Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 15, 17:43)
kaip tokia mintis - pirkti sampuno baze (paieskojus kuo naturalesnes), prisideti visokiu eteriniu, ekstraktu, silko, glicerino ir pan?

o kaip tu galvoji, nuo ko tas šampūno gerumas apskritai priklauso? biggrin.gif Kiek esam visos visko išbandžiusios, tai sakyčiau, kad ten gal miligramas būna ne į tą pusę ir iškart blogai. Tai kaip žinoti, ar tiks ta bazė ir mūsų pagerinimų miligramai?

QUOTE(zieminuke @ 2010 01 15, 17:54)
Tik vat kaip atsirinkti tuos gamintojus ir tas priemones,

neskubėti atverti piniginės, o atbėgti pasikonsultuoti čia mirksiukas.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 18:08)
tai va ir as kai popierius, tie savaiminiai vis tiek ne tas...

aristokratiškas grožis rolleyes.gif Kadangi ir aš tokia pati "aristokratė", tai išmokau džiaugtis balta oda. O dar kai ji gerai atrodo, tai išvis daugiau nieko ir nereikia

kažkaip nepatiko man soliariumai - esu buvusi kelis kartus, bet kur kaifas tame skrudinimesi - nepagavau. Tik apgamų daugiau atsirado. Todėl dabar dar sąžiningiau tepuosi apsauginiais kremais ir nesuku net galvos. O kadangi šiandien dieną Vilnių nudžiugino saulė, net saulės akinius išsitraukiau pirmąkart šiemet cool.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 18:16)
sako nusalsit veida.

kas rytą prieš kremą pasitepu alijošium. Nenušalau. bet ir nebėgu į šaltį iš karto smile.gif

QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 18:33)
Pramoginių ir sportinių šokių šokėjos  biggrin.gif

viena prieš akis šmėžuoja pastaruoju metu, tai tikrai nėra morkinė schmoll.gif Gal jos panaudoja kokias vienkartines makiažo priemones ir ryškiau pasidažo per pasirodymus? Nes tikrai nera iš tų, kur jau kaip kepsniai po gatves vaikšto lotuliukas.gif

wink.gif+2010 01 15, 18:35-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 15, 18:35)
O kokie požymiai būna, kai kremas kemša poras?

atsiranda inkštirų, spuogelių - norisi dažnų veido valymų

QUOTE(Versmė @ 2010 01 15, 19:24)
Gal kam dovanų?  ax.gif

lūpų balzamą - kakava su mėta, labai malonus ir ilgai laikosi

oi, koksai grožis wub.gif Kiek dėjai mėtos, kad nešaldytų lūpų?

QUOTE(zaliapieva @ 2010 01 15, 19:33)
galva plaunant kiekviena karta naudoti skirtinga gydomaji sampuna (sarasiuka dave) (reikia 3 sampunu), o ketvirta karta - savo iprastiniu.

tikrai jai kvankt blink.gif Matyt, kažkam apyvartą pasiryžusi padaryti. Pabandyk į šampūną, kaukę palašinti arbatmedžio, levandų eterinių aliejų - vos po kelis lašiukus. Dar gali pabandyti įtrinti galvą obuolių actu ir palaikyti, skalauti actu su vandeniu. Dovish brangiausiam, kiek pamenu, actas buvo paveikus. Tai ir nekainuos tau brangiai toks dalykas smile.gif

QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 01 15, 19:46)
noriu nusipikrti vitamino e aliejuką veidui... nuėjau į parduotuvę, o man siulo argano aliejų. sakykit vitaminas e ir arganas čia tas pats?

nea, bet argano aliejuje yra vitamino EA. Vitamino EA galima įsigyti vaistinėse. Buteliukuose tai receptinis (kadangi jis buvo žemės riešutų aliejuje ir mane alergizavo, turėjau jo atsisakyt). Be to, butelinis kažkodėl yra receptinis doh.gif Dar yra kapsulėmis. O KN yra tikrai kokybiško skysto - štai čia smile.gif

QUOTE(Redgrape @ 2010 01 15, 20:11)
Dabar vel ji isvydau ir nesusilaikiau smile.gif

gražiai pateiktas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 01 15, 20:29)
Favoritas šioje temoje, neprašausi pabandžiusi 4u.gif

