nu nepatikėsit. nuo užvakar kabėjo lapas, kad šiandien 2val einam kast kiemų
ok, 12val kaimynė su tėčiu pradėjo kast, aš susigėdau ir nubėgau į apačią irgi kast. tėtis nuėjo iki močiutės per du kiemus, parsinešė lopetą ir kasė iki pat pusės 4. nusikasėm 2/3 kiemo. laikui bėgant prisijungė dar gal kokie 6 žmonės (atsižvelgiant į tai, kad vien mūsų laiptinėje vairuojančių yra hmm.. nu bent jau mašinų tai tikrai kokios 7-9, o kasančių iš mūsų laiptinės buvo 3 su puse, nes mano brolis padėjo irgi, o jam 8metai
), o name laiptinių 6. tai patikėkit... šalia esančiame kieme susirinko pilna žmonių ir operatyviai viską nusikasė, net mašinas išvarė, o pas mus lodoriai grynai name gyvena... žodžiu aš kasiau iki 3, jėgų nebeturėjau, su temperatūra išėjau, bet apie 2,5 val tikrai pakasiau. rezultatas - apkastos mašinos, kurios nevažiuoja arba tos, kurios išvažiuoja, bet vairuotojai neprisijungė prie akcijos. sniego ruožas tarp dviejų vėžių sulig bamperio aukščiu virto žaviu apledijusiu asfaltu, o mane apstaugusi boba kancofkėj išnešė visiems alaus (oooh, kodėl aš jau buvau namie?
). bet jos vyras gerulis - tetis išsiklausinėjo, su kokia mašina ans važinėja, tai paskui sako "Ooo, tai čia tie, kur dukrą mano apstaugė", o aš šalia kasiau sniegą, tai vyras sako toks susigėdęs "Nu ne aš šaukiau..". mano tetis jam ir sako "Žinau žinau, dukra sakė, kad tu geras esi"
taip ir susipažįstama su kaimynais...
šiaip buvo smagu, tik dabar nejaučiu nieko, rankos dreba ir neklauso, mama šeimos kasėjams pietus net supjaustė, kad problemų nekiltų
dabar galėsiu jau be baimės imt tečio mašiną - bent jau iš kiemo nebus baisu išvažiuot