Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 18:43)
Mergaites, kas einat i soliariumus, ar tepates kokias kremcikais? apie natur aisku kalbu  blush2.gif
beja, ekostudijoj pasake kad ziema negalima teptis skysta pudra...tik kompaktine  4u.gif  tiesa?

o kuo naturalumas ir soliariumas susijes? tongue.gif
pati galvoju, kad noreciau siek tiek idegt, nes jau tuoj sniege manes nesimatys smile.gif)
Atsakyti
zieminuke, dėl atskirų ingredientų ir mes kartais "nesutariam" su sertifikavimo įstaigomis lotuliukas.gif
[/quote]

Tikiu, kad "nesutariat" biggrin.gif nes jau pastebejau, kad kai kuriems gamintojams visai gerai atrodo tai, kas is tiesu nera visiskai nekalta. Tik vat kaip atsirinkti tuos gamintojus ir tas priemones, kuriose visi ingridientai yra "nekalti". Nes nuo gausos galva sukasi, o viska nagrinet ir skaityt tiesiog laiko pritruksta.

Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 15, 18:45)
o kuo naturalumas ir soliariumas susijes?  tongue.gif
pati galvoju, kad noreciau siek tiek idegt, nes jau tuoj sniege manes nesimatys smile.gif)

Ir man tas pats klausimas kilo tongue.gif Vyro giminaite dirba Santariskese, tai sake per pastaruosius berods 5 metus labai smarkiai isaugo jaunu moteru, serganciu odos veziu, skaicius ir medikai, deja daro isvada, kad tai soliariumu pasekmes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2010 01 15, 18:54)
Ir man tas pats klausimas kilo tongue.gif Vyro giminaite dirba Santariskese, tai sake per pastaruosius berods 5 metus labai smarkiai isaugo jaunu moteru, serganciu odos veziu, skaicius ir medikai, deja daro isvada, kad tai soliariumu pasekmes verysad.gif

kratomes mes lietuvisko identiteto: plaukus dazom, oda rudinam, akiu melynuma po lesiais slepiam smile.gif upss poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolphin: 15 sausio 2010 - 17:59
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 15, 17:43)
as dar apie plauku plovima smile.gif
kaip tokia mintis - pirkti sampuno baze (paieskojus kuo naturalesnes), prisideti visokiu eteriniu, ekstraktu, silko, glicerino ir pan?
didesni kieki bazes galima turbut visai nebrangiai nusipirkt...

ka galvojat? ar verta toki projekta bandyt? smile.gif

baziu neieskojau daug, bet va tokia kolkas radau http://www.newdirect...base-p-596.html. atsiliepimai geri  g.gif

Kai buvau užėjusi į biokosmetikos akademiją, tai sakė, kad šampūnai yra šarmų pagrindu, tai gal čia tas pats variantas, kaip tu sakai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 15, 17:45)
o kuo naturalumas ir soliariumas susijes?  tongue.gif

gerai gerai, "suvaret" biggrin.gif tai va ir as kai popierius, tie savaiminiai vis tiek ne tas...gal sakau turit koki cepaliuka...o beje i soliariuma nueiti pora kartu i men (ne 10 kartu), nk bloga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(materiallove @ 2010 01 15, 17:44)
Gal kas zada planuoti uzsakyma is kokios internet parduotuves? bloge info kaip ir nera,bet gal kas susigundys apsiimti?

Nu kad buvo: Dr. Hauschka prieš kelias dienas "išvažiavo", o Violey - vakar mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 18:08)
gerai gerai, "suvaret"  biggrin.gif  tai va ir as kai popierius, tie savaiminiai vis tiek ne tas...gal sakau turit koki cepaliuka...o beje i soliariuma nueiti pora kartu i men (ne 10 kartu), nk bloga  tongue.gif

Zinok, kad bloga.... unsure.gif As irgi noreciau, kad taip nebutu, nes kazkada labai juos megau ir budavau graziai idegus.... rolleyes.gif
Dabar Europos Sajungoje svarstomas klausimas visiskai uzdrausti soliariumus, tai gali isivaizduot, kokio lygio zala jis daro. Verslas kol kas priesinasi, bet jau neilgam....
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 18:43)
beja, ekostudijoj pasake kad ziema negalima teptis skysta pudra...tik kompaktine  4u.gif  tiesa?

o nesake kodel negalima? g.gif kazkaip keistai skamba g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 18:08)
gerai gerai, "suvaret"  biggrin.gif  tai va ir as kai popierius, tie savaiminiai vis tiek ne tas...gal sakau turit koki cepaliuka...o beje i soliariuma nueiti pora kartu i men (ne 10 kartu), nk bloga  tongue.gif

Aš pernai gėriau karotino tabletes mėnesi ir tada ėjau į soliariumą, tai užteko 3 kartų ir jau ruda buvau, bet aišku nuo odos tipo priklauso. Nemanau, kad toks vaikščiojimas labai kenkia ax.gif va tos, kurios vaikšto ištisus metus kas savaitę, tai turėtų sunerimti... Ir, deja, ne vieną tokią pažįstu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 15, 19:09)
Nu kad buvo: Dr. Hauschka prieš kelias dienas "išvažiavo", o Violey - vakar  mirksiukas.gif mirksiukas.gif

ir sugebek tu man taip praziopsot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 01 15, 19:08)

tai kad i metus galima max 10kartu eiti smile.gif bet vistiek zala didziule. vilioja ir mane pagulet po dirbtine saule, bet daugiau yra pries negu uz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 01 15, 18:12)
o nesake kodel negalima?  g.gif  kazkaip keistai skamba  g.gif

sako nusalsit veida. klause, ar nejauciu tempimo, ar nepleiskanoja, sakau ne, tai sake "mhmm....na negalima". tai jie siuo metu is vis neprekiauja skystom 4u.gif
na suprantama jei tepsiuos ta pudra ir iskart iskart leksiu i salcius, tai tada matyt ir nusalciau...o taip tai nemanau.
Atsakyti