Man siandien ryte vel teko vaziuoti iki "Nefridos" klinikos, tai paskui juokiausi darbe, sakau norejau kada nors i musu aikstele nuvaziuoti, kai sniego daug, "pasidraskyti" pabandyti masina, o sio ryto nebereikia! Per 5minutes, kol laukiau 3 masinas prie mano akiu stume, pas viena benzinas baigesi vidury kelio! Kad is ten isvaziuoti, reikejo per toki vos vos tarpeli vaziuoti, o man visa masina meto, vienas ledas po sniegu, tai as pabuvau nagla! Islipau is masinos, priejau prie to bachuriuko, kuriam benzas baigesi ir sakau, kaip man siulai isvaziuoti? Jis man rodo i ta siaura tarpeli, as jam paduotu raktus ir sakau, buk mielas pats man ir isvairuok, jei per tave dabar cia uzstrigau! Tai isvare masina! Cia tokia is idomesniu situaciju...
O siaip visa tai kaip bandziau privaziuoti iki klinikos, net nepasakosiu, galiu apibudinti tik dviem zodziais - be komentaru! Ziauru, jei net dzipas smigo sniege! Pas mane reiskia dar tankas, ne masiniukas yra. Nes vaziavau kiauriai, gaza gerai uzspaudus, kaip per kokias lenktynes, tik spek vaira sukioti ant ledo! O ka daugiau daryti is tos baimes neuzstrigti...
QUOTE(Almost @ 2010 02 01, 11:41)
aš tai iš viso stebiuosi, kaip per kokias žinias neparodo avarijų kiemuose nejaugi niekam tikrai neįdomi situacija daugiabučių kiemuose? čia daugmaž "Skęstančiųjų gelbėjimas - pačių skęstančiųjų reikalas"
O kam tas butu idomu, kaip apibraizo kokia masina? Juk visiems idomios tik "ispudingos" avarijos, su sumaitotais automobiliais
As po keliu dienu nevairavimo radau masina su smarkiai ibreztu sonu Bet paskaiciavau, kad nepasimoka i draudima kreiptis, nes francize 300 lt.
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 01, 11:51)
Islipau is masinos, priejau prie to bachuriuko, kuriam benzas baigesi ir sakau, kaip man siulai isvaziuoti? Jis man rodo i ta siaura tarpeli, as jam paduotu raktus ir sakau, buk mielas pats man ir isvairuok, jei per tave dabar cia uzstrigau! Tai isvare masina!
O jei jis butu bevarydamas Jusu masina ja apibraizes? Manot prisiimtu atsakomybe?
QUOTE(Liniuka @ 2010 02 01, 11:58)
O jei jis butu bevarydamas Jusu masina ja apibraizes? Manot prisiimtu atsakomybe?
Koks skirtumas? Pas mane ne nuliova masina! Del to nesuku galvos. Be to, manau turi tikrai daugiau patirties nei as (gerai, ne taip issireiskiau, jei jums nuo to geriau, ne bachuriukas, o vyras).
Ir siaip - sia tema galima diskusija be galo! Pirma, kas butu jeigu butu? O galima jusu paklausti, kas butu, jei dabar zeme su saule susidurtu? Kuri butu kalta?
Ir antras dalykas, zinai, jei as bijau, kad galiu kita masina sugadinti (ne savo) as is vis uz vairo nesedu, tai cia jau butu pacio zmogaus sazines reikalas!
Is vis nematau prasmes toliau diskutuoti - su tais - kas butu, jeigu butu!
