Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 15, 22:08)
Tiesa, nėra už ką, kažkaip dbr pati pagalvojau, kad labai smarkiai skiriasi nuo visų kitų mano bandytų, kad ir brangių nenatūralių prausiklių, niekada nebegryšiu atgal  schmoll.gif Šitas superinis. Jei įsigysi, pranešk, kaip naudojasi, ar patenkinta pirkiniu, esi, smalsu, kaip kitom. Tikiuosi, kad nenusivilsi  4u.gif
Tikiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 20:42)
Dar gali pabandyti įtrinti galvą obuolių actu ir palaikyti, skalauti actu su vandeniu. Dovish brangiausiam, kiek pamenu, actas buvo paveikus. Tai ir nekainuos tau brangiai toks dalykas smile.gif

Taip taip, tikrai padėjo - plaukai purūs, švelnūs, "nuima" pleiskanėles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 15, 20:29)
Skyrelyje kūno priežiūra mačiau tema apie įdegio injekcijas, ten tai išvis, susileidžia "natūralių" hormonų, ir paruduoja po kažkiek laiko  doh.gif dalykas nelegalus, niekas už šalutinį poveikį neatsako, o jos n litų leidžia, nes apskaičiavo, jog pigiau nei soliariume lankytis ir nieko čia baisaus, nes ir kultūristai tokius susileidžia stupid.gif
Ačiū  4u.gif
O kas ekostudijoj? Dovanų čekis?

Žiauru doh.gif
Taip dovanų čekis smile.gif man patinka ekostudijos produktai, tik kvapas nusibodęs...

QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 15, 20:29)
Ką naudojate valyti akių makiažui?

Aš naudoju iš ekostudijos ECO 2 in 1 pienelį. Labai patinka, kol kas naudoju sintetinį tušą, tai net jį gerai ir greitai nuvalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 15, 21:56)
Monica sakė, kad NB arbatmedžio ea sertifikuotas kaip jie teigia, tai manau geras jis

ne visai taip sakiau ax.gif Yra 3 rūšių, tame tarpe ir ekologiškas (nžn, ar sertifikuotas). Standartiškai parduodamas yra pigaiusias, kurio kokybė nelb kokia.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 15, 23:02)
ne visai taip sakiau ax.gif Yra 3 rūšių, tame tarpe ir ekologiškas (nžn, ar sertifikuotas). Standartiškai parduodamas yra pigaiusias, kurio kokybė nelb kokia.

Vadinasi ne taip supratau rolleyes.gif O tai jie ir pardavinėja visų trijų rūšių?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 15, 23:06)
Vadinasi ne taip supratau rolleyes.gif O tai jie ir pardavinėja visų trijų rūšių?

taip smile.gif. Manau, jei sakysi, kad noriu arbatm ea, tai duos blogiausią (pigiausią) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2010 01 15, 23:15)
taip smile.gif. Manau, jei sakysi, kad noriu arbatm ea, tai duos blogiausią (pigiausią) ax.gif

Nu šakės doh.gif
O taip įsitikinusi buvau kad tą, apie kurį kalbėjai pirkau ir dar 10ml buteliuką prigriebiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 15 sausio 2010 - 23:41
Mergaites,gal patartumete kokia naturalia nulupama kauke?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 15, 23:44)
Mergaites,gal patartumete kokia naturalia nulupama kauke?

O kodėl būtent tokios užsinorėjai, juk negyvas ląsteles puikiai ir pilingas nuvalo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 16, 00:47)
O kodėl būtent tokios užsinorėjai, juk negyvas ląsteles puikiai ir pilingas nuvalo mirksiukas.gif

man kazkaip jie patikdavo, kai dar bloguosius naudojau, toks jausmas, kad is poru juodus taskiukus ir kitus brudus istraukdavo.
maciau merginos apie pleiskanas diskutuoja, va ka Monikos uzrasuose radau,ar kuri meginote?
" Eterinis citrinų aliejus padeda išnaikinti pleiskanas, o 1 lašas, įdėtas į dantų pastą, išbalina dantis."
Mergaites, o koks Indijos frankincenso eakvapas? i ka panasus?
dar klausimelis, ar labai skiriasi pipirmeciu ir melisu hidrolatai ir ea, man jie abu asocijuojasi su metomis ir viskas smile.gif
as tuoj nusisausiu besudarinedama norimu pirkiniu sarasa doh.gif
o dar noriu ismokti krema pati pasidaryti, oi nezinau, kaip cia prasisukti ir speti visur smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 16 sausio 2010 - 00:08
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 15, 23:57)
man kazkaip jie patikdavo, kai dar bloguosius naudojau, toks jausmas, kad  is poru juodus taskiukus ir kitus brudus istraukdavo.
maciau merginos apie pleiskanas diskutuoja, va ka Monikos uzrasuose radau,ar kuri meginote?
" Eterinis citrinų aliejus padeda išnaikinti pleiskanas, o 1 lašas, įdėtas į dantų pastą, išbalina dantis."
Mergaites, o koks Indijos frankincenso eakvapas? i ka panasus?

Supratau, man irgi patikdavo tas nuplėšimo jausmas mirksiukas.gif
Ir arbatmedžio tos pačios savybės smile.gif
Frankinsenso tik hidrolatą turėjusi, tai man tos rytietiškas, tarsi sakų kvapas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 23:45)
Žiauru  doh.gif
Taip dovanų čekis smile.gif man patinka ekostudijos produktai, tik kvapas nusibodęs...
Aš naudoju iš ekostudijos ECO 2 in 1 pienelį. Labai patinka, kol kas naudoju sintetinį tušą, tai net jį gerai ir greitai nuvalo  smile.gif

Dėkui už ats 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2010 01 16, 00:15)

Nu ot kokie niekšeliai doh.gif blink.gif Negali pirkti, nepasitarus su Jumis, mergaitės ax.gif schmoll.gif
Papildyta:

o dar noriu ismokti krema pati pasidaryti, oi nezinau, kaip cia prasisukti ir speti visur smile.gif
[/quote]

Noriu ir aš labai kremuką išmokti pasidaryti, bet dar nepasitikiu savo jėgomis, dar tik studijuoju info... 4u.gif ax.gif Ir dar būtų gerai dezodorantą pasigaminti, o tai nekokia pasiūla ekologiškų - kaip supratau iš merginų komentarų, ne itin kaip laiko jie... g.gif doh.gif schmoll.gif Kol kas dar turiu nenatūralų... blush2.gif Bet jau baiginėjasi, tai net pasimečiau, būtų idealiausia pasigaminti pačiai, bet kad nemoku blink.gif verysad.gif Ar sudėtinga, merginos?... unsure.gif
Papildyta:
Panelės, norėjau pasitikslinti - o ką Jūs darote, jei koks skausmingas neišspaudžiamas spuogelis keliasi? (būna, kartą į porą mėnesių koks ''ragas'' sugalvoja išdygti... doh.gif ) Kiek skaičiau, jei gerai pamenu, tai lyg ir molį tepat ir paliekat pernakt, ar kažką ne taip supratau?... 4u.gif Tiek visko per kelias dienas perskaičiau, kad išvis pasimečiau naujienų gausoje... blush2.gif Gailiuosi, kad nesikonspektavau doh.gif Nuo rytdienos reikės pasitaisyti 4u.gif
Atsakyti