Įkraunama...
Įkraunama...

adenoidai- V

Grizom is poliklinikos tyrimai geri, operotis galim, tik slapimas truputi prastas, mano zuika mazai skysciu vartoja ax.gif .Del slogytes pasake aktifeda pavartoti, nes apziurejo nieko rimto. blush2.gif gerai nors tik nes pradejau pergyvent.Pasirasiau dabar begu, tvarkytis, maista ruost sventems, dar ir vaika uzmigdyt , pats sunkiausias darbas doh.gif .Iki
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2010 04 02, 15:03)
Grizom is poliklinikos tyrimai geri, operotis galim, tik slapimas truputi prastas, mano zuika mazai skysciu vartoja  ax.gif .Del slogytes pasake aktifeda pavartoti, nes apziurejo nieko rimto. blush2.gif gerai nors tik nes pradejau pergyvent.Pasirasiau dabar begu, tvarkytis, maista ruost sventems, dar ir vaika uzmigdyt , pats sunkiausias darbas doh.gif .Iki

Na va kaip gerai, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

O musu kraujo tyrimas vel negeras. Vel tas kraujo kresejimo rodiklis. Norma nuo
23 iki 43. Ana karta buvo 53, dabar 60. Kalbejau su gyd. sake, negalima pasikliauti
viena laboratorija, gali buti, kad del to yra netikslumas. Eisim 12 d. pas hematologa,
kraujo gydytoja, ziuresim ka jis pasakys. O operacija atsaukem. Tiek ziniu is musu.
Atsakyti
Sveikutes, ruosemes mes i ligonine konsultacijai, pergyvenu ziaurei, vis varau i wc blush2.gif , surinkau tase, jei mus nepaleis namuo, kad vyrui nereiketu ieskoti nieko, nezinau kaip bus musu sluoga nepraejo, bet jau netokia, nelasa, tik uzkimes, nuosim nekviepuoja, ir naktimis kosija nes snarglei i burna lenda, vargsas springsta.Viskas begu, atsiprasau kad rasau tokiam styli, bet pergyvenu, nes vaziuoju viena, vyras negali, tikuosi kad ryt ir jis bus sale, man taip reike palaikimo, iki visom sveikatytes jums ir jusu lialaims. vakare parasysiu, jei grisim namuo smile.gif
Atsakyti
o kai jusu mazyliai turi adenoidus,tai ar jie nesijaucia ir nesimato prie gerkles kakle?Mes neesam buve pas LOR niekada,bet pas ji labai dideli tokie guzeliai ,ypac,jei sloguoja unsure.gif Naktim ir suknokai kvepuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 06 balandžio 2010 - 19:57
Sveikutes, mes ka tik parvaziavom namo, operacija praejo gerai, po narkozes atsigavo greitai, likom nakciai , kad man butu ramiau, nes vakar visa diena miegojo, ir sake kad skaudo, tai gaudavo vaistuku.Nezinau ka dar parasyti, jei turit klausimeliu atsakysiu
iki.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2010 04 08, 11:17)
Sveikutes, mes ka tik parvaziavom namo, operacija praejo gerai, po narkozes atsigavo greitai, likom nakciai , kad man butu ramiau, nes vakar visa diena miegojo, ir sake kad skaudo, tai gaudavo vaistuku.Nezinau ka dar parasyti, jei turit klausimeliu atsakysiu
iki.
4u.gif