Jau apsisprendžiau dėl šito. O dar ir blog'e atsiliepimų padaugėjo. Šaunumėlis! thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 01 14, 22:45)
Daddygirl, muiliuku kada bus ir kokiu?  wub.gif

gal uz 1,5 men
kokiu dar nezinau

QUOTE(Rasma @ 2010 01 14, 23:00)
Aš dar pareklamuosiu ypatingai gerą masažą,

su medum wub.gif

QUOTE(Limitless @ 2010 01 15, 01:17)
Ką manot? Tik pilčiau daugiau vandens ir mažiau obuolių acto... ar nerizikuotumėt praskiestu actu veido valyt? g.gif

as kartais darausi su actu drinks_cheers.gif man patinka. galima net per puse su vandeniu. (aisku, reik atitaikyt savo odai).

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 15, 10:28)
as labiau megstu ne purksti patalyne, o palasinu ant vatos diskelio  mylimiausiu levandu ea, idetu ta diskeli i popierine servietele ir tokiu diskeliu pridedu tarp  patalyniu spinteleje, kvepia dieviskai visa spinta:)
per pilva galima, tik zymiai sunkiau nei per kietesnes vieteles. per leskutes lengviausia, nes jos kietos ir lygios, tai taure retai nusprusta, o pilvukas minkstas, tad reikia kantrybe apsisarvuoti:)
krutine po maitinimu pas visas sukrentas, vienintelis budas ja pasididinti-pastoreti, juk krutis, tai pieno liauka ir riebalinis sluoksnis. Ale ot toms moterims vargu vargeliu  doh.gif

tikrai geriau atrodo kvepinima su diskeliais drinks_cheers.gif

man kitam forume buvo moteris patarus daryti kaip ji - lavandas su vanile maisyt ir purkst patalyne. kvapas, manau, labai skanus. bet as nepamenu niekaip, kaip tiksliai ji sake daryt. o vaniles istrauka (spiritine) tai tamsi juk, patalyne isteptu g.gif

Mano krutine pradejo berti tokiais smulkiais pulinukais (pavirsiniais). Niekad taip nebuvo. Gal kas zino galima priezasti? Labai negrazu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 15, 20:29)
Tai štai kuom noriu su Jumis pasidžiaugti - naudoju jau antrą buteliuką ekologiško šampūno bei balzamo,
intimios higienos prausiklį, akių makiažo valiklį (sunkiausia buvo pakeist), hidrolatą, kol kas dar tik vieną ea,

Ką naudojate valyti akių makiažui?

Ir dar kokius naudojate tušus? Sekantis mano pirkinys bus būtent eko tušas, tai, kiek skaičiau, merginos giria Elysambre, Lagona ir Dr. Hauscka (oi, nesu tikra, ar taip rašosi ) tušus. Kuris geresnis, kuom skiriasi?

Turint probleminę odą, kaip supratau, geriausias, nepakeičiamiausias dalykas yra žaliasis molis, ar turėtų tikti aloe gelis, arbatmedžio ea (ant spuogelių tik)... O kas dar?... Kuom dar galėčiau padėti savo nugarytei?  4u.gif

domina pavadinimai ax.gif

makiažui - Daddygirl muilą thumbup.gif

tušas man superiškiausias vistik Hauschkos, jis ir groja ilgai, nesudžiūna. Elysambre irgi užskaitau - dabar naudoju, gerai laiko, netepa, nealergizuoja. bet jei sudžius po kelių mėnesių, tai Hauschkos ekonomiškesnis mirksiukas.gif

čia kažkiek, kas kokiai odai tinka. Levandų EA dar turėtų labai tikti smile.gif Taipogi pelargonijų EA, greipfrutų, kedrų, kiparisų, santalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 01 15, 21:43)
Jau apsisprendžiau dėl šito. O dar ir blog'e atsiliepimų padaugėjo. Šaunumėlis! thumbup.gif  4u.gif

Na, tai kad jau paprašei komentarų, tai ir padaugėjo staigiai tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 22:49)
domina pavadinimai  ax.gif

makiažui - Daddygirl muilą  thumbup.gif

tušas man superiškiausias vistik Hauschkos, jis ir groja ilgai, nesudžiūna. Elysambre irgi užskaitau - dabar naudoju, gerai laiko, netepa, nealergizuoja. bet jei sudžius po kelių mėnesių, tai Hauschkos ekonomiškesnis  mirksiukas.gif