QUOTE(Liniuka @ 2010 02 01, 12:58)
štai kam reikalingas kasko
ir šiaip - man įdomios tikrai ne vien tos žiaurios avarijos. man įdomios apskritai situacijos kituose kiemuose tikrai netikiu, nors užmuškit mane, kad nevyksta avarijų tokių įdomių. tam, kad žmogui būtų įdomu, nereikia kažko įspūdingo. va pas mus per Reidą kai parodė tokių juokingų įvykių (ačiū Die ne avarijų), kai nuo kalno slystančią mašiną bėga laikyt policininkas ir šiaip vyras smagu žiūrėt buvo
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 01, 13:07)
išvadą vieną padarom - Tu fyfa (*****, man kažkodėl užstrigo, kad kažkur kažkas taip išvadino jau... ar tik ne šitos temos kažkurioj daly? ) jei ne, tai sorry
QUOTE(Almost @ 2010 02 01, 13:24)
išvadą vieną padarom - Tu fyfa (*****, man kažkodėl užstrigo, kad kažkur kažkas taip išvadino jau... ar tik ne šitos temos kažkurioj daly? ) jei ne, tai sorry
o tai ka, tai ne zmogus tada jau
klausykit, jauciu man reikia i servisiuka koki vaziuot ar ka labai sunkiai pradejo jungtis pirmas begis, dar kai is vietos, na stovint pajudet, nieko, normaliai, tik is antro i pirma perjungt reikia, sakes tada , su visa jega reikia jungti, kas gali man cia buti
QUOTE(ingauk @ 2010 02 01, 12:47)
labai sunkiai pradejo jungtis pirmas begis
man kartais atbulinis tik iš kokio trečio karto įsijungia
klausykit, jauciu man reikia i servisiuka koki vaziuot ar ka labai sunkiai pradejo jungtis pirmas begis, dar kai is vietos, na stovint pajudet, nieko, normaliai, tik is antro i pirma perjungt reikia, sakes tada , su visa jega reikia jungti, kas gali man cia buti
Na bandysiu paaiškinti, nes suprantu, bet nelabai moku apibūdinti. Ten kur jungiasi bėgiai, yra išpjauti tokie grioveliai, na kad pirmą įkištum į pirmą, antrą į antrą ir t.t. Ir tie grioveliai yra dveji, t.y. dviem sluoksniais. Ir kai vienas jų pasislenka, tuomet sunku pataikyti į tuos griovelius. Turėjo pažįstamas Honda Accord, tai bent du kartus per metus veždavo, kad tuos griovelius atstatytų į vietą.
Čia aš labai buitiškai pabandžiau paaiškinti, bet gal supratai? (gal kas tiksliau apibūdins?)
Pas mane kartais taip irgi būna, bet dažniausiai jungiant pirmą pavarą, ji tiesiog nesijungia, tada jungi antrą ir tada vėl pirmą ir viskas gerai būna. O važiuojant kai reik žemint pavaras, dar nebuvo užstrigę, tik iš laisvo jungiant.
QUOTE(Almost @ 2010 02 01, 12:24)
Is kur tokia isvada? Del kurio mano sakinio taip sprendi apie mane?
Ir deja... manes niekas niekur fyfa jokioj dali nebuvo isvadine!
Pas mane irgi kartais sunkiai persijungia, ypac stabdant pavarom, bet kazkaip nekreipiu demesio i tai, nes siaip paprastai is vietoj pajudet - isijungia gerai!
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 02 01, 12:07)
Koks skirtumas? Pas mane ne nuliova masina! Del to nesuku galvos. Be to, manau turi tikrai daugiau patirties nei as (gerai, ne taip issireiskiau, jei jums nuo to geriau, ne bachuriukas, o vyras).
Ir siaip - sia tema galima diskusija be galo! Pirma, kas butu jeigu butu? O galima jusu paklausti, kas butu, jei dabar zeme su saule susidurtu? Kuri butu kalta?
Ir antras dalykas, zinai, jei as bijau, kad galiu kita masina sugadinti (ne savo) as is vis uz vairo nesedu, tai cia jau butu pacio zmogaus sazines reikalas!
Ir is kur tiek agresijos Tai buvo paprastas pasvarstymas, o atgal gavau visa litanija (tarp kitko nelabai i tema ).
Man kazkada buvo trecia pavara sustreikavus, turejau vos ne per jega ja jungt. Jau vos i servisa nenuvariau, laimei apsiziurejau, kad kilimelis susibruko po pedalu ir sankaba issimindavo ne iki galo. Ot butu pasijuoke graziai is manes servise
Man buvo, kad atbulinis nesijungė. Tiksliau vyrui jungės, o man jėgų pritrūkdavo įjungti Bet kaip pikkolo rašė, kažką ten pareguliuot užteko. Kaina tokio remonto-20lt.
QUOTE(Liniuka @ 2010 02 01, 15:49)
Ir is kur tiek agresijos Tai buvo paprastas pasvarstymas, o atgal gavau visa litanija (tarp kitko nelabai i tema ).
Pacituok nors viena agresyvu mano sakini? O kokio atsakymo tikejaisi - nieko nebutu - tokio butu uzteke?
Ir siaip, man labiau "ne i tema", tie - kas butu, jeigu butu.