jergau, mergučios, ot tai buvo šiandien kikenimo man prie lango
su tėčiu stovėjom gal 15min prie lango ir žiūrėjom į labai mielą bobą iš mano kiemo
tai va, istorija tokia buvo. pamenat, kai rašiau ilgą litaniją apie pakvaišusią bobą, kuri kieme mane ir draugą apstaugė dėl parkingo? žodžiu jos vyras turi BMW, o tas, kaip žinia, galu varomas. atvaro vakare statyt mašinos, kokias 5min parkuoja, o tas bemsas skersas eina ir viskas. nu ką, fainuolė išlipo iš mašinos (primenu, kad mūsų kieme dvi vėžios ir sniegas likęs sulig dugnu normalios mašinos, kam pavyksta - tas priparkuoja normaliai mašiną, kam ne, tas palieka į tas vėžias iškištą rūrą ir rizikuoja būt nuneštas, o kas iš viso bijo, tai tiesiog palieka namo šone mašiną) ir pradėjo stumt su kita moteriške. tai jos laimei, kad atbėgo maino kaimynų berniukas su draugu ir padėjo stumt, o tai būtų užsistūmus ji ten
paskui stovėjo ir nurodinėjo, kaip ten tam vyrui statyt mašiną. jis nepastatė palei namą, nes mašina tiesiog ėjo skersai ir viskas
ji atsistojo kiemo vidury ir šaukt pradėjo, reguliuot kažką, mosikuot rankom. galų gale vyras tiesiog nuvažiavo ir pastatė mašiną prie namo šono.
tėtis viso to veiksmo metu kelis kartus man pasiūlė atsidaryt langą ir pašaukt ką nors panašaus į "Tai kiek man bl** reikės kentėt tavo burzgimus po langais?" arba "Taip tau ir reikia bl**, ir neišvažiuok dabar iš čia, užstrik"
bet aš tiesiog numojau ranka, pasijuokiau ir pasakiau, kad visgi Die baudžia tuos, kurie ne gimę idiotais, o primeta pasaulio (arba kiemo) bambas