Sveikos
Vos spėju su Jumis, mergaitės, kai įlendu čia, tai tik skaitau, skaitau, parašyti vis dar nespėju, atsilieku nuo Jūsų ir taip
Na, ir tempai
Aš, va, pasidžiaugti su Jumis norėjau ir pasiklausinėti šiek tiek
Ir, beje, sveikinu nuoširdžiai senbuves su jubiliejumi
Nemirtinga tema, tikiuosi, gyvuos dar laaabai ilgai
Tai štai kuom noriu su Jumis pasidžiaugti - naudoju jau antrą buteliuką ekologiško šampūno bei balzamo, įsigyjau kokosų aliejaus plaukų kaukėms (o ir kūną po dušo pasitepu, mmm, koks nerealus kvapas... ), intimios higienos prausiklį, akių makiažo valiklį (sunkiausia buvo pakeist), hidrolatą, kol kas dar tik vieną ea, muilą, negyvosios jūros druską (naudoju kūno šveitimui)... Dar, žinoma, daug trūksta, tačiau aš perkuosi eko kosmetiką palaipsniui, kas iš senų pasibaigia, tą įsigyju naują jau ekologišką, vis pasiskaitau pas Jus, pasitikrinu atsiliepimus, tada iš tų, Jūsų išgirtųjų, atsirenku kas man turėtų tinkti ir mėginu savo kailiuku (rizikuoju, o kaip gi kitaip atsirinksti, kas būtent TAU tinka )... Viską iš karto susipirkti būtų labai jau skausminga piniginei, o ir nėra ko skubėti, po truputėlį, bet ryžtingai viską darau
Taigi, rezultatas jau yra, atsirinkau man tinkantį ir labai patinkantį šampūną (antras bandytas, o taip tiko, kad net keisti nebenoriu
), balzamą, labai džiaugiuosi kokosų aliejumi, makiažo valikliu, intimo prausikliu. Plaukai tokie gražučiai, sveiki ir gyvi, kokiu neturėjau jau, hm, net nepamenu nuo kada, net naudodama brangius kirpyklinius "sebuklus"... Ir, iš tiesų, kaip jau čia kažkuri mergina minėjo, jie taip blizga!!! Taip KITAIP, nei nuo cheminių priemonių... Dabar žinau, ką tai reiškia! Ir už visą tai, turiu padėkoti Jums, merginos, jei ne Jūsų kantrybė ir geranoriškumas, tikrai nebūčiau taip užsikabliavusi su šia temuke ir, žiūriu, ne aš viena, kuria užkabina Jūsų kantrus mokymas, aiškinimas ir visaip kaip rodomas draugiškumas
Kitose temose merginos kitokios, džiaugiuosi atradusi Jūsų temą, ji tikrai šį tą pakeitė mano gyvenime. Man dar mokytis ir mokytis iš Jūsų, tai aš daugiau skaitau, nei rašau, bet, žinokite, aš visada su Jumis ir už šia temą
O klausimukas mano štai toks:
Ką naudojate valyti akių makiažui? KN man siūlė aliejuką avokadų ar abrikosų, bet ar gerai nuvalo tušą aliejai? Ar nebūna pajuodusių paakių? Mano akys gan jautrios... Beje, gal kuri bandėte Lagonos aliejinį makiažo valiklį? Kiekis tai baisiai mažas... Bet gal neblogas? Aš dabar turiu nusipirkusi iš essenzos Absolute Organic dviejų fazių makiažo valiklį, šiaip patinka, bet pirmus kelis kartus šiek tiek graužė akis ir kažkaip ne visai tai, ko norėtųsi.
Ir dar kokius naudojate tušus? Sekantis mano pirkinys bus būtent eko tušas, tai, kiek skaičiau, merginos giria Elysambre, Lagona ir Dr. Hauscka (oi, nesu tikra, ar taip rašosi ) tušus. Kuris geresnis, kuom skiriasi? Man svarbu, kad gerai laikytų, nenubėgtų, o kad labai jau smarkiai išryškintų, ilgintų ir pan., tai net nesitikiu kažkaip, juk nebus tokio efekto kaip su tais sintetiniais, tai daug vilčių nededu, o gal yra tokių ?...
Ir paskutinis klausimėlis šiam kartui:
Turint probleminę odą, kaip supratau, geriausias, nepakeičiamiausias dalykas yra žaliasis molis, ar turėtų tikti aloe gelis, arbatmedžio ea (ant spuogelių tik)... O kas dar?... Kuom dar galėčiau padėti savo nugarytei?
Na, dar, žinoma, ir Nidulios receptukas organizmui valyti turėtų būti puikus, tačiau gal dar ką nors praleidau?...
Iš anksto ačiū už atsakymus