Vakar tokia nemalonia situacija apturejau, vos vos per plauka isvengiau avarijos, bet jauciuosi teisi toj situacijoj, bet panasu, kad ir tas kitas vairuotojas taip pat jauciasi teisus. O buvo taip. As sukau i desine degant papildomai sekcijai su rodykle i desine. Kita masina apsisukinejo toje pacioje gatveje, jam taip pat dege rodykle i kaire. Gavosi taip, kad suvaziavom abu i pirma juosta ir nepasidalinom, kuriam vaziuot. Jis mane apipypino, paskui dar paauklet bande uzkisdamas masina
Tai kuris butu kaltas tokiu atveju? Man atrodo, kad jis turejo mane praleisti arba ivaziuoti i antra juosta, kas apsisukinejant yra sunkiai imanoma. Juk jam apsisukant gavosi, kad as jam likau is desines, tai kaip ir desines puses taisykle turetu suveikti
Kaip manote? Siaip pamirsciau as ta ivyki, bet kasdien ten pravaziuoju ir tikrai ne pirmas kartas, kai reikia stumdytis, kuriam kuri praleist.
Papildyta:
QUOTE(kristaaa @ 2010 02 23, 10:19)
o as kaip tik girdejau jei keleivis neprisiseges tai jis bauda ir susimoka o ne vairuotojas
O kaip tai imanoma? Juk tas neprisisees keleivis gali buti ir vaikas, ir siaip pilietis be dokumentu. Manau, kad tik vairuotojas atsakingas uz tai, kas darosi jo masinoje.