oho, kokiems mažiukams.Na, bet jei reikia tai reikia.Ar vienbalsiai keltumėte rankas už - t.y.po to buvo tik geriau?
QUOTE(vildži @ 2010 04 20, 20:26)
oho, kokiems mažiukams.Na, bet jei reikia tai reikia.Ar vienbalsiai keltumėte rankas už - t.y.po to buvo tik geriau?
Mums mazai kas pasikeite dar sinusitas dasidejo prie visos puokstes ligu
mums padejo labai,ligos labai sumazejo
mano sūnui irgi buvo tik geriau - baigėsi įvairios peršalimo ligos, o tuo pačiu ir nuolatinis vaistų gėrimas.
QUOTE(vildži @ 2010 04 20, 22:26)
tikrai nesigailim kol kas
šiandien buvom ligoninėj.Kraują iš venos paėmė(o pas mus nedavė).Bet nepaguldė - nėra vietų.Rytoj trauks adenoidus ir guldys. Gyd.Gradauskienė.Ar kas susidūrė?Seselės super geros, malonios.
Keliu taurę už Tave ir už visas mamas, kurios sėdėjo per
naktį su sergančiu vaiku ant rankų, o valydamos skranduko nepriimtus
sumuštinius, gimtadienio tortą ir sultis sakė: "Viskas gerai,
branguti, mamytė šalia".
Už mamas, kurios ištisą naktį vaikščiojo po namus su verkiančiu
kūdikiu. Už visas mamas, kurios bėgo į parduotuvę su atpiltu pienuku
plaukuose, pieno žymėmis ant palaidinės ir sauskelnėmis rankinėje. Už
visas mamas, kurios kepė daugybę sausainių mokyklos žiburėliui ir
siuvo naujametinius kostiumus. Ir už visas mamas, kurios to nedarė,
nes dirbo, kad galėtų išmaitinti šeimą.
Už mamas, pagimdžiusias kūdikius, kurių niekada nepamatys. Ir už
mamas, kurios priglaudė tuos kūdikius ir dovanojo jiems savo meilę. Už
visas mamas, kurios žiūrėjo vaikų vaidinimus, koncertus ir varžybas,
kad paklaustos vaikų: "Ar matei mane?", galėtų iš visos širdies
pasakyti: "Be abejo, nė už ką nebūčiau praleidusi". Už visas mamas,
kurios vaikui prekybos centre nukritus ant žemės ir verkiant dėl
porcijos ledų, šaukė ant jo, o vėliau nekentė savęs, kad nesusivaldė.
Už visas mamas, kurios savo atžaloms pasakojo, iš kur atsiranda
vaikai. Ir už visas mamas, kurios norėjo, bet taip ir neišdrįso.
Už visas mamas, kurios ne vieną kartą tą patį vakarą skaitė pasakėlę
prieš miegą. Ir skaitė dar kartą - "Dar tik vieną pasakėlę". Už visas
mamas, kurios iki mokyklos mokė vaikus užsirišti batų raištelius. Ir
už visas mamas, kurios vietoje to pasirinko kibukų užsegimus. Už visas
mamas, kurios mokė sūnus gaminti valgį ir siūti, o dukteris būti
drąsiomis ir stipriomis. Už visas mamas, kurios automatiškai pasuka
galvą, kai minioje mažylį išgirsta šaukiant "Mama", net jei žino, kad
jų vaikas yra namie arba suaugęs.
Kantrumas?
Paguoda?
Platūs klubai?
Sugebėjimas maitinti kūdikį, gaminti pietus ir siūti sagą į marškinius
tuo pačiu metu? O gal tai jausmai? Gal tai skausmas, kurį jauti, kai
matai savo vaiką išnykstantį minioje kitų vaikų, kai jis pirmą kartą
eina į mokyklą? Troškimas nuvažiuoti ir apkabinti savo vaiką, kur jis
bebūtų, išgirdus žinias apie gaisrą, avariją ar kitą nelaimę?
Už jaunas mamas, įsisukusias į sauskelnių keitimo rutiną ir bandančias
rasti laisvą minutę pamiegoti. Ir už didelių vaikų mamas, kurios
mokėsi ir vis dar mokosi paleisti.
Dėkui už gražius, prasmingus žodžius.
