Man siandien ryte vel teko vaziuoti iki "Nefridos" klinikos, tai paskui juokiausi darbe, sakau norejau kada nors i musu aikstele nuvaziuoti, kai sniego daug, "pasidraskyti" pabandyti masina, o sio ryto nebereikia!
Per 5minutes, kol laukiau 3 masinas prie mano akiu stume, pas viena benzinas baigesi vidury kelio!
Kad is ten isvaziuoti, reikejo per toki vos vos tarpeli vaziuoti, o man visa masina meto, vienas ledas po sniegu, tai as pabuvau nagla!
Islipau is masinos, priejau prie to bachuriuko, kuriam benzas baigesi ir sakau, kaip man siulai isvaziuoti? Jis man rodo i ta siaura tarpeli, as jam paduotu raktus ir sakau, buk mielas pats man ir isvairuok, jei per tave dabar cia uzstrigau!
Tai isvare masina!
Cia tokia is idomesniu situaciju...
O siaip visa tai kaip bandziau privaziuoti iki klinikos, net nepasakosiu, galiu apibudinti tik dviem zodziais -
be komentaru! Ziauru, jei net dzipas smigo sniege!
Pas mane reiskia dar tankas, ne masiniukas yra.
Nes vaziavau kiauriai, gaza gerai uzspaudus, kaip per kokias lenktynes, tik spek vaira sukioti ant ledo!
O ka daugiau daryti is tos baimes neuzstrigti...
Aš irgi taip pat tokioj situacijoi pasielgčiau,tegu pats ir pravažiuoja šalia savo mašinos,mano apibrozdins -nepyksiu ,na jis jai savo apibrozdins,nebus ant ko pykt tik ant saves