Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(zieminuke @ 2010 01 15, 15:45)
Gal yra koks puslapiukas internete, kur butu "blogieciai" ingridientai su paaiskinimais? Na pavyzdziui koks nors Paraffinum Liquidum ir paaiskinta ka jis daro, kuo kenksmingas ir pan.? Butu idomu pasiskaityti ir daugiau suzinoti. Nes dabar tai pasiziuriu ar nera tu "blogieciu" kur pirmam puslapiukyje, o kas per daiktas kitos sudedamosios dalys taip ir lieka neaisku blush2.gif Jei kuri zinot, imeskit nuoroda 4u.gif

Man irgi įdomu.
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 15:46)
Ant kokių būtent vietų?

slaunu priekinej daly smile.gif anksciau isvis nesimatydavo, dabar didziulis zemelapis melynas.. gal seip nuo kazko suplobejo oda, nereikia vieno daluko kaltinti smile.gif bet esme, kad tauriu naudojimas sutapo su tuo.
Atsakyti
del tauriu-raso, kad kapiliaru nepazeidzia, bet melynes tikrai lieka, kol neismoksti pagal savemasazuotis, jei per stipriai suspaudi taure, sudarudama stipru vakuma:) po pirmu kartu buvau kaip leopardas, MB juokesi is manes:)
istrauka
"taurelės pagamintos iš medicininio plastiko. Efektyviam naudojimui būtina sutepti odą masažiniu aliejumi arba kremu, pritvirtinti taureles reguliuojant vakuumo jėgą jų suspaudimu. Net stipriai suspaudus taurelę kapiliarų sienelės nepažeidžiamos. Naudojimo laikas skiriamas individualiai.
Vakuumo terapijos metu išsiurbiamas oras, sukuriama tuštuma ir tokiu būdu išjudinami visi odos sluoksniai. Vandenį kaupiančios riebalų ląstelės išjudinamos ir šalinamos natūraliu būdu."
svarbu- slaunu vidines puses NEGALIMA tauremis vakumuoti, tik priekine, isorine ir uzpakaline o blauzdu isorines negalima vakumuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 15 sausio 2010 - 14:57
Pavojingi ingredientai ir čia. Duomenų bazė skaitančioms angliškai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 01 15, 14:52)
slaunu priekinej daly smile.gif anksciau isvis nesimatydavo, dabar didziulis zemelapis melynas.. gal seip nuo kazko suplobejo oda, nereikia vieno daluko kaltinti smile.gif bet esme, kad tauriu naudojimas sutapo su tuo.

QUOTE(Nidulia @ 2010 01 15, 14:53)
del tauriu-raso, kad kapiliaru nepazeidzia, bet melynes tikrai lieka, kol neismoksti  pagal savemasazuotis, jei per stipriai suspaudi taure, sudarudama stipru vakuma:) po pirmu kartu buvau kaip leopardas, MB juokesi is manes:)

Na ir žinok dabar, kaip iš tikrųjų doh.gif
Atsakyti
Dadygirl, kai pasidarysiu ta geli su ksantanu (is alijosiaus ir aliejaus) - parasysiu, bet jei neklystu, Bryyla jau ji turi, ar kazka panasaus 4u.gif
Ir mane i sarasus prie norinciu muiliuku, nes liko man tik vienas (nuostabus beje wub.gif ), bet patinka visiems, iskaitant peles, as ji pirty naudoju, tai praejusi karta radau trecdaliu sumzejusi verysad.gif dabar laikau uzrakinta nuo visu, bet vis tiek nebedaug liko ax.gif

Del grudu misinuko - Maximose linu semenys buna ir prie ekologisku/sveiku produktu sudeti, ten ir esu maciusi tuos smulkintus (latviski atrodo, FIT). O Panoramos Rimi teko uzmatyti ekologisku sezamu seklu (ir kaina normali, bet tiksliai nepamenu kiek), bet tada nepirkau, dabar specialiai reikes del ju vaziuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 01 15, 15:56)
Na ir žinok dabar, kaip iš tikrųjų  doh.gif

man cia galejo but ir nuo sustambejimo g.gif siek tiek ant koju ir uzpakalio priaugau svorio, tai gal del to ir pasimate unsure.gif nu vat net nzn ka pasiulyt.. bandyk, kitaip neissiaiskinsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 01 15, 14:48)
Oda labai švelni, krūtinė, kaip kad sakė, tokia putlesnė atrodo biggrin.gif Bet man svarbiausia, kad per pačias mmm nebūna siaubingo pilvo skausmo, galvos svaigimo ir kitų žudančių faktorių ax.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 01 15, 14:57)
Su kapiliarais tikrai labai atsargiai 4u.gif Esu skaičiusi, kad merginoms siaubingos mėlynės atsiranda, kraujosrūvos unsure.gif 
Man dar labai padėjo nakvišų al. gėrimas, gali pamėginti, tik skonis savotiškas 4u.gif Dabar žadu pamainymui pradėti gerti agurklių al. ax.gif

na tai reiketu ir man nakvisu agurkliu ir palergoniju rolleyes.gif del mm antra diena kaip lapas sliauzioju akyse mirguliuoja, prie zemes lenkia... dar paklausiu tepanciu krutines su palergonijom, ar krutine tik putneja ar gal dar pastangreja? nes pirmojo ir taip per akis noriu stangrumo biggrin.gif
dabar galvoju dziaugtis ar verkti, kad ant slaunu kapiliaru turiu, na nors tauriu man nereikia biggrin.gif

