Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

ai jie iš viso nenormalūs yra. priimtų vieną nutarimą ir viskas. o tai dabar kaip moteros per PMS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 01 21, 00:01)
Kol kas zinios tokios... ax.gif

Saugaus eismo automobilių keliais įstatyme įtvirtinta nuostata, kad pradedantiesiems vairuotojams (neturintiems 2 m. vairavimo stažo) išduodami laikini vairuotojo pažymėjimai, kurie keičiami į 10 m. galiojančius vairuotojo pažymėjimus tik užbaigus papildomus mokymus praktinio vairuotojų mokymo centruose. Įstatyme numatytas papildomas mokymas visiems pradedantiesiems vairuotojams nepriklausomai nuo to ar jie pažeidė ar nepažeidė Kelių eismo taisyklių reikalavimus.

blink.gif nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 21, 09:39)
blink.gif nesupratau g.gif


Ko?
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 01 21, 12:11)

visko,perskaiciau kokiu 5kartus,bet vistiek nesupratau,tai kai mes noresime keistis teises (po 2metu vazinejimo) i normalias tai mums reikes baigti kazkokius kursus ir mums pakeis i 10metu galiojancias teises?
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 21, 11:42)
visko,perskaiciau kokiu 5kartus,bet vistiek nesupratau,tai kai mes noresime keistis teises (po 2metu vazinejimo) i normalias tai mums reikes baigti kazkokius kursus ir mums pakeis i 10metu galiojancias teises?

na taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 01 21, 13:10)

o kur ju logika? g.gif dar patys turesime uz kursus susimoketi,o kazin kokie tie kursai?
Atsakyti
ai, juk jau mes diskutavome kelias temas atgal, bet Jūs dar nebuvote prisijungusi... dabar tai neprisimenu, ką tiksliai diskutavome, bet visko gali būt. kad ir patys susimokėsim, ir kad kursai teoriniai ir praktiniai. visko gali būt, čia juk Lietuva biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 01 21, 13:21)
ai, juk jau mes diskutavome kelias temas atgal, bet Jūs dar nebuvote prisijungusi... dabar tai neprisimenu, ką tiksliai diskutavome, bet visko gali būt. kad ir patys susimokėsim, ir kad kursai teoriniai ir praktiniai. visko gali būt, čia juk Lietuva biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif

labai teisingai parasei drinks_cheers.gif
tik nesuprantu kodel butent tiems kurie po dvieju metu vairavimo keisis teises g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 21, 12:32)



nu nes juk nuo liepos 1 buvo įvesta tvarka, kad išduodamos laikinos, 2metus galiosiančios, teisės 4u.gif tai tam, kad gautume normalias, ilgai grojančias, turėsim kažką padaryt..
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 01 21, 13:43)
nu nes juk nuo liepos 1 buvo įvesta tvarka, kad išduodamos laikinos, 2metus galiosiančios, teisės  4u.gif tai tam, kad gautume normalias, ilgai grojančias, turėsim kažką padaryt..

bet buvo kalba tik apie tuos kurie turi nuobaudu.kiek suprantu tai jie cia taip daro tam,kad nauji vairuotojai pasikartotu naujai sukurtas per tuos 2metus ket taisykles g.gif ir tam,kad sumazintu vairuotoju skaiciu...
Atsakyti
Kokios nesamones doh.gif Kaip gerai, kad issilaikiau dar tada, kai isduodavo iskart normalias teises. O taisykles su laiku pasimirsta, didzioji dauguma patyrusiu vairuotoju neislaikytu teorinio ezamino antra karta nesikartoje. Tai gal ir yra racijos, kad po poros metu reikia pasikartot. Ir beje ne tik Lietuvoje taip.
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2010 01 21, 12:52)



tų kalbų jau būta visokių... ir kad visiems, ir kad nebus nieko, ir kad tik nuobaudų turintiems, ir dabar kad vėl visiems biggrin.gif žodžiu priprast pats laikas. čia - Lietuva, čia viskas keičiasi ne dienom, o valandom ax.gif biggrin.gif
Atsakyti