Įkraunama...
Įkraunama...

adenoidai- V

aciu Vaniline rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilinė @ 2010 11 14, 17:18)
Mums Santariškėse davė tokį lapuką, jame surašyta viskas ko reikia: Vaikui pižamą, šlepetes, puodelį, šaukštelį, mėgiamą žaislą; popierinio rankšluosčio ritinėlį; negazuoto mineralinio, jogurto; vaistai nuo skausmo 4u.gif  Ir tyrimai aišku smile.gif

vaistai nuo skausmo??? g.gif kokiu vezetes? as paklausiau apie vaistus,sako nieko nereikia.. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 11 14, 20:28)
vaistai nuo skausmo??? g.gif kokiu vezetes? as paklausiau apie vaistus,sako nieko nereikia.. g.gif  g.gif

Mums vaistų nuo skausmo irgi nereikėjo vežtis.
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 11 14, 19:28)
vaistai nuo skausmo??? g.gif kokiu vezetes? as paklausiau apie vaistus,sako nieko nereikia.. g.gif  g.gif

Kaune gal ir nereikia, o pas mus parašyta kad turėti.
Atsakyti
Musu maziui operavo penktadieni KMUK. Reikejo atsivezti: pizama, sliurytes, tyrimai (slapimo ir kaujo bendras) bei seimos gydytojo israsas, kad galima operuoti. Papildomai man prireike pora bananu ir vandens buteliuko (mazius po narkozes pabudo labai alkanas bei istroskes). Taip pat buvau pasiemusi keleta jo megstamu zaisliuku. Vienkartiniu nosinaiciu neprireike nei vienos, nors buvau isimetusi, be to klinikose dave daug serveteliu (kuriu taip pat nepanaudojau). Del vaistuku - nereikejo atsivezti, nors gydytoja klause maziaus ar labai skauda, gal atnesti vaistuku. Vaistu gali prireikti nebent namie, jei sukils temperatura ar labai skaudes. Gyd rekomendavo IBUFEN. Tai tiek. Sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti
ryt pries aštuonias maniškes laukia operacija, labai padejo jusu pasisakymai... vyras su dukryte jau miega, o man niekaip... galvoju gal vaziuoju pasivazinet, kaip sakau rata apsukti smile.gif kartais nuramina... unsure.gif
Atsakyti
mes irgi ryt pries 8 turim buti ligonineje..jau nakti prabludijau nuo visokiu minciu..kas bus sianakt,net bijau pagalvot ,turbut nesudesiu bluosto...ir daug skaiciau,suprantu kad nesudetinga..bet jaudulys ir nerimas dideli..dar mociute priveze iskarpu ir liaudies medicinos patarimu kaip gydyti adenoidus...vis man sako-dar neoperuokim dar laukim,gydykim... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2010 11 15, 08:27)
mes irgi ryt pries 8 turim buti ligonineje..jau nakti prabludijau nuo visokiu minciu..kas bus sianakt,net bijau pagalvot ,turbut nesudesiu bluosto...ir daug skaiciau,suprantu kad nesudetinga..bet jaudulys ir nerimas dideli..dar mociute priveze iskarpu ir liaudies medicinos patarimu kaip gydyti adenoidus...vis man sako-dar neoperuokim dar laukim,gydykim... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš du metus tempiau gumą,o vistiek operuot teko.O kiek antibijotikų,per tuos du metus vaikas išgėrė doh.gif ,nes dėl adenoidų pastovios slogos,kurios baigdavosi,kosuliais,faringitais,tonzilitais ir pan.Turėjom antro laipsnio adenoidus ir išoperavus pamatė,kad juose pilna pulių burbuliukų,o kas svarbiausia prieš dvi sav.iki operacijos gėrėm antibijotikus.O antibai nepasiekė pulių adenoiduose blink.gif ir jie ramiausiai sau tupi doh.gif .Menkiausia slogytė ir vėl būtų kosuliai ar faringitas ar...Ir jokie liaudiški metodai būtų nepadėję.
Tad tikrai nuoširdžiai patariu nebeatidėliokite mirksiukas.gif
Sėkmės,viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
nezadau atidelioti..tik jau ta baime mamos didele verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes, stipribes jums, zinau, kad nemazai vaikuciu siom dienom operuojama.
Siandien ryte mano sunena operavo, laukiu seses skambucio kaip viskas praejo, irgi kazkaip neramu.
Atsakyti
as labai tikiuosi kad viskas bus sklandziai,be komplikaciju,tikiuosi greito parvykimo namo..
nes mano dukrytei balti chalatai kelia baime verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jalka: 15 lapkričio 2010 - 11:13
Mamytes, sakykite, kurios dare savo vaikui tyrimus del alergijos, kur kreipetes, ar reikejo moketi uz tyrimus. Cia Vilniuje.

Seses berniuka isoperavo jau, tai sake tike adenoidai, tiek tonziles jau su puliais buvo. Ir kadangi operavo su slogyte, tai pasake issitirti del alergijos.
Tai vat as uztat irgi galvoju, neaisku kaip su operacija, bet iki to laiko istirti ar ne alergiska.
Atsakyti