Daddygirl ir mane i sarasiuka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 15 sausio 2010 - 15:14
QUOTE(Odora @ 2010 01 15, 15:12)
ar krutine tik putneja ar gal dar pastangreja? nes pirmojo ir taip per akis noriu stangrumo biggrin.gif

Tvirtai teigti, kad stangrumo tikrai prideda negaliu, bet poveikis matomas. Dar ir sportas prisideda ax.gif Aš naudoju (nepastoviai, su pertraukom) nuo rugsėjo mėn. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 01 15, 15:04)
Dadygirl, kai pasidarysiu ta geli su ksantanu (is alijosiaus ir aliejaus) - parasysiu, bet jei neklystu, Bryyla jau ji turi, ar kazka panasaus  4u.gif 

Del grudu misinuko - Maximose linu semenys buna ir prie ekologisku/sveiku produktu sudeti, ten ir esu maciusi tuos smulkintus (latviski atrodo, FIT)

Su ksantanu esu sutirštinusi hidrolatą, į kurį dar prieš sutirštinimą įpyliau aloe sulčių ir glicerino smile.gif o po to dar su aliejumi sumaišiau. Patinka labiau nei kremai ar vieni aliejai rolleyes.gif

Vat būtent šitų ir ieškojau, bet neradau verysad.gif tris vaistines apėjau, dvi maximas, IKI... Nebent greit išperka ar atveža retai... Tai brangesnes nusipirkau doh.gif

QUOTE(Dolphin @ 2010 01 15, 15:05)
man cia galejo but ir nuo sustambejimo  g.gif  siek tiek ant koju ir uzpakalio priaugau svorio, tai gal del to ir pasimate  unsure.gif  nu vat net nzn ka pasiulyt.. bandyk, kitaip  neissiaiskinsi smile.gif

Bndysiu smile.gif ačiū visoms už komentarus 4u.gif
Atsakyti
Pasigirsiu bigsmile.gif vakar visa diena darbe neveike internetas, tai ta proga grizau namo anksciau ir pasidariau saves lepinimo ir kosmetikos gamybos vakareli bigsmile.gif
Pasigaminau:
veido krema (sezamu al 6 ml, kameliju al. 5 ml, agurkliu al 3 ml, tamanu al. 2 ml, medetku istrauka 2 ml, glicerino ~ 0,5 ml, 2,5g emulsinio vasko, 20 ml slamuciu hidrolato, 10 ml ramuneliu hidrolato, 4 l. vit.E, 4 l levandu ea, 2 l paciuliu ea) - siandien ryte pratestavau, atrodo tinka, o kvapas tai pirmiausia ramuneliu hidrolato (toks specinis truputi), o veliau tamanais kvepia
kuno sviesta (proporcijos - is akies, daugiausia ejo sviestmedis, tada kakavos sviestas ir sezamu bei kameliju al, nedaug ramuneliu hidrolato, emulsinio vasko ~ 2-3 g, bergamociu, palmarosos ir roziniu pelargoniju ea) - gavosi toks riebus, ziemiskas, labai gerai tepasi, stingo tai ilgai, tik ryte jau buvo sviestas;
namini ramuneliu "hidrolata"
zaliojo molio kauke, tik pamirsau spirulinos ideti, nes neseniai pirkau ir galvojau isbandysiu
alieju misini plaukams: kameliju, avokadu ir sezamu al (100 ml) ir 25 l atlas.kedru ea, 25 l petitgrain, 50 l rozmarinu
kuno pylinga pirciai: rudasis cukrus, sezamu al ir palmarosos bei roziniu pelargoniju ea, - kazkada buvau pirkusi si Urtekram sveitikli, tai panasus gavosi ir man.

Ir dar pasilepinti spejau: po duso issitepiau Weledos roziu aliejum (kvapo tikejausi geresnio, pirma karta bandziau), uzsidejau molio kauke veidui, po jos - Laveros roziu kauke (irgi pirma karta testavau, patiko), plaukus istepiau kokosais su rozmarinu ea wub.gif

Zodziu geras vakaras buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mielos mergaitės,
Gal galėtumėte dar pareikšti savo nuomonę apie šiuos produktus?
Šitie blog'e (tai ten ir rašykite):
Lavera mango plaukų balzamas
Sante Brilliant Care plaukų kondicionierius
ECO plaukų balzamas
Šitų blog'e nėra, tai jei bryyla jų neįtrauks skubos tvarka, rašykite temoje:
Aubrey Organics plaukų balzamas su saulėgrąžų ir kt. aliejais
Franco Battaglia plaukams blizgesio suteikiantis balzamas
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti