QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 22, 14:47)
"naglas vairuotojas" - tas, kuris žino savo galimybes. kalba būtent apie tai. žmogus, kuris vos kelis/keliolika kartų per metus važinėja, patiria ir sukelia aplinkiniams kur kas daugiau streso ir avaringumo, nei tas, kuris yra naglas. jis nervina, kad nerodo posūkių, nes nežinau, stot juostoje už jo ar ne. nervina, kai nardo, bet net tai jis daro atsakingai - neria žinodamas, kad spės. nežinodami netenka teisių greičiau, nei spėja pranert, o jų draudimas apmoka Jūsų automobilio remontą. vieną kartą vos neįmūrijau (ir čia pasakojau) į tokį atsarguolį jauną su klevuku, kuris iš pirmos juostos (važiavo gal 30km/h) staiga metėsi į trečią be jokių posūkių, o šalia sėdėjęs vyresnis žmogus įtartinai jam vargšui susigūžusiam maskatavo rankomis
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 01 22, 14:55)
aš aš rodau
ir nu damn, esu užlindus tikrai, bet draugas aiškino, kad užlendi ir spaudi, taip kad niekas dėl to nei gavo stabdyt, nei ką.. man reikėjo spėt persirikiuot ir mačiau, kad taip lįsti saugu
QUOTE(Atogrąža @ 2010 01 22, 15:57)
tikrai vis dažniau klausantis apie ,,ekstremalias vairavimo sąlygas" kyla klausimas, kur jos?
tai va, tame ir esmė, kad vairuojat visokiomis sąlygomis, o ne kelis kartus per metus. todėl ir paskui šneka panos, kad va, jau teises turiu 5metus, bet žiema ir bijau už vairo sėst, nes niekad gyvenime nevažinėjau žiemą. OMG, ŽMOGAU, kur laikei teises žiemą? šildei, kad nesušaltų? juk važinėt reikia ne tik vasarą, kai prie jūros patogiau važiuot automobiliu, o ne grūstis autobuse...
p.s. ir visgi kaip stipriai nukrypo mūsų kalba nuo kursų iki tokių nesąmonių...
Papildyta:QUOTE(klik @ 2010 01 22, 16:26)
nevarau ant tų, kurie nevažinėja kasdien
man tiesiog nesuprantama, kam žmogus išsilaiko teises ir pvz. per tuos 2metus išvažiuoja vos du kartus? kokiu tikslu? gal galite paaiškinti? kalbą pradėjau būtent nuo tos situacijos, kai teisės yra išlaikomos ir padedamos į stalčių, išvažiuojama vos kelis kartus per tam tikrą ilgą laiko tarpą. taigi, kalbėdama apie stalčiui reikalingas teises, išdėsčiau savo nuomonę - jei žmogus išsilaikė teises dėl tam tikrų kitų poreikių (mada/pinigų tada turėjo ar pan.), tai kam jam tos teisės reikalingos stalčiuje? ir šiaip, kodėl tuomet žmogus, vairuojantis kasdien du metus, turėtų būti sulyginimas su tuo, kuris du metus teises laikė stalčiuje? tai čia irgi neteisybė būtų, nemanote? kalbėjau apie tai, o diskusija išsivystė iki visokiausių visiškai kitokių niuansų