Fashawn ft. Blu - Samsonite Man
Papildyta:
ir Blu & Exile - Cold Hearted
Sveikos,gal turite A-ha Butterfly (Tha Last Hurrah)
[/URL]
Trys minutes takelio, Lauros Remeikienės, dainuoja Simona Milinytė čia
arba parsisiųskit L. Remeikienės albumą Dovanoju dainelę 2007
arba čia
QUOTE(wauuu @ 2010 08 25, 00:16)
sveikutes, gal kas turite daina ,,jei širdele bus gera", net nezinau kas ja dainuoja, labai reikia vaikams. Daina prasideda <<Nuo zoles ant gelytes, nuo gelytes ant medzio, o tenai lyg dangaus. Trys minutes takelio ir saulute krasteliu prie taves prisiglaus.>>
Trys minutes takelio, Lauros Remeikienės, dainuoja Simona Milinytė čia
arba parsisiųskit L. Remeikienės albumą Dovanoju dainelę 2007
arba čia
Sveikos mergytės
Iš kur siunčiatės rusišką muziką, žinojau gerą puslapiuką kur pagal atlikėjus galima buvo susirast ale buvo mano kompo faverituose kurį nupūtė rupūžiukai ilgapiščiai ir nebepamenu kur ieškot
Iš kur siunčiatės rusišką muziką, žinojau gerą puslapiuką kur pagal atlikėjus galima buvo susirast ale buvo mano kompo faverituose kurį nupūtė rupūžiukai ilgapiščiai ir nebepamenu kur ieškot
QUOTE(*Papūsk* @ 2010 08 28, 21:22)
Sveikos mergytės
www.zaycev.net, www.viktoras.eu
QUOTE(*Papūsk* @ 2010 08 28, 21:22)
www.musicfond.com
QUOTE(linamog @ 2010 08 28, 21:32)
www.zaycev.net, www.viktoras.eu
QUOTE(maiklas @ 2010 08 28, 22:18)
www.musicfond.com
Labai ačiū
Labas,ieškau ir aš tokios dainos,kur M.Bartašiūnaitė pagal ją per "Kviečiu šokti"šoko.Gal kas turit arba žinot,kaip vadinasi?Būtų laaabai didelis dėkui.
Labutis.. ieskau Bavarijos dainos kur dainuoja: Tau mano daina ir meile
Tau viso pasaulio laime
Tau visas dangus ir saule,
Dienos,naktys tau.
ir dainos pavadinimas "Tau"
gal kuri turit ar zinot is kur parsisiust? niekaip nerandu
Tau viso pasaulio laime
Tau visas dangus ir saule,
Dienos,naktys tau.
ir dainos pavadinimas "Tau"
gal kuri turit ar zinot is kur parsisiust? niekaip nerandu