QUOTE(giedrius123 @ 2010 01 20, 20:15)
Išsirinkau šiuos čiužinius (ūgis 182, svoris 77): 1) fey&co Passion H2 (900 Lt); 2) Jolana (550 Lt); 3) Kristyna natural (900 Lt); 4) Kristyna (655 Lt) 5) Kallisto (1173 Lt).
Norėčiau Zoran paklausti kaip šiuos čiuzinius išdėstytumet pagal minkštumą ir kurį rekomenduotumėt pagal kainos ir kokybės santykį (su grotelėm Lignum Star).
Rašėt, jog Kristyna Natural žymiai minkštesnis nei Kristyna - kas lemia šį skirtumą?
Minksciausi nuo virsaus :
1. Kristyna natural
2. Passion H2
3. Kallisto
4. Kristyna anti
5. Jolana (kieciausia is siu)
Minkstesnis todel, kad paimtas minkstesnis latekso masyvas, kuriame daugiau naturalaus kauciuko, kietuma apsprendzia ne tankiai, o chemija.
Papildyta:
QUOTE(Gindi @ 2010 01 20, 21:21)
Daug forumo apie ciuzinius perskaiciau, gavau kelias rekomendacijas ir dabar noriu iki galo apsispresti, nes laikas spaudzia. Buvo man pasiulytas Athena, bet jis man siuo metu yra brangokas.
Tuomet Bahrain is mo kolo. Jis man kaip ir patiko, tik pasiskaiciau forume, kad jis lyginamas su Dormeo Memory ir tik viskoelastano kiekis skiriasi 2 cm. Ar tikrai tuomet apsimoka moketi 1599 Lt uz Bahrain, kai Dormeo Memory kainuoja 1199 Lt (180X200)?
Ir galiausiai atradau, kad kai esi nedidelio svorio, kunui yra lengviau prisitaikyti, kai yra didesnis sluoksnis viskoelastano nei mazesnis.. Cia citata pparinkta jau is pokalbio pabaigos..
Tai gal tiesiog apsimoka nusipirkti juodojo alksnio siuloma Ironman ciuzini uz 1299 Lt, kurio sudetis 7 cm viskoelastano (60kg/m3) ir 13 cm putu poliuretano (30 kg/m3)? Garantija 5 metai.
Ar cia jau visiskai prastas variantas butu?
Jis gal ir lyginimas neismaneliu su Dormeo Memory, bet Memory iki Bahraimo, kaip mums iki Veneros.
Juodasis alksnis vezasi ciuzinius is Kinijos su zymejimu, ale skirtu amerikos rinkai, ten ka nori gali uzklijuoti. Ju savikaina yra gerokai mazesne uz analogiskus europietiskus, nes ne tik medziagu kokybe prastesne ir nera normalios kokybes kontroles, apart garantijos, kuri is esmes nieko negarantuoja, bet ir gamybos procesai.
O kodel tu nenori tarkime Tyla Termo? Telpi i savo biudzeta ir gauni nebloga ciuzini 5 metams.