O mums ligelės baigėsi kai nebelankom darželio. Kadangi auginu mažylį, tai ir vidurinėlė su manim. Šią žiemą, pavasarį iš viso nesirgo
O mums ligelės baigėsi kai nebelankom darželio. Kadangi auginu mažylį, tai ir vidurinėlė su manim. Šią žiemą, pavasarį iš viso nesirgo
Sveikos mamytes Mano suneliui 2 metai ir 4 menesiai, jam pripazino 3-4 laipsnio adenoidus.Tai nuo tos dienos galva plysta nuo nerimo,paskyre birzelio 1 diena operacija.Siaip vaikas niekuo nesiskundzia, tik sloga,kuri nepraeina, o jei praeina tai tik porai dienu.Per pusmeti jau 5 kartus gere antibiotikus. Gydytoja rekomenduoja operuotis.As ir sutikau,kad tik vaikui butu lengviau.Dabar kazkaip matau,kad sunkiai kvepuoja pro nosyte,valgydamas kvepuoja pro burna, apetitas blogas, nakti prabusdineja, kazkaip viska sieju su adenoidais.Labai tikuosi,kad operacija pades, bet pasiskaicius jusu komentarus likau visikoje sumaistyje, nezinau ar cia gerai ar blogai ta opreracija.
QUOTE(JustinaD @ 2010 05 07, 19:27)
Sveikos mamytes Mano suneliui 2 metai ir 4 menesiai, jam pripazino 3-4 laipsnio adenoidus.Tai nuo tos dienos galva plysta nuo nerimo,paskyre birzelio 1 diena operacija.Siaip vaikas niekuo nesiskundzia, tik sloga,kuri nepraeina, o jei praeina tai tik porai dienu.Per pusmeti jau 5 kartus gere antibiotikus. Gydytoja rekomenduoja operuotis.As ir sutikau,kad tik vaikui butu lengviau.Dabar kazkaip matau,kad sunkiai kvepuoja pro nosyte,valgydamas kvepuoja pro burna, apetitas blogas, nakti prabusdineja, kazkaip viska sieju su adenoidais.Labai tikuosi,kad operacija pades, bet pasiskaicius jusu komentarus likau visikoje sumaistyje, nezinau ar cia gerai ar blogai ta opreracija.
kiekvienam skirtingai, bet seip blogiau tikrai nebus,juolab gi nera sudetinga ta operacija greit ir vaikuciai atsigauna ir gulet ligoninei nereik... as pvz dziaugiuosi kad juos panaikino
Sveikos
Atejau pasiguosti. Visos cia su tom paciom bedom..
Maniskiui sako, kad reik operuoti adenoidus. Mums nei ausu uzdegimo buvo nei ka per metus, tik paprastos slogos ir gerkle. Tik kad ta sloga labai uzsitesia paprastai. Jis neknarkia pas mane, tik kad uz ausu bugnelio randa skyscio ir sake kad sloga iki nosies nepakyla, nes uzstoja adenoidai. Nelabai as suprantu ten, tipo kai ziuri per gerkle mato karkalus. Nes slogos praktiskai nera, tik kad atsikelus ryte siek tiek buna nosytej skaidraus sekreto ir kvapas is burnytes ne koks. Kadangi jis pas mane smulkus ir nosiarykle siaura, tai sake reik operuoti, jei butu placiaveidis butu galima laukt.
Vis dar abejoju ka daryt, tik bijau, kad klausai nepakenktu jei neoperuosim
Mes buvom pas Palepsaitiene Silainiu poliklinikoje. Ji minejo, kad operuotis tik KMUK, nes 3 ligonine turbut nesiims tokio smulkaus vaiko operuoti. Tad gal kartais galit patart gera LOR gydytoja KMUK. Gradauskiene lyg Kaune jau nebedirba
Maniskiui sako, kad reik operuoti adenoidus. Mums nei ausu uzdegimo buvo nei ka per metus, tik paprastos slogos ir gerkle. Tik kad ta sloga labai uzsitesia paprastai. Jis neknarkia pas mane, tik kad uz ausu bugnelio randa skyscio ir sake kad sloga iki nosies nepakyla, nes uzstoja adenoidai. Nelabai as suprantu ten, tipo kai ziuri per gerkle mato karkalus. Nes slogos praktiskai nera, tik kad atsikelus ryte siek tiek buna nosytej skaidraus sekreto ir kvapas is burnytes ne koks. Kadangi jis pas mane smulkus ir nosiarykle siaura, tai sake reik operuoti, jei butu placiaveidis butu galima laukt.
Mes buvom pas Palepsaitiene Silainiu poliklinikoje. Ji minejo, kad operuotis tik KMUK, nes 3 ligonine turbut nesiims tokio smulkaus vaiko operuoti. Tad gal kartais galit patart gera LOR gydytoja KMUK. Gradauskiene lyg Kaune jau nebedirba
QUOTE(Joleks @ 2010 05 12, 09:41)
Sveikos
nueikit pas Šaulį,tegu apžiūri,o gal operuos? jis trečioj ir A klinikoj dirba puikus specelistas