mano mažiui, jam beveik 4 metai irgi adenoidus rado, LOR sakė, kad ne tik adenoidai, bet ir tonzilės padidėjusios, bet kol kas jokio gydymo ir operacijos nereikia.. Tai nė nežinau ką daryti.. nes pastoviai nosytė kemšasi, pats nosies nemoka išsipūst, tai nupirkau Rhinomer aspiratorių, kuris išplovus nosytę jūros vandens tirpalu gerai viską ištraukia. LOR dar išrašė kažkokius lašiukus nosies gleivinei, kad nedžiūtų.... Buvom Antakalnio poliklinikoj, bet kyla abejonės, gal verta ir pas privatų LOR nueit, gal visai ką kita pasakys..Klausiai pediatrės ką daryti, kad adenoidai neaugtų, gal yra kokia nors išeitis, tai atsakymas buvo: NIEKO ir kad iki 8 metukų gali jie sumažėti...
man tai pasake kad nei jie sumazes nei jie kur dings..tik operuot..gydymo nera.
Mzija, kada jus operuos gyd. Gradauskiene? Kokio lygio pas jus adenoidai?
Sakitau cia jusu pasisakymus... tai galima ir su paraudusiom tonzilem operuoti? nebesusigaudau... Nes maniskiui niekiap nepraeina... Sloga lygtai jau ir baigias, bet tonziles paraudusios siaubngai....
jei tik sveikus operuoja, tai mes niekad nesulauksim...
QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2010 11 15, 18:10)
Sakitau cia jusu pasisakymus... tai galima ir su paraudusiom tonzilem operuoti? nebesusigaudau... Nes maniskiui niekiap nepraeina... Sloga lygtai jau ir baigias, bet tonziles paraudusios siaubngai....
Siandien seses berniuka su sloga isoperavo. Ir sake pilna ten tokiu ir pakosinciu yra, manau, svarbu, kad temperaturos nebutu.
man tai sake kad operuos tik sveika,jei apsirgtu pranest-operacija atides,taip kad nelabai ka pakomentuot galiu
tikiuosi ryt greit mus isleis,tai parasysiu ispudzius
tikiuosi ryt greit mus isleis,tai parasysiu ispudzius
nu va mes jau senokai namie, viskas praejo tikrai sklandziai, maniske nesuprato ko jinai cia ir kodel, todel vis prase dar pabuti, kaip jau namo reikejo vaziuoti. tik tiek, kad veme viena karteli, bet tikrai ne baisiai, tonziles musu geros, o adenoidai sake dideli ir kieti, zodziu aisku dar vis jauciuos didelei itampoj, bet baisiau kur kas buvo vakar, tikiuosi gyjimas irgi bus toks pats lengvas. gryzus labai norejo valgyt , suvalge jogurta, ryte ryjo, prasiau aisku ,kad neskubetu, bet ar gali beveik keturmete paklausyti... paskuireikalauti mesytes pradejo, tai tik sultinio naturalaus daviau ir mirke i ji duonyte... kol kas miega, tikiu ,kad jau nebevems... sekmes visoms!!!!
tai kiek prabuvot ligoninej?kaip viskas sekes?papasakokit prasau
as kaip ant adatu...mums ryt TA diena
QUOTE(jalka @ 2010 11 15, 17:58)
tai kiek prabuvot ligoninej?kaip viskas sekes?papasakokit prasau
aš visa nakti be miego, bet tikrai mano tas stresavimas ne is tolo nepasiteisino.... tikrai labai paprastai viskas praejo, atvaziavom dave tabletyte suciulpti, po penkiu minuciu mano aktyviake ramute jau sedejo ant keliu, atejo anestezologas ir nusinese ant ranku ja, ta tik galvyte padejo jam ant peties, sake kazkoki baliona grazu pute, tai suprantu narkoze...kur geras dede dave. o po pusvalandzio atnese, ciut ziurzenancia, as pakalbejau su ja,ji atsake man ir pasidejau ant keliu su kaldryte, tai atmerke akytes tai vel uzmerke, paskui sako duok gerti ir tikrai reik duoti po mazai , maty troskina labai, uzsiverte keleta kartu gerai, po 5min sako skauda pilveli, bet taip ramiai
ir paskui mamyte vemsiu,paveme ir uzmigo valandai, atsikeli ir lakstyti pradejo, kateteris buvo idetas i vena, bet matyt dejo
jau kap uzmigus buvo nes kaip atejo isimti, labai nustebi jinai,kad ji turi. 8,30 buvom po operacijo, 11,30 jau gyva lakste po palata, uz val buvom namie, gerai pavalge kaip ir pries tai rasiau, ir nuotada iki dabar saldziai miega ir ramiai graziai kvepuoja. ir dar, maniskei kaip skauda gerklyte, visai nevalgo jinai seip tikrai nera valgus vaikas, sy karteli po operacijos grazu buvo ziuret kaip lapnoja, dar skambinau gydytojai dabar nes prase pasukti kaip sekas, tai sakiau,kad taip valge, sake vadinas nneskauda jai. labai linkiu,kad jums butu viskas taip lengvai!!! parasykit kaip seksis,laukiu!!!
