QUOTE(Jurgutėlė @ 2010 03 18, 12:15)
Kaune
Papildyta:
QUOTE(Viliana @ 2010 03 18, 12:37)
kaip jums gerai, mums tai antradieni operuos bet ir adenoidus ir tonziles, teks paguleti ligonineje kelias dienas, ar labai sunkiai pabudo po narkozes? ar skaudejo? ka davete nuo skausmo?
gal adenoidai nelabai ir jauciasi, bet del anginos tai skaudes, vis galvoju kokiu vaistuku su savimi paimt, palengvint vaikiukui viska
Nesijaudinkit...zinoma jums dar ir angina... na bet vienu kartu nusausit 2 zuikius!
man ja atveze iki palatos su lova as ja peremiau i rankas ir tik nuejau iki lovos ir ji pabudo
sako o kur mano katinukas
miegojo gal 4 minutes. Minkeviciene kaip sake tai vaikams ir duota tok narkoze kad ilgai nemiegotu uztai maziuke ir kiti vaikiukai greitai pabunda
ji man tik skundesi, kad gerklyte skauda, bet kai atejo LOR paaiskino, kad tai nuo slangutes kuri buvo ivesta del bendros narkozes...zodziu siand panelyte labai linksma na net nepasakyciau, kad ja operavo
tik va po operacijos balsiukas pakites, bet sake praeis po sav kazur na vistik operacija...laikykites nieko baisaus....o del vaistuku tai dabar net nepamenu
o del vaistuku tai nesijaudinkit nieko neimkit manau ten jums po operacijos viska pasakys o jai reikes tai ir vaistuku gausit tikrai!!!!
Papildyta:
QUOTE(gabani @ 2010 03 18, 13:44)
Ir mes savo vyreliui pas ta pacia daktare operavom adenoidus.tikrai nuostabi daktare
.ir po operacijos lankemes kelis kartus apziurai,ir kai reikejo skambinomes telefonu konsultacijos
pritariu...ir mums sake skambinti jei kas neaisku! mes ir kita sav eisim, kad apziuretu
saunu, kad yra tokiu mediku kaip MINKEVICIENE