi į biokosmetikos akademiją, tai sakė, kad šampūnai yra šarmų pagrindu, tai gal čia tas pats variantas, kaip tu sakai  ax.gif

idomu. kaip tai sarmu? skysto muilo pagrindu? g.gif nelabai tikis.
neatsimenu, turim mes ju sudeti?

QUOTE(Versmė @ 2010 01 15, 19:29)
Aha, abu. Įdomiai taip, abiejuose yra kakavos absoliuto, lūpų balzame jis neišsimaišo, lieka smulkiais lašiukais, o kreme visiškai išsimaišo

esu skaicius, ka daryt, kad lupu balzame issimaisytu.. ot ir sito nepamenu. kas cia daros su ta mano atmintim doh.gif anksciau taip nebudavo. kaltinu gimdyma tongue.gif smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 01 15, 20:02)

Gal aliejais pradėjai teptis? mirksiukas.gif

nu ne smile.gif atvirksciai, ankciau dar patepdavau kartais kuno sviestu, paskutiniu metu - niekuo.
jie tokie nepiktybiniai, labai pavirsiniai, bet as neiskenciu neisspaudinejus, tai lieka zymes doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 16, 01:48)
patepu alavijų geliu storesniu sluoksniu nei visą veidą ir stengiuosi neliesti, spaudžiu tik pamačiusi baltuojančią viršūnėlę smile.gif
Įjautrina, jau kažkas čia rašė mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Būsiu, matyt, praleidusi blush2.gif Ačiū už ats. 4u.gif

Tiesa, dėl aloe gelio... Kas turite iš Nimfali, ar tai normalu, kad jo spalva skiriasi? Aš nusipirkau, mano kažkoks rudas tamsiai, pažiūrėjau, su galiojimu viskas tvarkoje, pakuotė nepažeista ir t.t., o, kai pirmą kartą bandžiau, viena mergina man įpylė pabandyti taip pat aloe gelį iš Nimfali, tai jo spalva buvo šviesiai šviesiai žalsva, skaidri tokia... Nieko nesuprantu... Ar taip turi būti? Kvapas tas pats, tempia taip pat biggrin.gif ax.gif Tačiau ta spalva... Hm... g.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 16, 00:55)
Tiesa, dėl aloe gelio... Kas turite iš Nimfali, ar tai normalu, kad jo spalva skiriasi? Aš nusipirkau, mano kažkoks rudas tamsiai, pažiūrėjau, su galiojimu viskas tvarkoje, pakuotė nepažeista ir t.t., o, kai pirmą kartą bandžiau, viena mergina man įpylė pabandyti taip pat aloe gelį iš Nimfali, tai jo spalva buvo šviesiai šviesiai žalsva, skaidri tokia... Nieko nesuprantu... Ar taip turi būti? Kvapas tas pats, tempia taip pat  biggrin.gif  ax.gif Tačiau ta spalva... Hm... g.gif

Ir mano rudas, už poros dienų pradėsiu naują pakuotę, pažiūrėsiu kokia ten bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 16, 01:51)

jie tokie nepiktybiniai, labai pavirsiniai, bet as neiskenciu neisspaudinejus, tai lieka zymes  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Oi, spaudinėti tai labai labai negerai... Bet ir aš kartais nebeiškenčiu ir paprašau MB, kad išspaustų kokį baisesnį ant nugaros doh.gif blush2.gif Tik veido neliečiu.. Buvau vieną kartą prisidirbusi, tai net prisiminti tos istorijos nenoriu schmoll.gif blink.gif

O Tau negali būti kokia alergija sintetiniams audiniams, ar kokiems skalbimo milteliams, esu girdėjusi, kad panašiai atrodo? Ar Tu su sintetika nedraugauji? ax.gif

Norėjau paklausti, kaip galima būtų ir ar galima būtų kažkaip užsisakyti muiliukų pas Tave?... 4u.gif Merginos tiek giria , tiek giria, o aš tokia žalia, net nežinau, nei kokių turi, nei kokiu būdu būtų galima juos įsigyti, tai, sakau, Tavęs pačios pasiteirausiu ax.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kol perskaičiau senos temos 15 lapų, jūs pripliurpėt naujosios septynis lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(kryyste @ 2010 01 11, 22:56)
Aš prieš kelionę ieškojau kremo nuo saulės, mane ten prikalbino Sante nusipirkti. Tai eina sau koks š.

Šito gyvenime nebandžius, bet dar iš pernai pamenu, kaip visos bandžiusios negailėjo papeikimų doh.gif Akivaizdu, kad nei vienai nepasiteisino, kaip reta.

wink.gif+2010 01 11, 23:14-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 11, 23:14)
Katuti, o tas dalykas kurį geri(molis jis man atrodo vadinas, jei nieko nepainioju), tai ar jis gali padėt sureguliuot medžiagų apykaitą?

Žinai, yra toks dalykas, noni sultys. Konsultantė pasakojo, kad tai superinis produktas, labai prisitaikantys prie organizmo poreikių, ypač padeda priaugti svorio, kai jo trūksta, ar numesti jo, kai yra perteklius 4u.gif Litro kaina 89 Lt, užtenka apie 3 savaitėms...

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 01 12, 16:10)
gal galit pakomentuot uterkam sampuna su gudobeliu ekstraktu?

