Įkraunama...
Įkraunama...

Dalinamės muzika toliau...

QUOTE(*Nerutė * @ 2010 08 06, 16:37)

bigsmile.gif nieko sau puslapis
tik kaip iš jo parsisiųsti g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 08 07, 15:27)
bigsmile.gif nieko sau puslapis
tik kaip iš jo parsisiųsti g.gif

spausti ant dainos, kurią pasirenki ir išsisaugoti..pirmiausia aišku atsivertus aplanką..
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 08 07, 15:44)
spausti ant dainos, kurią pasirenki ir išsisaugoti..pirmiausia aišku atsivertus aplanką..

viskas aišku, pabandžiau su kita naršykle ir leidžia išsisaugot, o su googlechromu tik duodavo paklausyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nerutė * @ 2010 08 06, 16:37)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif superinis puslapiukas aciu didelis
Atsakyti
Gal, jau buvo, temos neskaičiau bet reikia šių dainų:

◘Neda Malūnavičiūtė ,,Pasakų šaly''
◘Neda Malūnavičiūtė, Marijonas Mikutavičius ,,Šokis lietuje''
◘,,Svajoklis'' (nu žinot: ,,Sėdėjo svajoklis tupos viršunėj, pamtė svajoklis didelį daiktą, tai mano žvaigždė svajoklis nusprendė...'')
◘Patricija Kaas "Et s'il fallait le faire"
◘Edith Piaf ,,Padam pamam''
◘Edith Piaf ,,La Vien En Rose''
◘Edith Piaf ,,Non, Je ne regrette rien ''
◘Edith Piaf ,,Milord''
◘Edith Piaf ,,La Foule''. blush2.gif
Didžiulis AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
O gal kas turit Kenny G.? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulis @ 2010 08 10, 00:24)
O gal kas turit Kenny G.? 4u.gif

Čia
Man atrodo naujausias albumas g.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena wink.gif maciau cia kazkas jau klause, bet niekas atsakymo nedave... Gal zinot, mergaites, kur rast L+ daina Rudenio lietus? m? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintuskinas @ 2010 04 09, 23:13)
Sveikos, džiugu kad vėl atsirado temelė, labai patikdavo, ir dainų gražių radau, ačiu kad vėl sukurėt, tikiuos nesustos thumbup.gif  thumbup.gif na o aš labai labai noriu šios dainos http://www.youtube.c...h?v=1cJP4ROgNTI .. čia lėčiau dainuoja, o aš per radiją, kaškur praeitą mėnesi išgirdau greitesne šios dainos versiją wub.gif labai labai jos ir norėčiau 4u.gif na nors nesvarbu, tiks betkokia blush2.gif gal kas turite? wub.gif

Na nors ir gerokai vėliau , betkaip sakoma geriau vėliau negu niekada mirksiukas.gif 4u.gif
Jungtinis projektas - ar žinai kodėl
Atsakyti
man labai reikia kokios lėtos foninės muzikos, net neįsivaizduoju kur pradėti ieškoti, gal kam kiltų kokių minčių man pagelbėti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2010 08 21, 16:39)
man labai reikia kokios lėtos foninės muzikos, net neįsivaizduoju kur pradėti ieškoti, gal kam kiltų kokių minčių man pagelbėti  4u.gif  wub.gif

Na man šita labai graži , ir dar daug šo atlikėjo gražios muzikos , išsirinkit kas patinka , o tada bus paprasčiau ieškot mirksiukas.gif
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
sveikos.gal kas galetu man padet,labai reikia valinskienes ir butkaus dainos AS IR TU.aciu ax.gif
Atsakyti