QUOTE(zieminuke @ 2010 01 15, 16:10)
Aciu mergaites uz nuorodas i paaiskinimus.
Bet as kuo daugiau skaitau tuo man juodesnis miskas, o galvojau, kad jau daug zinau apie situos dalykus Sakau gal i kokius kursus uzsirasyt Va pavyzdziui ant mano sampuno Cocamidopropyl Betaine pazymetas kaip sertifikuotas Ecocert, o tam puslapiuke kur paaiskinimai jis priskirtas prie "blogieciu" kaip supratau. Tai kaip cia dabar yra
Aš jo nelaikau blogiečiu, o kur radai taip parašyta? Bet as kuo daugiau skaitau tuo man juodesnis miskas, o galvojau, kad jau daug zinau apie situos dalykus Sakau gal i kokius kursus uzsirasyt Va pavyzdziui ant mano sampuno Cocamidopropyl Betaine pazymetas kaip sertifikuotas Ecocert, o tam puslapiuke kur paaiskinimai jis priskirtas prie "blogieciu" kaip supratau. Tai kaip cia dabar yra
QUOTE(Pasaulė @ 2010 01 15, 16:43)
Atsiprašau, bet tikrai nieko nenorėjau įžeisti. Tiesiog galvojau, kad ir blog'ui į naudą bus... Ir gal bus tada mažiau tokių tą patį per tą patį paistančių naujokių kaip aš...
Nepykit, ką įskaudinau.
Viskas gerai, neimk į širdį ir man jos pradžioje taip užvažiuodavo Žinai, tos kurios čia jau daug metų sėdi tiesiog erzinasi nuo besikartojančių klausimų Dėl blog'o aš pritariu, tikrai jei turi merginos galimybę kada prisėsti galėtų daugiau atsiliepimų parašyti, nes nenormalu visas temas perskaityti normaliai dirbančiam žmogui Nepykit, ką įskaudinau.
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 16:48)
aš tai nelabai pasitikiu, žiūrėk:
Cosmetics-grade mineral oil and petrolatum are considered the safest, most nonirritating moisturizing ingredients ever found
Cosmetics-grade mineral oil and petrolatum are considered the safest, most nonirritating moisturizing ingredients ever found
Geras pastebėjimas, tuomet braukiu šį tinklalapį iš sąrašo
O kokiu pati labiausiai pasitiki?