Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 19:08)
gerai gerai, "suvaret"  biggrin.gif  tai va ir as kai popierius, tie savaiminiai vis tiek ne tas...gal sakau turit koki cepaliuka...o beje i soliariuma nueiti pora kartu i men (ne 10 kartu), nk bloga  tongue.gif

esu buvus soliariume kazkada pries kokis 8 metus tikriausiai pora kartu. Nuo to daugiau nesu buvus. Tikrai man jis isvis nereikalingas dalykas. Buvau gavus dovanu net kupona ir tai jau natri metai muset eina taip ir nenuejau blush2.gif Matyt tikrai netraukia.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 15, 18:12)
Zinok, kad bloga....  unsure.gif As irgi noreciau, kad taip nebutu, nes kazkada labai juos megau ir budavau graziai idegus....  rolleyes.gif
Dabar Europos Sajungoje svarstomas klausimas visiskai uzdrausti soliariumus, tai gali isivaizduot, kokio lygio zala jis daro. Verslas kol kas priesinasi, bet jau neilgam....

Aš už uždarymą thumbup.gif Arba bent jau paauglėms galėtų uždraust, kai to protelio ne per daugiausia doh.gif
Atsakyti
Mergaites, kur ir koki perkat agurkliu alieju 4u.gif

As ir pries soliariumus, suprantu, kai jais naudojasi tik, tie kam tai yra butina, del darbo ar vykstant i siltus krastus g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 01 15, 18:31)
Mergaites, kur ir koki perkat agurkliu alieju 4u.gif

As ir pries soliariumus, suprantu, kai jais naudojasi tik, tie kam tai yra butina, del darbo ar vykstant i siltus krastus g.gif

O galima butu suzinoti, koks cia darbas, kad reikalingas idegis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 18:16)
Aš už uždarymą  thumbup.gif Arba bent jau paauglėms galėtų uždraust, kai to protelio ne per daugiausia  doh.gif

O dabar ne nuo 18m? g.gif Šiaip jau mažėja tų kur nesaikingai naudoja, arba info apie žalą plačiau skelbiama arba pinigų nebeturi.

Gal galit parašyti receptą vyriškam rankų kremui? Kad būtų vyriški kvapai ir regeneruotų po darbo su kenksmingom medžiagom?
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 15, 18:32)
O galima butu suzinoti, koks cia darbas, kad reikalingas idegis?  unsure.gif

Pramoginių ir sportinių šokių šokėjos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 19:33)
Pramoginių ir sportinių šokių šokėjos  biggrin.gif

o jos ne savaimi oranzini naudoja? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 18:33)
Pramoginių ir sportinių šokių šokėjos  biggrin.gif

doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kokie požymiai būna, kai kremas kemša poras? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 01 15, 18:32)
O galima butu suzinoti, koks cia darbas, kad reikalingas idegis?  unsure.gif

scenos zmones, sokejai, tie, kam reikia atrodyti graziai, man grazu idegis su protu, o kai merginos virsta sokoladu, tada jau nelabai.
Atsakyti
Kur galima ieškoti natūralios dekoratyvinės kosmetikos? Ar LT galima kur nors rasti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 15, 20:56)
Kur galima ieškoti natūralios dekoratyvinės kosmetikos? Ar LT galima kur nors rasti?  4u.gif

Pirmame puslapyje yra sudėta parduotuvės, jų adresai ir kokia natūralia kosmetika prekiauja.Manau ten turėtum rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simse ;): 15 sausio 2010 - 19:02