Na, man jis labai patinka smile.gif Gerai plauna, plaukai neapsunkę, blizgantys ax.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 12, 16:11)
man įdomu, ar yra apskritai atvejis, kad stiklinė dildė kam būtų pasiteisinusi?

Tik stiklines ir tenaudoju, metalinės man brr doh.gif blush2.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 12, 16:21)
Beje mergaites gal uzrekomenduotumete kokia skania bei labai kvapnia arbatele kuria galeciau rasti Violey traukinuke

Lebensbaum "Honey busch" 4u.gif

QUOTE(GinMintė @ 2010 01 12, 16:29)
Gal kas turejo tokia oda pries naudojant natur kosmetika ir issigyde?

Molis. Daug molio. Praustis, kaukintis, dažnai ir su meile 4u.gif Nepamiršti drėkinti, nepermaitinti.

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 13, 19:06)
Summer, man irgi jau patinka veido prausiklis su moliu

Faina bigsmile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 01 14, 12:38)
Mergaites, gal galit pakartot kaip gaminates prausikli su moliu

Užpilu rasulą skysčiu (arbata, mineraliniu vandeniu, hidrolatu), pridedu pagal nuotaiką kelių rūšių miltelių iš AromaNatural, lašinu porą aliejų, glicerino ir EA.
Papildyta:
Knieti pasipasakoti be galo, truputį asmeniškumų blush2.gif Taigi "Bioteka" ieško pardavėjos savo šviežiai atidarytai parduotuvėlei. Kadangi šiuo metu ieškau darbo, o norėtųsi dirbti srity, kuri arčiausiai širdies, tai surizikavau sudalyvauti atrankoj, pakvietė į pokalbį, šiuo metu laukiu rezultatų rolleyes.gif Kas pakerėjo, tai nuostabus savininko požiūris į verslą vs. ekologišką produkciją. Atrodo, kad mąsto grynai kai aš cool.gif Jaunas eko srity pasikaustęs simpatiškas vyrukas (~35 m.) ieško 'ant' eko produkcijos pasinešusios personos. Gerą pusvalandį kamantinėjo apie eko prekes, ypač plačiai apie kosmetiką šnekėjomės ax.gif Klausinėjo nuo A iki Ž. Net klausė, kokius prekės ženklus į Lietuvą norėčiau atvežti, jei būtų mano valia. Pažymėjau Santaverde ir Suki, tai užsirašė ant mano CV biggrin.gif Gal tikrai sugalvos pasidomėti tuo rolleyes.gif Nors šiuo metu Biotekoje kosmetikos pasirinkimas ir nesuperinis, bent jau Latvijoj (čia latvių įmonė) jie prekiauja ir Hauschka, ir Logona, ir kt. pop brendais. Manau, ateis eilė ir Lietuvai, sulauksim dar naujienų ir mes drinks_cheers.gif Iš tiesų, žiauriai laukiu teigiamo atsakymo, be galo sužavėjo požiūris į verslą, į darbuotojus, į jų motyvaciją ir perspektyvas. Ko gero, tada jau galėčiau sakyti, kad gyvenime man nieko nebetrūksta cool.gif.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 16, 01:58)
Ir mano rudas, už poros dienų pradėsiu naują pakuotę, pažiūrėsiu kokia ten bus biggrin.gif

tfū, nuraminai... mirksiukas.gif Tai, jei nepamirši, kai nusipirksi naują, parašyk, kokia spalva, na, tikrai idomus dalykas su tom spalvom... blink.gif O Tu, kai tepiesi, dažo Tau rankas jis? Šiaip tai lengvai, su muiliuku, man nusiplauna, bet neplauti tai negalėčiau, nes delnai kažkokie žaliai rudi doh.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 16, 02:08)

Iš tiesų, žiauriai laukiu teigiamo atsakymo, be galo sužavėjo požiūris į verslą, į darbuotojus, į jų motyvaciją ir perspektyvas. Ko gero, tada jau galėčiau sakyti, kad gyvenime man nieko nebetrūksta cool.gif[/color].

Nuoširdžiai linkiu, kad pasisektų ir sulauktum reikiamo atsakymo 4u.gif Aš taip pat labai norėčiau dirbti tokioje srityje, bet man dar mokytis ir mokytis blush2.gif doh.gif O Tu šitiek jau žinai, manau, Tau net nereikia abejoti, ar Tave pasirinks mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 16, 02:08)
žiauriai laukiu teigiamo atsakymo, be galo sužavėjo požiūris į verslą, į darbuotojus, į jų motyvaciją ir perspektyvas. Ko gero, tada jau galėčiau sakyti, kad gyvenime man nieko nebetrūksta cool.gif[/color].

o as tau jau zinau, kad butent tu ten dirbsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už palaikymą 4u.gif Žiūrėsim, kaip čia bus.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 01 16, 02:44)
Ačiū mergaitės už palaikymą 4u.gif Žiūrėsim, kaip čia bus.

O Tu nesakyk ''žiūrėsim'', sakyk: gausiu, dirbsiu bigsmile.gif Saviitaiga - galingas daiktas biggrin.gif Mūsų pasąmonės galia thumbup.gif įsivaizduok, kad jau ten dirbi ir viskas bus ok drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti