QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 15, 17:43)
kaip tokia mintis - pirkti sampuno baze (paieskojus kuo naturalesnes), prisideti visokiu eteriniu, ekstraktu, silko, glicerino ir pan?
o kaip tu galvoji, nuo ko tas šampūno gerumas apskritai priklauso? Kiek esam visos visko išbandžiusios, tai sakyčiau, kad ten gal miligramas būna ne į tą pusę ir iškart blogai. Tai kaip žinoti, ar tiks ta bazė ir mūsų pagerinimų miligramai?
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 15, 17:54)
Tik vat kaip atsirinkti tuos gamintojus ir tas priemones,
neskubėti atverti piniginės, o atbėgti pasikonsultuoti čia
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 18:08)
tai va ir as kai popierius, tie savaiminiai vis tiek ne tas...
aristokratiškas grožis Kadangi ir aš tokia pati "aristokratė", tai išmokau džiaugtis balta oda. O dar kai ji gerai atrodo, tai išvis daugiau nieko ir nereikia
kažkaip nepatiko man soliariumai - esu buvusi kelis kartus, bet kur kaifas tame skrudinimesi - nepagavau. Tik apgamų daugiau atsirado. Todėl dabar dar sąžiningiau tepuosi apsauginiais kremais ir nesuku net galvos. O kadangi šiandien dieną Vilnių nudžiugino saulė, net saulės akinius išsitraukiau pirmąkart šiemet
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 18:16)
sako nusalsit veida.
kas rytą prieš kremą pasitepu alijošium. Nenušalau. bet ir nebėgu į šaltį iš karto
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 18:33)
Pramoginių ir sportinių šokių šokėjos
viena prieš akis šmėžuoja pastaruoju metu, tai tikrai nėra morkinė Gal jos panaudoja kokias vienkartines makiažo priemones ir ryškiau pasidažo per pasirodymus? Nes tikrai nera iš tų, kur jau kaip kepsniai po gatves vaikšto
+2010 01 15, 18:35-->
QUOTE(Simse @ 2010 01 15, 18:35)
O kokie požymiai būna, kai kremas kemša poras?
atsiranda inkštirų, spuogelių - norisi dažnų veido valymų
QUOTE(Versmė @ 2010 01 15, 19:24)
oi, koksai grožis Kiek dėjai mėtos, kad nešaldytų lūpų?
QUOTE(zaliapieva @ 2010 01 15, 19:33)
galva plaunant kiekviena karta naudoti skirtinga gydomaji sampuna (sarasiuka dave) (reikia 3 sampunu), o ketvirta karta - savo iprastiniu.
tikrai jai kvankt Matyt, kažkam apyvartą pasiryžusi padaryti. Pabandyk į šampūną, kaukę palašinti arbatmedžio, levandų eterinių aliejų - vos po kelis lašiukus. Dar gali pabandyti įtrinti galvą obuolių actu ir palaikyti, skalauti actu su vandeniu. Dovish brangiausiam, kiek pamenu, actas buvo paveikus. Tai ir nekainuos tau brangiai toks dalykas
QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 01 15, 19:46)
noriu nusipikrti vitamino e aliejuką veidui... nuėjau į parduotuvę, o man siulo argano aliejų. sakykit vitaminas e ir arganas čia tas pats?
nea, bet argano aliejuje yra vitamino EA. Vitamino EA galima įsigyti vaistinėse. Buteliukuose tai receptinis (kadangi jis buvo žemės riešutų aliejuje ir mane alergizavo, turėjau jo atsisakyt). Be to, butelinis kažkodėl yra receptinis Dar yra kapsulėmis. O KN yra tikrai kokybiško skysto - štai čia
QUOTE(Redgrape @ 2010 01 15, 20:11)
Dabar vel ji isvydau ir nesusilaikiau
gražiai pateiktas