Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 15, 18:56)
Kur galima ieškoti natūralios dekoratyvinės kosmetikos? Ar LT galima kur nors rasti?  4u.gif

Arba nueik į blog'ą, ten mačiau, nemažai pavyzdžių įdėta.
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 15, 18:56)
Kur galima ieškoti natūralios dekoratyvinės kosmetikos? Ar LT galima kur nors rasti?  4u.gif

bioboutique, essenzoj, žalia žalia, rasakiloj, biolinija.lt 4u.gif

Gal kam dovanų? ax.gif
user posted image
Einu į gimtadienį, padovanosiu vanilės fitolį, veido ir rankų kremą kakavos kvapo ir lūpų balzamą - kakava su mėta, labai malonus ir ilgai laikosi
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 01 15, 11:13)
O kondicionierių irgi BEMA naudojat ar kokį kitą paprastą? Mano galvos oda linkusi į seborėją, bet šiuo metu naudoju kitą šampūną, tai problemos nėra, tik tiek, kad plaukai slenka... Tai galvoju pabandyti tą nuo plaukų slinkimo tik bijau, kad vėl pleiskanos atsinaujins.  verysad.gif

kondicionieriu paprasta (nenaturalu) naudoju, dar nespejau pereiti prie nat. blush2.gif

mano galvos oda taip pat linkusi i seboreja. pasisakysiu poster_offtopic.gif dermatovenerologe Grigaitiene rekomendavo ale naujoviska galvos plovimo teorija seborejos atveju: galva plaunant kiekviena karta naudoti skirtinga gydomaji sampuna (sarasiuka dave) (reikia 3 sampunu), o ketvirta karta - savo iprastiniu. deja, tie gydomiejo is sarasiuko - nenaturalus...
Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2010 01 15, 19:24)
Gal kam dovanų?  ax.gif
Einu į gimtadienį, padovanosiu vanilės fitolį, veido ir rankų kremą kakavos kvapo ir lūpų balzamą - kakava su mėta, labai malonus ir ilgai laikosi

Versmė, superine dovana! smile.gif ir fainiai ipakuota, kazkas labai apsidziaugs smile.gif
Atsakyti
noriu nusipikrti vitamino e aliejuką veidui... nuėjau į parduotuvę, o man siulo argano aliejų. sakykit vitaminas e ir arganas čia tas pats?
Atsakyti
Gal kam dovanų?   ax.gif

Kokia sauni dovana wub.gif
As tai labai apsidziaugciau, tikiuosi, ir tas zmogus, kuriam dovanosi, supranta, ka gauna, ir tinkamai ivertins mirksiukas.gif

Beje, balzamas ir kremas tavo gamybos? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 15 sausio 2010 - 19:50
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 15, 18:34)
o jos ne savaimi oranzini naudoja?  lotuliukas.gif

Gal, bet manau ir soliariumų neatsisako... ax.gif Na gana poster_offtopic.gif

wink.gif+2010 01 15, 18:35-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2010 01 15, 18:35)
O kokie požymiai būna, kai kremas kemša poras? blush2.gif

Pradeda lįst spuogeliai, atsiranda inkštyrų...

Gal kam dovanų?  ax.gif

Nuostabi dovana wub.gif Mano draugės, nenaudojančios natūr. kosmetikos, mane šiemet per gimtadienį pradžiugino kvietimu į Ekostudiją, tai jau buvau apsipatenkinus biggrin.gif
Atsakyti
Pastudijavau savo naujos duso zeles sudeti ir kilo toks klausimas ax.gif Kas yra sodium lauroyl sarcosinate? Ar tai nebus kazkas panasaus i ta blogaji SLS? Zele lyg ir sertifikuota. Coslys. Gal esat kuri naudojusi? Parduotuvej ziurejau sudeti tai dideliu blogybiu kaip ir nemaciau, o kai namuose pradedi gilintis tai vis islenda kas nors. Toks vaizdas, kad reikia einant apsipirkti nestis visa "blogieciu" sarasa ir tyrinet atsistojus kelias valandas hihihi.gif
Beje, jau senai man kyla klausimas del benzyl benzoate. Prie kenksmingu as jo niekur neesu radusi, nu bet skamba jis man negraziai biggrin.gif Ka jis daro? Ir kokia jusu nuomone apie ji? Atsiprasau jei kam pasirodys klausimai kvaili, bet pasirodo pusiau zalia dar as sitoj srity blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 10:26)
pusiau sintetinis detergentas, pagrindas jo kokosai, antrasis - sintetika, trečiasis - gali būti toksiškas, paskutinis konservantas, galintis sukelti alergiją. Nežinau, kas čia per šampūnas (pasakyk pavadinimą smile.gif ), bet aš negaliu jo lengva širdim reabilituoti smile.gif

kad augaliniu pagrindu pagamintas, tai nemeluoja, bet jei tie patys kokosai chemiškai apdirbti, tai toks teiginys vartotojui, norinčiam tik natūralumo, praranda prasmę smile.gif