čia kažkiek, kas kokiai odai tinka. Levandų EA dar turėtų labai tikti smile.gif Taipogi pelargonijų EA, greipfrutų, kedrų, kiparisų, santalo smile.gif

Tie muiliukai tinka ir makiažui valyti?O ar nenatūralų tušą nuvalo?Ir kokia kaina Daddygirl muiliukų? bigsmile.gif O ar šitą hidroaltą galima gauti internetu, nes niekaip nerandu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simse ;): 15 sausio 2010 - 21:03
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 15, 20:29)
Taigi, rezultatas jau yra, atsirinkau man tinkantį ir labai patinkantį šampūną (antras bandytas, o taip tiko, kad net keisti nebenoriu  thumbup.gif ), balzamą, labai džiaugiuosi kokosų aliejumi, makiažo valikliu, intimo prausikliu.

O klausimukas mano štai toks:

Ką naudojate valyti akių makiažui? KN man siūlė aliejuką avokadų ar abrikosų, bet ar gerai nuvalo tušą aliejai? Ar nebūna pajuodusių paakių? Mano akys gan jautrios...

Ir dar kokius naudojate tušus? Sekantis mano pirkinys bus būtent eko tušas, tai, kiek skaičiau, merginos giria Elysambre, Lagona ir Dr. Hauscka (oi, nesu tikra, ar taip rašosi ) tušus.

Koks šampūnas, balzamas ir int. prausiklis tau tiko? smile.gif

Aš valausi avokadų aliejumi, prieš tai sudrėkinusi vatos diskelį vandeniu, tai puikiausiai nuvalo, bet po to reikia vistiek nusiprausti nes apsunkę akys liktų 4u.gif

Naudoju Logona tušą, patenkinta, natūraliai padažo, nenutrupa ir nenubėga, jau antrą užsisakiau, nors Elysambre eilėje laukia biggrin.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 15, 20:43)
Mano krutine pradejo berti tokiais smulkiais pulinukais (pavirsiniais). Niekad taip nebuvo. Gal kas zino galima priezasti? Labai negrazu  unsure.gif

Gal aliejais pradėjai teptis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 15 sausio 2010 - 21:03
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 21:49)
domina pavadinimai  ax.gif

makiažui - Daddygirl muilą  thumbup.gif

tušas man superiškiausias vistik Hauschkos, jis ir groja ilgai, nesudžiūna. Elysambre irgi užskaitau - dabar naudoju, gerai laiko, netepa, nealergizuoja. bet jei sudžius po kelių mėnesių, tai Hauschkos ekonomiškesnis  mirksiukas.gif

O, ačiū už ats, visada taip greitai atsakote, negaliu atsidžiaugti Jumis visomis, mergaitės wub.gif O, beje, sveikinu Tave su nauju nicku 4u.gif Tik kad dar niekaip negaliu priprasti ax.gif Kodėl sugalvojai pasikeisti? tongue.gif blush2.gif

Taigi, šampūną, balzamą pirmus pirkau essenzoje (kažkaip man pradėjo patikti ši parduotuvėlė), vadinasi taip: Arte dos aromas açaí palmių uogų šampūnas, Arte dos aromas açaí palmių uogų kondicionierius, bet šitie man nelabai patiko, tiesa, blizgėjo plaukai velniškai gražiai, tačiau šampūnas vėlė plaukus, balzamas tai kaip ir nieko, net buvo mintis jį vieną pirkti antrą kartą, tik su kitu šampūnu ax.gif , dbr naudoju Druide Vitality šampūną ir sante brilliant care balzamą - esu labai šiuo deriniu patenkinta thumbup.gif Apie kitus tuoj parašysiu, trumpam pabėgu vakarienės blush2.gif
Atsakyti
wink.gif+2010 01 15, 19:01-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 15, 19:01)
Pirmame puslapyje yra sudėta parduotuvės, jų adresai ir kokia natūralia kosmetika prekiauja.Manau ten turėtum rasti mirksiukas.gif

