Įkraunama...
Įkraunama...

Dalinamės muzika toliau...

QUOTE(Vendetta @ 2010 10 21, 10:10)
Sveikos, gal kas turit Шура "Или-или". Labai ieškau, bet niekur nerandu. schmoll.gif

Keista, kad nerandate smile.gif Bet prašom >> Шура - Или или arba naudokite algis18 pasiūlytą variantą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maiklas: 21 spalio 2010 - 10:33
QUOTE(maiklas @ 2010 10 21, 12:31)
Keista, kad nerandate smile.gif Bet prašom >> Шура - Или или arba naudokite algis18 pasiūlytą variantą  smile.gif

del ko as siulau si varianta, nes karta ji panaudojus daugiau problemu muzikos beieskant nebekyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(algis18 @ 2010 10 21, 12:27)
del ko as siulau si varianta, nes karta ji panaudojus daugiau problemu muzikos beieskant nebekyla smile.gif

kilo ir kils, nes čia ne tokia publika renkasi smile.gif O be to, pas daugelį yra tingėjimo sindromas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2010 10 21, 14:53)
kilo ir kils, nes čia ne tokia publika renkasi smile.gif O be to, pas daugelį yra tingėjimo sindromas  biggrin.gif

hehehe. siaip esu keliom pazystamom pasiules, tai labai dziaugesi(turbut technikos pazanga)ir sekmingai naudoja smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(algis18 @ 2010 10 21, 09:23)
jei http://www.youtube.c...h?v=oDwu1Ih2iOo
tai pabandyk pasinaudoti mano aprasytu video2mp3.net budu smile.gif

Ačiū, pavyko. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(maiklas @ 2010 10 21, 10:31)
Keista, kad nerandate smile.gif Bet prašom >> Шура - Или или arba naudokite algis18 pasiūlytą variantą  smile.gif

Ačiū ir JUms, dabar žinosiu, kad ir toks saitas yra. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vendetta @ 2010 10 21, 21:02)
Ačiū, pavyko. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Ačiū ir JUms, dabar žinosiu, kad ir toks saitas yra.  drinks_cheers.gif

i sveikata smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas turit ar zinot is kur imanona parsisiusti Marta-Tavo daina.mp3 ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kreminee @ 2010 10 21, 21:13)
sveikos, gal kas turit ar zinot is kur imanona parsisiusti Marta-Tavo daina.mp3 ? smile.gif

tai kad net googlas neranda, ar tiksliai taip vadinas?
Atsakyti
Gal kas turit 69 danguje - Margarita, bet kad būtų ne TVrip, o normalios kokybės daina.
Atsakyti
QUOTE(algis18 @ 2010 10 18, 15:01)
www.video2mp3.net

puslapis skirtas konvertuoti is youtubo ar kitos  vaizdu talpyklos i mp3 formata. ukiskas paaiskinimas:
imeti youtubo linka, parsisiunti daina. sekmes smile.gif

wow, labai puiku, dekui ir man labai praverte sis puslapiukas wink.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
gal galit padeti surasti Zakarausko ir Klarko atliekama daina "Kur eini ", nes is youtubes man jos nesukonvertuoja niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 10 24, 23:41)
gal galit padeti surasti Zakarausko ir Klarko atliekama daina "Kur eini ", nes is youtubes man jos nesukonvertuoja niekaip.

Tai kad puikiausiai sukonvertavo mirksiukas.gif
Klarkas ir Zakarauskas - Kur eini ?
4u.gif
Atsakyti