Papasakok viska placiau. Kaip viskas vyko. Kaip vaika issiveze is palatos, jau buvo apsvaiges nuo vaistuku? Kiek laiko truko operacija?
Atsakyti
Sveikutes pasisakysiu placiau:
Antradieni nuvaziavom konsultacijai pas musu daktare kuri operos.Kai pridavem dokumentus, mums paskyre lova , nuvede pas anesteziologa jis uzdave klausimukus kuom sirgom, turim alergijos ir paleido.Pasirode musu daktares ta diena nedirbo, ir mums teko likti, nors ir esam is Vilniaus, nes labai nustebau kai pasake jus likit, ryt is pacio ryto bus daktare ir apziures,(nujausdama surinkau tase, pasiruosiau, tai vyras vakare atveze), vaikui buvo atrakcija, nes ta diena pagulde daug vaiku, ir visi maziukai, tai turejo su kuom zaisti, personalas geras, maitinimas pusiau bedos, tik isanksto pasakau mamos ten nemaitina, tik kas lieka nuo vaiko, turekit savo, ar kaip as vaiksciojau i kavine, skanu ir nelabai brangu smile.gif .kaip as nescia man suveike lova, perkele viena mama su vaiku i kita palata, o taip tevam duoda "raskladuskes" koldryte .Kita diena mus patikrino, ir pagal vaiku amziu pradejo ruosti operacijom, nuo 8.30prasideda operacijos.mes buvom 4-ti, sunkiausia vaikams, jau nuo vakaro tu negali nei gerti, nei valgyti, tai mano zuikiui leido, iki 3nakties dar gerti vandenuka jei paprasys.Visa ryta teko lakstyti is paskos kad ko nestvertu, nes visa laika prase valgyti.Pries operacija duoda istrinta tabletite, bet mes ja isgert nesugebejom, i nosyte ileido vaistukus, ir po 5 min. vaikas atsipalaidavo, juokesi, kalbejo nesamones, buvo jam linksma, jums tik reike priziureti kad jis nevaiksciuotu, nes gali nugriuti.Mums tuo klausimu nepasiseke, suleido vaistukus, ir teko laukti apie val., nors visus jau po 15min. veza i operacine, jie maziukai nesuvokia kas vyksta, o mano jau atsipeikejo, ir ji nuveze per jega, teko man nunesti iki lifto ir ten mus isskyre, zinokit apsiverkiau, kai pamaciau kaip jis ziurejo i mane, kaip tese rankytes, ir kviete mane, visa laika girdejau kaip jis klyke, kol nuveze i operacine.(Operacinei pasirodo ivyko neskandumai, del to taip ivyko, nes truko operaciniu ir personalo, skaudziausia buvo man, nes jis buvo pats maziausiai ir jam toks stresas) doh.gif soske.gif Operacija vyko 40min, mums pjove adenoidus (3laipsnis), tonziles nusprende palikti, kai atveze jau nemiegojo, kai mane pamate tai pradejo verkti, pasiprase ant ranku, ir visa laika niekur nepaleisdavo , po to nurimo ir uzmigo.prabudo po valandos pasiprase valgyti, sesele leido gerti "miau"pienuka ir liepe kaitalioti su vandienuku.Taip praejo musu diena po operacijos mes gerem, siusiojom tongue.gif ir miegojom, nes kas 4 val. duodavo zvakute, nes vaistuku isgert negalejo, buvo vangus, meguistas, nieko nenorejo, net tevelis atvaziaves nepazin vaiko, nes jis labai judrus buna visada smile.gif .Todel nusprandziau dar pernakvoti nakti, kad man butu ramu.Nakti kelesi atsigerti, bet i skausmus nesiskunde, ryte po daktares apziuros mums leido vaziuoti namuo.Tokia musu istorija.10dienu karantino, mums niekur negalima, ir sveciu t.p. maudytis t.p. neleido Valgyt lengvo maisto, jis valgo dar atsargei, bet judrus ir vel, reiske jamjau geriau, tik dazniau praso paguleti.Tik pastebejau, kad jis nepamirso sio issiskirimo, nes man sake po narkozes viska pamirs, bet nevelnio, sian visa nakti klyke, vis prase manes ir sauke kovojo per miegus, taip gaila pasidare, nezinau, gal reikes su seimos daktare pasikonsultuoti kokiu raminanciu arbateliu pagerti mums.Ir po 14dienu vel apsilankyti pas daktare kad apziuretu mus.
Prirasiau rasineli, atsiprasiau, kai pradejau negalejau sustoti blush2.gif
Papildyta:
Dar pasirasysiu, mes nuvaziavom i ligonine su sloga ir tikrai nemaza, bet po operacijos viskas dingo miegoji tiliai, ramei, nors daktare perspejo, kad gali trumpam atsirasti knarkimas, kol uzgis.

Turiu klausimeli mamoms, kurios vakus isoperavo, ar valot nosytes ir kom, nes matau, kad nositei pilna nesvarumu, nezinau ka daryti, gal galima juros vandenuku pavalyti, nes darosi sunkaiu kviepoti, aciukas isanksto smile.gif
Atsakyti
[quote=m.angeliukas,2010 04 09, 12:48]

Labas, kuo nuosirdziausiai linkiu sveikatos Jusu mazyliui. Panasi patirtis musu laukia pirmadieni. Adenoidai tik 1-2 laipsnio, bet del po keliu savaiciu vyksiancios akiu operacijos patare juos pasalinti. Tikiuosi laimingos pabaigos...
Atsakyti
[quote=zilvine,2010 04 09, 20:34]
[quote=m.angeliukas,2010 04 09, 12:48]

Labas, kuo nuosirdziausiai linkiu sveikatos Jusu mazyliui. Panasi patirtis musu laukia pirmadieni. Adenoidai tik 1-2 laipsnio, bet del po keliu savaiciu vyksiancios akiu operacijos patare juos pasalinti. Tikiuosi laimingos pabaigos...
[/quote]
Viskas bus gerai, to nuosirdziai linkiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
help.gif turiu klausima, atsirado nemalonus kvapas is burnos, kai kraujo, kaip pulinuko, nezinau ka daryti, cia gal taip valosi, nes issivalyti juk turetu ten viskas, atsiliepkit mamos, kam jau dare operacija, ar mums reike kreiptis pas daktare? g.gif
Atsakyti
QUOTE(m.angeliukas @ 2010 04 12, 07:44)
help.gif turiu klausima, atsirado nemalonus kvapas is burnos, kai kraujo, kaip pulinuko, nezinau ka daryti, cia gal taip valosi, nes issivalyti juk turetu ten viskas, atsiliepkit mamos, kam jau dare operacija, ar mums reike kreiptis pas daktare? g.gif

Viskas gerai,tas nemalonus kvapas ir turi atsirasti,mums taip irgi buvo,gyd irgi buvo ispejes apie ta nemalonu kvapa.
Nepergyvenkit mirksiukas.gif
Atsakyti