Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(zieminuke @ 2010 01 15, 16:10)
Aciu mergaites uz nuorodas i paaiskinimus.

Bet as kuo daugiau skaitau tuo man juodesnis miskas, o galvojau, kad jau daug zinau apie situos dalykus biggrin.gif Sakau gal i kokius kursus uzsirasyt hihihi.gif Va pavyzdziui ant mano sampuno Cocamidopropyl Betaine pazymetas kaip sertifikuotas Ecocert, o tam puslapiuke kur paaiskinimai jis priskirtas prie "blogieciu" kaip supratau. Tai kaip cia dabar yra g.gif
Aš jo nelaikau blogiečiu, o kur radai taip parašyta? mirksiukas.gif

QUOTE(Pasaulė @ 2010 01 15, 16:43)
Atsiprašau, bet tikrai nieko nenorėjau įžeisti. verysad.gif Tiesiog galvojau, kad ir blog'ui į naudą bus... Ir gal bus tada mažiau tokių tą patį per tą patį paistančių naujokių kaip aš...
Nepykit, ką įskaudinau. 4u.gif
Viskas gerai, neimk į širdį ir man jos pradžioje taip užvažiuodavo biggrin.gif Žinai, tos kurios čia jau daug metų sėdi tiesiog erzinasi nuo besikartojančių klausimų biggrin.gif Dėl blog'o aš pritariu, tikrai jei turi merginos galimybę kada prisėsti galėtų daugiau atsiliepimų parašyti, nes nenormalu visas temas perskaityti normaliai dirbančiam žmogui smile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 16:48)
aš tai nelabai pasitikiu, žiūrėk:

Cosmetics-grade mineral oil and petrolatum are considered the safest, most nonirritating moisturizing ingredients ever found

Geras pastebėjimas, tuomet braukiu šį tinklalapį iš sąrašo ax.gif

O kokiu pati labiausiai pasitiki? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 15 sausio 2010 - 16:57
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 16:48)
ne viskas. Išvardinta šalia nuorodos, kas patikima smile.gif

Dabar jau pamačiau (ne visi akli dieną mato lotuliukas.gif ). 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 01 15, 16:51)
Viskas gerai, neimk į širdį ir man jos pradžioje taip užvažiuodavo biggrin.gif Žinai, tos kurios čia jau daug metų sėdi tiesiog erzinasi nuo besikartojančių klausimų biggrin.gif Dėl blog'o aš pritariu, tikrai jei turi merginos galimybę kada prisėsti galėtų daugiau atsiliepimų parašyti, nes nenormalu visas temas perskaityti normaliai dirbančiam žmogui smile.gif

Ačiū. 4u.gif
Šiaip aš perskaičiau visą 49-tą temą, bet tas buvo vakar, o kadangi viskas nauja, tie prekiniai ženklai ir pavadinimai nieko nesako, tai susimaišė ir neatsirenku. Ai, bet nesiteisinu, suprantu ir senbuves. irnesakyk.gif Ir jei vėl kada pašnekėsiu "pro šalį", tai tiesiog nekreipkite dėmesio ir nieko nesakykite - tyla geriau negu "užvažiavimas". lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Satura, o kaip naudotis ŠIUO tavo puslapiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2010 01 15, 15:57)
Sveikutes,

turiu kvaila klausima - ar hydrolatus galima gerti? blush2.gif

Galima gerti. Kažkas iš šios temos kiek pemenu gėrė rožių hidrolatą g.gif Jie juk ir kulinarijoje naudojami.

QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 15, 17:04)

Del grudu misinuko - Maximose linu semenys buna ir prie ekologisku/sveiku produktu sudeti, ten ir esu maciusi tuos smulkintus (latviski atrodo, FIT). O Panoramos Rimi teko uzmatyti ekologisku sezamu seklu (ir kaina normali, bet tiksliai nepamenu kiek), bet tada nepirkau, dabar specialiai reikes del ju vaziuoti  ax.gif

Dar sėmenų yra IKI parduotuvėse ir gana nebrangiai. Vaistinėse ](Linų sėmenų ir mano vaistinėje yra, tai manau, kad ir kitos vaistinės turi turėti
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 15, 16:57)
O kokiu pati labiausiai pasitiki? mirksiukas.gif

žinok, nėra tokio, į kurį nuolat įlindusi tupėčiau smile.gif Paprastai pažiūriu kelis šaltinius ir jei info prieštaringa, tai renkuosi prasčiausią variantą, kad sau nepakenkti biggrin.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 01 15, 17:01)
Satura, o kaip naudotis ŠIUO tavo puslapiu? ax.gif

labai keista, kad jį apytuštį pradėjo rodyti blink.gif Žiūrėk, nukopijavau per google, tokį jį mačiau paskutinį kartą ten benaršydama rolleyes.gif
Atsakyti
Gavau as tokias dvi sultingas riebias vaniles ankstis ir sugalvojau uzmaceruot sezamu aliejuje. Kiek skaiciau, turi stovet 40 dienu taip, dar tik dvi praejo, vis atidarius pauostau, tai labai skaniai kvepia wub.gif
Gal kas nors kazka panasaus dare, lyg Daddygirl kazka buvo minejusi kazkada. Gal zinote, ar reikia kas kazkiek laiko augalus pakeist ar dar ka padaryt, ar palikt taip stovet? 4u.gif
Beje, ir dziovintas medetkas taip uzsimaceravau, ziuresiu, kas gausis ax.gif
Atsakyti
Radau idomia info. Kad galva (vietoj sampuno) galima plauti valg soda ir actu.
Is pradziu galvos oda isplauti sodos tirpalu (naudojant 1 arb sauksteli), tada perskalauti acto tirpalu (naudojant 1 arb sauksteli).

Gal kas bandet?
Atsakyti
Prirasiau komentaru i bloga apie visas priemones, ka bandziau, tai gal kazkiek naudos bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 15, 17:12)
labai keista, kad jį apytuštį pradėjo rodyti  blink.gif Žiūrėk, nukopijavau per google, tokį jį mačiau paskutinį kartą ten benaršydama  rolleyes.gif

Dabar normaliai matau, dėkui 4u.gif
Atsakyti
as dar apie plauku plovima smile.gif
kaip tokia mintis - pirkti sampuno baze (paieskojus kuo naturalesnes), prisideti visokiu eteriniu, ekstraktu, silko, glicerino ir pan?
didesni kieki bazes galima turbut visai nebrangiai nusipirkt...

ka galvojat? ar verta toki projekta bandyt? smile.gif

baziu neieskojau daug, bet va tokia kolkas radau http://www.newdirect...base-p-596.html. atsiliepimai geri g.gif
Atsakyti
Mergaites, kas einat i soliariumus, ar tepates kokias kremcikais? apie natur aisku kalbu blush2.gif
beja, ekostudijoj pasake kad ziema negalima teptis skysta pudra...tik kompaktine 4u.gif tiesa?
Atsakyti
Gal kas zada planuoti uzsakyma is kokios internet parduotuves? bloge info kaip ir nera,bet gal kas susigundys apsiimti?
Atsakyti