Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(giedrius123 @ 2010 03 06, 11:27)
Visur rašoma, kad Lono Kristyna yra 5 zonų, tačiau kiek aš supratau, tai jis daugiau atitinka 3 zonų čiuzinį. Skaičiuojant nuo galvos pusės zonos:
    1) Ištisinis blokas
    2) Paminkštinta sritis išplaustymu
    3) Ištisinis blokas (didžiausia čiužinio dalis)
    4) Paminkštinta sritis išpjaustymu.
        Tai realiai yra tik paminkštinimas pečių sritį, o klubų sritį jokio paminkštinimo nėra.
        Čiužinį apverčiant išvis zonų nelabai bus, nes išpjaustymas eina daugiau mažiau iki pusės čiužinio
    Tai kaip yra iš tikrųjų?
    Ar realu čiužinio zonas išreikšti geromis 7 zonų grotelėmis (klubų sritį)?

Ten 5 normalios zonos, galvos, peciu, dubens, klubu, koju. Cia faktas. Ir profiliuotas jis daugiau nei iki puses. Paziurek jo pjuvi, ten gerai viskas matosi, bent jau man. 5 zonu ciuziniuose dazniau sutinkama stangresne klubu zona.
Groteles pagerina bendra prisitaikyma bet, kad koreguoti zonas jomis, reikia labai geru groteliu ir minksto ciuzinio.
Papildyta:
QUOTE(Alezee @ 2010 03 06, 12:52)
Gulejau ant minkstu groteliu ir ant Kristyna Natural, tai labai patiko, minkstutis, zodziu ne ka prastesnis uz visu reklamuojamus Metzeler  biggrin.gif

Tik kaina ne ka mazesne gaunasi, o prie tokiu savybiu ir kainos, jam nelabai lieka sansu.
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2010 03 06, 18:43)
Ziurejau visus pasiulytus variantus, taip pat dar uzkliuvo ciuzinukai ,Alergik Kaltschaum ATHENA PLUS, JOLANA ka apie juos manot? kaip suprantu kadangi paprastos groteles reikia kuo storesnio ciuzinio blush2.gif  labiausiai domintu Alergik Kaltschaum ciuzinukas smile.gif

Bet jam reikia geresniu groteliu, o tai maziausiai +800Lt. Athena plus ar Passion tikrai geriau, nors ir jiems groteles nekenkia.
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2010 03 06, 18:43)
Ziurejau visus pasiulytus variantus, taip pat dar uzkliuvo ciuzinukai ,Alergik Kaltschaum ATHENA PLUS, JOLANA ka apie juos manot? kaip suprantu kadangi paprastos groteles reikia kuo storesnio ciuzinio blush2.gif  labiausiai domintu Alergik Kaltschaum ciuzinukas smile.gif

Jolana iskart isbrauk neisspausi. Kitu 2 variantai reikalauja geresniu groteliu.
Atsakyti
Pardavėjai, perkant Vital Blue čiužinį siūlo Felater (?) 28 groteles. Ar reikėtų geresnių?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 03 06, 19:30)
Bet jam reikia geresniu groteliu, o tai maziausiai +800Lt. Athena plus ar Passion tikrai geriau, nors ir jiems groteles nekenkia.

O Čiužinys Tyla Termo? paprastos groteles tiktu? Ir tada kas geriausia Tyla Termo, Vital blue ar passion?
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2010 03 06, 21:15)
O Čiužinys Tyla Termo? paprastos groteles tiktu? Ir tada kas geriausia Tyla Termo, Vital blue ar passion?

