stasele, organizavom kiemo 3namai talką. iš mūsų namo išlindom gal 10. grupioko kieme organizavo 2namai kast. iš 1namo išlindo 5. kas iš to sakot? kasti reikia. gerai, Jūs nusikasat, Jūsų vietą užstato. o man širdžiai lengviau, kai paburnoju ant kaimyno, kuris pasislėpęs stebėjo pro langą, o dabar stato mašiną į mano nukastą vietą. bet žinau, kad ir jam teks padirbėt, nes kai kitą kartą reiks kast, aš neisiu, o nueisiu pas jį ir paklausiu, gal tamstai pats laikas prisidėt būtų.
o šiaip tai nelaukiu ir aš būtent to momento, kai prasidės pliurzos visur...
o vakar mudu su draugu miške užklimpom
vežė kompą atiduot ir ten nu tokie konkretūs miškiukai su provėžom keliom, nevalyti keliai, nes nedaug žmonių gyvena, buvęs poligonas, tai žodžiu draugas jau važiavo atgal ir užnešė jį į pusnį. tai stumtelėjo kelis kartus, mašina niekur nejud. pradėjau
smaukyt ją ten pirmyn atgal po biškį ramiai, išjudinom, pastūmė dar kartą ir išvažiavau. tai eikit sau - teko man važiuot tolyn iš to miško link pagrindinio kelio tom vėžiom, aš tokiais keliais nevažiavus, kai posūkiai posūkėliai vėžiom, draugas šauk, kad tik nesustočiau
siaubas buvo... susinervinau belekiek