Šiaip nusipirkt galėtumėt. Ne tiek brangiai ir kainuoja, o ir labdarai kažkiek pinigų nueina. Darosi pikta, kai žmonės net lietuviškų gerų kūrinių nenori pirkt ir viską už dyką nori gaut.
Šiaip nusipirkt galėtumėt. Ne tiek brangiai ir kainuoja, o ir labdarai kažkiek pinigų nueina. Darosi pikta, kai žmonės net lietuviškų gerų kūrinių nenori pirkt ir viską už dyką nori gaut.
per youtube prisiklausiau Lauris Reiniks dainu ir dabar jau nebezinau a daryt tie graziu dainu... be galo be krasto... per ta converteri konvertavauu daug, bet azkodel nevisas konvertuoja.. tad gal padetumet kas surast man gal net visa albuma? o gal net ir video klipu rinkini? noriu ir audio ir video ..
Aš neagituoju nepirkti, tačiau .... realybė, t.y mūsų gyvenimas, šiuo metu yra toks, kad daugeliui nelieka pinigų laisvalaikiui, malonumams, todėl lieka alternatyva siųstis
Pvz dirbdamas Airijoje nemačiau problemų nueiti į parduotuvę ir nusipirkti originalų CD ir sumokėti 20-25 Eur už jį, nes tikrai galėjau sau tai lesti
Aš neagituoju nepirkti, tačiau .... realybė, t.y mūsų gyvenimas, šiuo metu yra toks, kad daugeliui nelieka pinigų laisvalaikiui, malonumams, todėl lieka alternatyva siųstis
Pvz dirbdamas Airijoje nemačiau problemų nueiti į parduotuvę ir nusipirkti originalų CD ir sumokėti 20-25 Eur už jį, nes tikrai galėjau sau tai lesti
http://www.youtube.c...h?v=TbYOWePHOsk cia sena daina, idomu kas ja dainuoja, rusiska. Bandziau ieskoti youtubej, maniau vadinas molodoja, deja paieskos bergzdzios gal kas zinote sita daina, skambancia nuo 1:15? aciu.
Gal turite Aistės Smilgelevičiūtės dainą apie brolį?? Pagal ją Eglė Jackaitė praėjusį šeštadienį šoko? Na, tikiuosi, jei kas turi, tai suprato, ko noriu...
Gal turite Aistės Smilgelevičiūtės dainą apie brolį?? Pagal ją Eglė Jackaitė praėjusį šeštadienį šoko? Na, tikiuosi, jei kas turi, tai suprato, ko noriu...
Turiu Tikiuosi galima dėti nuorodėlę su atsisiuntimu? (Jei ne tai pasakykit, ištrinsiu ir dar atsiprašau kad nepaskaičiau DUK'o, bet geriausia praktika kai ant savo kailio išbandai ) Prašom: http://www45.zippysh...04716/file.html