Ačiū, net nepagalvojau blush2.gif

QUOTE(Pasaulė @ 2010 01 15, 19:02)
Arba nueik į blog'ą, ten mačiau, nemažai pavyzdžių įdėta.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na, štai, grįžau smile.gif Hm, tai štai, akių makiažo valiklį taip pat turiu iš essenzos, vadinasi: Absolute Organic dviejų fazių akių makiažo valiklis, kaina nedidelė, valo gerai, tik, kaip minėjau, porą pirmų kartų šiek tiek man pagraužė akis ir, na, jis man palieka riebaliuką tokį ant akių, tai aš nuvalau dar po to veidą su hidrolatu, o pardavėja sake, kad ir su vandenuku galima paskui nusiprausti. Vat. Na, intymios higienos prausiklis man labai labai taip pat patinka, jis buvo vienas iš pirmųjų pirkinių, dar daug jo turiu, tai galiu pasakyti, kad naudojasi labai taupiai, jis toks aliejinis, putoja vos vos, man labai maloniai jis naudojasi, taip pat is essenza parduotuvės, vadinasi: Organyc organinis intymios higienos prausiklis, arbatmedžio ea pirkau spuogeliams džiovinti, tai iš Naujosios Barmunės (šiaip gal ir negerai padariau, nes pas Jus kažkaip nepopuliari ta Barmunė... g.gif Aliejai ten tik kai kurie nerafinuoti, tačiau nežinau, kaip ten su ea?... blush2.gif ), muilą taip pat iš ten pirkau su arbatmedžio ea, nugarytei savo, na, tai nežinau, kiek jis kokybiškas, jei labai gilintis, bet turiu pasakyti jausmas neblogas, odos nesausina, putoja taip fainiai tokia balta standžia puta, patiko, bet gal, kai baigsiu, bandysiu Daddygirl muiliukus, jei tik bus galimybė jų gauti, o tai čia taip gražiai apie juos visos kalbate, gal sunku ir atsispirti wub.gif Negyvosios jūros druska man kainavo apie 9 Lt tik ir labai ja džiaugiuosi, pirko ją man draugas "Akropolyje", "Eco" vadinasi... Ta jų parduotuvėlė yra priešais Maximos kasas, kas žino. Šiaip tai vienintelė ji man iš Eco firmos ir patiko. Dar gavau dovanų kūno losjoną tos pat firmos, bet žiauriai nepatiko, sunkiai labai gėrėsi ir kvapas nekoks, aš niekam nerekomenduočiau, nors, kaip sakoma, kiekvienam individualiai... g.gif O kokosų aliejus - gundžiausi labai iš KN pirkti, bet kažkaip pinigėlių pritrūkau, paskui radau PC Cup, nepamenu kelintam aukšte, bet ne ten, kur daug visko ekologiško, arčiau Sarmos parduotuvės, ten toks mažas stendukas, nedaug jie teturi ko, bet tas aliejus man patiko labai, 200 ml, kvepia dieviškai, net rafaelo man taip skaniai nekvepia, šiandien dariausi kauke plaukams, palaikiau gal kokias tris valandas, tai gerai, labai net gerai, išsiplovė, plaukai minkštučiai - aš labai patenkinta, žodžiu, beje, dbr dar taip saldžiai kokosais kvepia plaukai thumbup.gif wub.gif Ai, apie tą druską dar norėjau parašyti, tai sumaišau ją su duške arba intimios higienos tuo aliejuku ir šveičiu nugarą, krūtinę (nes kartais paberia taip pat) ir bikini srytį, kad neįauginėtų plaukeliai po depiliacijos, tai turiu pasakyti, kad po šveitimo, kad ir kaip švelniai tai daryčiau, būna tos vietos ne tik raudonos, bet ir tokių įbrėžimų matosi vienas kitas (ta druska ne per smulkiausia), bet kitą rytą viskas stebuklingai čiki thumbup.gif Net neįtikėtina, jokio paraudimo ir JOKIŲ ĮBRĖŽIMŲ, stebuklas man ta druska kažkoks, dar kartais su tirščiais kavos pasiterlioju, tai tokš fainą mišinuką susitaisau wub.gif Jei kam bus įdomu, parašysiu wink.gif

Lyg ir viskas. Dar planuoju, kai ką iš ekoeko parduotuvės užsisakyti. Gal kas ką sakėsi iš ten? Kaip ten su pristatymu, kažin? O, tiesa, merginos, kas kokius naudoja paketus, įklotus? Turiu Anion, nesiskundžiu, nežinau, ar sutapimas, ar ne, bet tų uždegimukų ženkliai sumažėjo nuo to laiko, kai juos naudoti pradėjau, tačiau, ar jie jau tokie natūralūs, kaip pasakoja, nedysčiau ginčytis. Tai ir smalsu, ką Jūs naudojate? blush2.gif

Papildyta:
[quote=ernesin,2010 01 15, 22:02]
Koks šampūnas, balzamas ir int. prausiklis tau tiko? smile.gif

Aš valausi avokadų aliejumi, prieš tai sudrėkinusi vatos diskelį vandeniu, tai puikiausiai nuvalo, bet po to reikia vistiek nusiprausti nes apsunkę akys liktų 4u.gif

Naudoju Logona tušą, patenkinta, natūraliai padažo, nenutrupa ir nenubėga, jau antrą užsisakiau, nors Elysambre eilėje laukia biggrin.gif

Man taip pat siūlė KN šitaip valytis makiažą, tik aš galvoju, ar nuvalytų nenatūralų tušą, nes kol kas dar nespėjau natūralaus nusipirkti?... blush2.gif O avokadų aliejų iš kur perki? Ačiū už ats Tau wink.gif O tušą Logonos aš taip pat žiūrėjau PC Cupas, tačiau tik rudas tebuvo, tai nepirkau, bet jo kaina labai gera, palyginus su kitais... Dabar susigundžiau Dr. Hausckos tušu, tik brangokas, dar taupau jam smile.gif

O apie priemones jau atsakiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėMMM @ 2010 01 15, 21:45)
Na, intymios higienos prausiklis man labai labai taip pat patinka, jis buvo vienas iš pirmųjų pirkinių, dar daug jo turiu, tai galiu pasakyti, kad naudojasi labai taupiai, jis toks aliejinis, putoja vos vos, man labai maloniai jis naudojasi, taip pat is essenza parduotuvės, vadinasi: Organyc organinis intymios higienos prausiklis, arbatmedžio ea pirkau spuogeliams džiovinti, tai iš Naujosios Barmunės (šiaip gal ir negerai padariau, nes pas Jus kažkaip nepopuliari ta Barmunė... g.gif Aliejai ten tik kai kurie nerafinuoti, tačiau nežinau, kaip ten su ea?...  blush2.gif )

Man taip pat siūlė KN šitaip valytis makiažą, tik aš galvoju, ar nuvalytų nenatūralų tušą, nes kol kas dar nespėjau natūralaus nusipirkti?... blush2.gif  O avokadų aliejų iš kur perki?

Reikės įsigyti, nes šios priemonės niekur kitur kažkaip ir neužmačiau, ačiū 4u.gif
Monica sakė, kad NB arbatmedžio ea sertifikuotas kaip jie teigia, tai manau geras jis. O avokadų aliejų taip pat turiu nerafinuotą NB, labai superinis, nuvalydavo man ir sintetiką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 15, 22:56)
Reikės įsigyti, nes šios priemonės niekur kitur kažkaip ir neužmačiau, ačiū 4u.gif
Monica sakė, kad NB arbatmedžio ea sertifikuotas kaip jie teigia, tai manau geras jis. O avokadų aliejų taip pat turiu nerafinuotą NB, labai superinis, nuvalydavo man ir sintetiką mirksiukas.gif

O, kaip puiku, ačiū, kad pasakei, jis ten ir ne labai brangus, tai tikriausiai lėksiu pirkti mirksiukas.gif

Tiesa, nėra už ką, kažkaip dbr pati pagalvojau, kad labai smarkiai skiriasi nuo visų kitų mano bandytų, kad ir brangių nenatūralių prausiklių, niekada nebegryšiu atgal schmoll.gif Šitas superinis. Jei įsigysi, pranešk, kaip naudojasi, ar patenkinta pirkiniu, esi, smalsu, kaip kitom. Tikiuosi, kad nenusivilsi 4u.gif
Atsakyti