Tylai Termo bet kokios groteles tinka, o va Passion reiktu minkstos pakabos. Groteles turincios 28 lameles nusako tik tai, kad tinka spyruokliniam ciuziniui ir atlaiko iki 100kg drasiai, kitu parametru tai nerodo.
Atsakyti
Tylai Termo bet kokios groteles tinka, o va Passion reiktu minkstos pakabos. Groteles turincios 28 lameles nusako tik tai, kad tinka spyruokliniam ciuziniui ir atlaiko iki 100kg drasiai, kitu parametru tai nerodo. [/QUOTE]
Kokių parametrų grotelių reikia Vitale Blue čiužiniams?
Atsakyti
Sveiki! Noreciau patarimo. As esu 170cm 50kg, vyras 180cm 80kg . Esam jauni, todel manau svoris gali pakilti veleliau, nestumas ar pan smile.gif
Pagal mano ugi ir svori man reiktu rinktis itin minksta ciuzini, taciau as megstu kietus, megstu miegot ant labai zemu pagalviu.
Buvau nusiziurejus Metzeler Tube 126, taciau PRESTIGE TUBES 126
H2 iki 70kg
H3 70 - 90kg
H4 90 - 120kg
H5 120 - 140kg
turiu tokius svorio isskirstymus. Norim vieno ciuzino, o ne 2 atskiru.
Ir kaip butu galima issprest problema, jei pirma norima nusipirkti ciuzini o lova tik po kokiu puses ar metu, ar labai blogai jei bus miegama ant ciuzinio? ar gal galima padet tuos metus ar puse metu tik ant groteliu?
Atsakyti
Dar vienas klausimas. Jeigu mano svoris labai mažas, aš galiu neišspausti visų čiužinio galimybių (Aruba, Vital blue). Tai gal ir grotelių pakaktų su minkšta pakaba, bet ne brendinių?
Atsakyti
QUOTE(Prezidentė @ 2010 03 07, 15:10)
Dar vienas klausimas. Jeigu mano svoris labai mažas, aš galiu neišspausti visų čiužinio galimybių (Aruba, Vital blue). Tai gal ir grotelių pakaktų su minkšta pakaba, bet ne brendinių?

Groteles : Lignum Star ir Titon 5V turi minkštą pakąbą, jos yra kol kas geriausios savo kategorijoje. Lignum Star pigiausios lietuvoje su minkšta pakaba iš firminių, o Triton tvirčiausios su minkšta pakaba.
Atsakyti
QUOTE(Knowing @ 2010 03 07, 01:12)
Sveiki! Noreciau patarimo. As esu 170cm 50kg, vyras 180cm 80kg . Esam jauni, todel manau svoris gali pakilti veleliau, nestumas ar pan smile.gif
Pagal mano ugi ir svori man reiktu rinktis itin minksta ciuzini, taciau as megstu kietus, megstu miegot ant labai zemu pagalviu.
Buvau nusiziurejus Metzeler Tube 126, taciau PRESTIGE TUBES 126
H2 iki 70kg
H3 70 - 90kg
H4 90 - 120kg
H5 120 - 140kg
turiu tokius svorio isskirstymus. Norim vieno ciuzino, o ne 2 atskiru.
Ir kaip butu galima issprest problema, jei pirma norima nusipirkti ciuzini o lova tik po kokiu puses ar metu, ar labai blogai jei bus miegama ant ciuzinio? ar gal galima padet tuos metus ar puse metu tik ant groteliu?

Jeigu megsti kietus, nereiskia, kad turi miegoti ant lentos. Ant kietu ciuziniu tau neveiks zonavimas ir tu neturesi jokios naudos is nauju technologiju, komforto ir galiausiai kenki pati sau. Tada ziurek bent vidutinius. Prestige Tubes 126 H2 bent jau.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 03 06, 21:53)
Tylai Termo bet kokios groteles tinka, o va Passion reiktu minkstos pakabos. Groteles turincios 28 lameles nusako tik tai, kad tinka spyruokliniam ciuziniui ir atlaiko iki 100kg drasiai, kitu parametru tai nerodo.

O kodel Tylai Termo bet kokios groteles tinka? gal bet kokios tinka ir Zlata ciuziniui? 4u.gif skaiciau, tai man jie labai panasus atrodo, tik zlato dabar akcija taikoma... blush2.gif ar jis labai prastas?... g.gif
Atsakyti