QUOTE(Almost @ 2010 01 22, 17:40)
"naglas vairuotojas" - tas, kuris žino savo galimybes. kalba būtent apie tai. žmogus, kuris vos kelis/keliolika kartų per metus važinėja, patiria ir sukelia aplinkiniams kur kas daugiau streso ir avaringumo, nei tas, kuris yra naglas. jis nervina, kad nerodo posūkių, nes nežinau, stot juostoje už jo ar ne. nervina, kai nardo, bet net tai jis daro atsakingai - neria žinodamas, kad spės. nežinodami netenka teisių greičiau, nei spėja pranert, o jų draudimas apmoka Jūsų automobilio remontą.
aš aš rodau ir nu damn, esu užlindus tikrai, bet draugas aiškino, kad užlendi ir spaudi, taip kad niekas dėl to nei gavo stabdyt, nei ką.. man reikėjo spėt persirikiuot ir mačiau, kad taip lįsti saugu
tai va, tame ir esmė, kad vairuojat visokiomis sąlygomis, o ne kelis kartus per metus. todėl ir paskui šneka panos, kad va, jau teises turiu 5metus, bet žiema ir bijau už vairo sėst, nes niekad gyvenime nevažinėjau žiemą. OMG, ŽMOGAU, kur laikei teises žiemą? šildei, kad nesušaltų? juk važinėt reikia ne tik vasarą, kai prie jūros patogiau važiuot automobiliu, o ne grūstis autobuse...
aš aš rodau ir nu damn, esu užlindus tikrai, bet draugas aiškino, kad užlendi ir spaudi, taip kad niekas dėl to nei gavo stabdyt, nei ką.. man reikėjo spėt persirikiuot ir mačiau, kad taip lįsti saugu
tai va, tame ir esmė, kad vairuojat visokiomis sąlygomis, o ne kelis kartus per metus. todėl ir paskui šneka panos, kad va, jau teises turiu 5metus, bet žiema ir bijau už vairo sėst, nes niekad gyvenime nevažinėjau žiemą. OMG, ŽMOGAU, kur laikei teises žiemą? šildei, kad nesušaltų? juk važinėt reikia ne tik vasarą, kai prie jūros patogiau važiuot automobiliu, o ne grūstis autobuse...
kokias galimybes zino "naglas vairuotojas"?nieko toks zmogus nezino,jis tik turi pinigu baudom susimoketi,o draudimas sumoka uz sudauzytas avarijas.
uzlendi ir spaudi ir i gatve isbega vaikas ar zmogus,o tada keli lavonai kelios sudauzytos masinos,o jus gaunate kelis metus pagalvoti apie savo poelgi.