Va sitas sampunas cia. Jis pora metu buvo mano mylimiausias, nes jo poveikis lyginant su kitais sampunais tikrai geresnis. Bet kai pradejau eiti naturalumo link, jo nebepirkau. Dabar vel ji isvydau ir nesusilaikiau smile.gif Na kadangi dar tik pradedu naturalumo keliu zengti, sunaudosiu smile.gif Nera jis visai blogas, be sls, parabenu ir silikonu blush2.gif Aciu uz issamu ingredientu isaiskinima 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zaliapieva @ 2010 01 15, 19:33)
kondicionieriu paprasta (nenaturalu) naudoju, dar nespejau pereiti prie nat. blush2.gif

mano galvos oda taip pat linkusi i seboreja. pasisakysiu poster_offtopic.gif dermatovenerologe Grigaitiene rekomendavo ale naujoviska galvos plovimo teorija seborejos atveju: galva plaunant kiekviena karta naudoti skirtinga gydomaji sampuna (sarasiuka dave) (reikia 3 sampunu), o ketvirta karta - savo iprastiniu. deja, tie gydomiejo is sarasiuko - nenaturalus...
Papildyta:
Versmė, superine dovana! smile.gif  ir fainiai ipakuota, kazkas labai apsidziaugs smile.gif

Turiu galvos seborėją, pasirodo, vienas iš ją išaukti galinčių dalykų yra SLS doh.gif na, bet kas padaryta, tai padaryta. Kad ją išgydyt nebesitikiu, bet galima apvaldyti. Labiausiai padeda natūralūs šampūnai be SLS ir aliejinės kaukės, dabar dar aromanatural pasirodė varnelėšų milteliai, irgi tinkantys gydymui.

Ačiū ax.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 01 15, 19:49)
Kokia sauni dovana  wub.gif
As tai labai apsidziaugciau, tikiuosi, ir tas zmogus, kuriam dovanosi, supranta, ka gauna, ir tinkamai ivertins  mirksiukas.gif
Beje, balzamas ir kremas tavo gamybos?  smile.gif

Turėtų įvertint g.gif
Aha, abu. Įdomiai taip, abiejuose yra kakavos absoliuto, lūpų balzame jis neišsimaišo, lieka smulkiais lašiukais, o kreme visiškai išsimaišo

QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 19:51)
Gal, bet manau ir soliariumų neatsisako...  ax.gif Na gana  poster_offtopic.gif .
Nuostabi dovana  wub.gif Mano draugės, nenaudojančios natūr. kosmetikos, mane šiemet per gimtadienį pradžiugino kvietimu į Ekostudiją, tai jau buvau apsipatenkinus  biggrin.gif

Skyrelyje kūno priežiūra mačiau tema apie įdegio injekcijas, ten tai išvis, susileidžia "natūralių" hormonų, ir paruduoja po kažkiek laiko doh.gif dalykas nelegalus, niekas už šalutinį poveikį neatsako, o jos n litų leidžia, nes apskaičiavo, jog pigiau nei soliariume lankytis ir nieko čia baisaus, nes ir kultūristai tokius susileidžia stupid.gif
Ačiū 4u.gif
O kas ekostudijoj? Dovanų čekis?
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 01 15, 15:30)

