na beliks su slidem tik ciuozti
QUOTE(Almost @ 2010 01 30, 21:04)
... o mano kiemas tai iš viso... vėžios matosi dviejų ratų ir per vidurį tiesus sniego kauburys, nulygintas žavingai saugomų mašinų bamperių
Pas mane lygiai taip. Bet pats smagumas prasideda tada, kai iš tų vėžių reik į parkavimosi vietą išsukt Atbuliniu mano priekiniai varomi to jau nebepadaro, tai parkuojuos priekiu ir tai vos vos Užtai išvažinėju, kaip dievas duoda: tei išsilinguoju šiaip taip, tai MB atkasa, tai bomžai pastumia...
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 31, 12:41)
kad labai daug sniego pavazineju pirmyn atgal, kad ryte galeciau lengviau isvaziuoti
Nu jei tik daug gal ir veiksminga šitai, bet, kai kova vyksta už kiekvieną pirmyn pajudėtą iš vietos pusmetrį, atgal grįžti, reikštų - vėl užklimpti ten, iš kur ką tik iššsilingavau
QUOTE(Atogrąža @ 2010 01 31, 19:07)
Nu jei tik daug gal ir veiksminga šitai, bet, kai kova vyksta už kiekvieną pirmyn pajudėtą iš vietos pusmetrį, atgal grįžti, reikštų - vėl užklimpti ten, iš kur ką tik iššsilingavau
atgal grizti jau lengviau, nes kazkiek sniegas jau isvazinetas... o pagalvok kaip tada reiktu isvaziuoti jei dar per nakti siek tiek pasnigtu
Nusipirkau kastuvą, nupjovė kotą nes netilpo į bagažinę, daba ramu
QUOTE(Aga @ 2010 01 31, 20:04)
Nusipirkau kastuvą, nupjovė kotą nes netilpo į bagažinę, daba ramu
sveikinu su naudingu pirkiniu
Nu jo, jau grįžus galvojau gal pakast kiemą, bet paskui galvoju jei diedai nekasa, tai ir aš nekasiu, savo pavažinėjau pirmyn atgal, ryt išvažiuot turėčiau.
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 31, 19:24)
atgal grizti jau lengviau, nes kazkiek sniegas jau isvazinetas...
o pagalvok kaip tada reiktu isvaziuoti jei dar per nakti siek tiek pasnigtu
o pagalvok kaip tada reiktu isvaziuoti jei dar per nakti siek tiek pasnigtu
Grįžti tai jo. Bet tik iki tos vietos, kur buvau įklimpusi , o pirmyn gi, ir vėl niekaip, nes grynas ledas po sniegu visur, taip tik duobę pagilinčiau
Kiekvieną rytą apie tai galvoju , bet kai per naktį daugiau pašąla ir bišk tas išvažinėtas sniegas ant ledo susitovi, pristingsta, buna geriau bišk, nei tada, kai po darbo visų išmaltas... Išvažiuoju dažniausiai be pagalbos.
QUOTE(Almost @ 2010 01 31, 19:36)
kastuvai, mergučios, kas-tu-vai tam ir sugalvoti, kad jais naudotis
Va, kur gryna tiesa .
QUOTE(Aga @ 2010 01 31, 20:28)
Nu jo, jau grįžus galvojau gal pakast kiemą, bet paskui galvoju jei diedai nekasa, tai ir aš nekasiu, savo pavažinėjau pirmyn atgal, ryt išvažiuot turėčiau.
Iš to, kad dar eina pirmyn atgal pavažinėt neįklimpus kelis kart taip, kad nebeina net atidaryt durų, sprendžiu kad pas jus dar nėr tokios padėties, kaip mūsų kieme
aš galiu dar pajuokint jus. vakar grįžom pas mane iš po filmo. nu vėžios, viskas normaliai, mašina pravažiuoja. draugas sustojo kiemo vidury, ten, kur vėžios, ir nu tam, kad nelydės manęs, nes iš priekio žmogus langą valosi - važiuos tuoj. atsidarau duris, keliu koją ir ji man nesileidžia žemiau. pasižiūriu - oho, esu pusny išlipau ir taip kažin kelios mašinos važiavo, kad vėžios pasidarė... nu jau tikrai sniego buvo PILNA jeigu dar pustytų, tai nežinau, rytoj žmonės mašinas arba išsinešt turėtų, arba keltis 2val anksčiau (VISI, KAS TURI MAŠINAS ŠITAM KIEME PASTATYTAS) ir kastis išvažiavimą
QUOTE(Almost @ 2010 02 01, 00:00)
aš galiu dar pajuokint jus. vakar grįžom pas mane iš po filmo. nu vėžios, viskas normaliai, mašina pravažiuoja. draugas sustojo kiemo vidury, ten, kur vėžios, ir nu tam, kad nelydės manęs, nes iš priekio žmogus langą valosi - važiuos tuoj. atsidarau duris, keliu koją ir ji man nesileidžia žemiau. pasižiūriu - oho, esu pusny išlipau ir taip kažin kelios mašinos važiavo, kad vėžios pasidarė... nu jau tikrai sniego buvo PILNA jeigu dar pustytų, tai nežinau, rytoj žmonės mašinas arba išsinešt turėtų, arba keltis 2val anksčiau (VISI, KAS TURI MAŠINAS ŠITAM KIEME PASTATYTAS) ir kastis išvažiavimą
Vo, čia jau vaizdelis nupieštas panašus į mano kiemą
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 31, 12:21)
na sunkiai gaunasi,bet po truputi,ypac sunku is kiemo isbristi,masinu daug pristatyta,sniego daug o dar taip siaura-kosmaras