QUOTE(kristegri @ 2010 11 15, 19:28)
aš visa nakti be miego, bet tikrai mano tas stresavimas ne is tolo nepasiteisino.... tikrai labai paprastai viskas praejo, atvaziavom dave tabletyte suciulpti, po penkiu minuciu mano aktyviake ramute jau sedejo ant keliu, atejo anestezologas ir nusinese ant ranku ja, ta tik galvyte padejo jam ant peties, sake kazkoki baliona grazu pute, tai suprantu narkoze...kur geras dede dave. o po pusvalandzio atnese, ciut ziurzenancia, as pakalbejau su ja,ji atsake man ir pasidejau ant keliu su kaldryte, tai atmerke akytes tai vel uzmerke, paskui sako duok gerti ir tikrai reik duoti po mazai , maty troskina labai, uzsiverte keleta kartu gerai, po 5min sako skauda pilveli, bet taip ramiai
ir paskui mamyte vemsiu,paveme ir uzmigo valandai, atsikeli ir lakstyti pradejo, kateteris buvo idetas i vena, bet matyt dejo
jau kap uzmigus buvo nes kaip atejo isimti, labai nustebi jinai,kad ji turi. 8,30 buvom po operacijo, 11,30 jau gyva lakste po palata, uz val buvom namie, gerai pavalge kaip ir pries tai rasiau, ir nuotada iki dabar saldziai miega ir ramiai graziai kvepuoja. ir dar, maniskei kaip skauda gerklyte, visai nevalgo jinai seip tikrai nera valgus vaikas, sy karteli po operacijos grazu buvo ziuret kaip lapnoja, dar skambinau gydytojai dabar nes prase pasukti kaip sekas, tai sakiau,kad taip valge, sake vadinas nneskauda jai. labai linkiu,kad jums butu viskas taip lengvai!!! parasykit kaip seksis,laukiu!!!
Smagu girdeti tokias zinias
O jums adenoidus tik operavo, ar ir tonziles? kazkaip neuzsifiksavo
QUOTE(Asveja @ 2010 11 15, 18:55)
Smagu girdeti tokias zinias
ne, sake tonziles ledines as prasiau,kad jei ka ir jas sutvarkytu, bet pries tai buvo apziureja ir dar po visko sake,kad viskas gerai. pas mums problema buvo knarkimas, uzsikisusi nosyte, negrazus su burzgimu ciut, kvepavimas ir tai pasidare per du menesius... kazkaip. dabar va pabudo, tikrai merginos, kaip niekur nieko merginute.
Ir mes jau namie
Kristegri, mano istorija tokia pati kaip jūsų - miegojau tik 3 valandas, niekaip neužmigau
7 buvom Santariškėse, prieš 9 paėmė operuoti (po tabletytės irgi) , pamiegojo porą valandų ir bėgiojo lyg niekur nieko Na tik rankytę sakė skauda... Nusmigo bevažiuojant namo, parnešiau miegančią paguldžiau
Mamos tikrai nebijokit - nėra taip baisu kaip atrodo, ir manau kad po operacijos bus tikrai geriau
Kristegri, mano istorija tokia pati kaip jūsų - miegojau tik 3 valandas, niekaip neužmigau
7 buvom Santariškėse, prieš 9 paėmė operuoti (po tabletytės irgi) , pamiegojo porą valandų ir bėgiojo lyg niekur nieko Na tik rankytę sakė skauda... Nusmigo bevažiuojant namo, parnešiau miegančią paguldžiau
Mamos tikrai nebijokit - nėra taip baisu kaip atrodo, ir manau kad po operacijos bus tikrai geriau