Favoritas šioje temoje, neprašausi pabandžiusi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Vos spėju su Jumis, mergaitės, kai įlendu čia, tai tik skaitau, skaitau, parašyti vis dar nespėju, atsilieku nuo Jūsų ir taip biggrin.gif Na, ir tempai blink.gif Aš, va, pasidžiaugti su Jumis norėjau ir pasiklausinėti šiek tiek ax.gif Ir, beje, sveikinu nuoširdžiai senbuves su jubiliejumi 4u.gif thumbup.gif Nemirtinga tema, tikiuosi, gyvuos dar laaabai ilgai mirksiukas.gif Tai štai kuom noriu su Jumis pasidžiaugti - naudoju jau antrą buteliuką ekologiško šampūno bei balzamo, įsigyjau kokosų aliejaus plaukų kaukėms (o ir kūną po dušo pasitepu, mmm, koks nerealus kvapas... ), intimios higienos prausiklį, akių makiažo valiklį (sunkiausia buvo pakeist), hidrolatą, kol kas dar tik vieną ea, muilą, negyvosios jūros druską (naudoju kūno šveitimui)... Dar, žinoma, daug trūksta, tačiau aš perkuosi eko kosmetiką palaipsniui, kas iš senų pasibaigia, tą įsigyju naują jau ekologišką, vis pasiskaitau pas Jus, pasitikrinu atsiliepimus, tada iš tų, Jūsų išgirtųjų, atsirenku kas man turėtų tinkti ir mėginu savo kailiuku (rizikuoju, o kaip gi kitaip atsirinksti, kas būtent TAU tinka )... Viską iš karto susipirkti būtų labai jau skausminga piniginei, o ir nėra ko skubėti, po truputėlį, bet ryžtingai viską darau wub.gif Taigi, rezultatas jau yra, atsirinkau man tinkantį ir labai patinkantį šampūną (antras bandytas, o taip tiko, kad net keisti nebenoriu thumbup.gif ), balzamą, labai džiaugiuosi kokosų aliejumi, makiažo valikliu, intimo prausikliu. Plaukai tokie gražučiai, sveiki ir gyvi, kokiu neturėjau jau, hm, net nepamenu nuo kada, net naudodama brangius kirpyklinius "sebuklus"... Ir, iš tiesų, kaip jau čia kažkuri mergina minėjo, jie taip blizga!!! Taip KITAIP, nei nuo cheminių priemonių... Dabar žinau, ką tai reiškia! Ir už visą tai, turiu padėkoti Jums, merginos, jei ne Jūsų kantrybė ir geranoriškumas, tikrai nebūčiau taip užsikabliavusi su šia temuke ir, žiūriu, ne aš viena, kuria užkabina Jūsų kantrus mokymas, aiškinimas ir visaip kaip rodomas draugiškumas wub.gif Kitose temose merginos kitokios, džiaugiuosi atradusi Jūsų temą, ji tikrai šį tą pakeitė mano gyvenime. Man dar mokytis ir mokytis iš Jūsų, tai aš daugiau skaitau, nei rašau, bet, žinokite, aš visada su Jumis ir už šia temą drinks_cheers.gif thumbup.gif biggrin.gif wub.gif 4u.gif

O klausimukas mano štai toks:

Ką naudojate valyti akių makiažui? KN man siūlė aliejuką avokadų ar abrikosų, bet ar gerai nuvalo tušą aliejai? Ar nebūna pajuodusių paakių? Mano akys gan jautrios... Beje, gal kuri bandėte Lagonos aliejinį makiažo valiklį? Kiekis tai baisiai mažas... Bet gal neblogas? Aš dabar turiu nusipirkusi iš essenzos Absolute Organic dviejų fazių makiažo valiklį, šiaip patinka, bet pirmus kelis kartus šiek tiek graužė akis ir kažkaip ne visai tai, ko norėtųsi.

Ir dar kokius naudojate tušus? Sekantis mano pirkinys bus būtent eko tušas, tai, kiek skaičiau, merginos giria Elysambre, Lagona ir Dr. Hauscka (oi, nesu tikra, ar taip rašosi ) tušus. Kuris geresnis, kuom skiriasi? Man svarbu, kad gerai laikytų, nenubėgtų, o kad labai jau smarkiai išryškintų, ilgintų ir pan., tai net nesitikiu kažkaip, juk nebus tokio efekto kaip su tais sintetiniais, tai daug vilčių nededu, o gal yra tokių ?...

Ir paskutinis klausimėlis šiam kartui:

Turint probleminę odą, kaip supratau, geriausias, nepakeičiamiausias dalykas yra žaliasis molis, ar turėtų tikti aloe gelis, arbatmedžio ea (ant spuogelių tik)... O kas dar?... Kuom dar galėčiau padėti savo nugarytei? 4u.gif Na, dar, žinoma, ir Nidulios receptukas organizmui valyti turėtų būti puikus, tačiau gal dar ką nors praleidau?... unsure.gif

Iš anksto ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 15, 19:31)
Mergaites, kur ir koki perkat agurkliu alieju 4u.gif

Aš geriu šitą iš SP 4u.gif http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Atsakyti