Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 8

QUOTE(ensueno @ 2010 03 03, 22:14)
Pempe1,  ir visi kiti kas suprantat apie lovas..
Gal galit uzmesti aki i mano lova padariau nuoroda. Ar galima i ja det triton groteles ir ortopedini ciuzini?
http://yfrog.com/bc20100303843j  bijau prisipirkti ciuziniu po kelias stukas kai nesu tikras del ju panaudojimo 100%

Galima į jas dėti groteles, nesimato ar ant kraštų užsidės, bet ten nedaug darbo jums tereikia įdėti. Iš kokio miesto esate? Pas mus ekspozocijoj yra parodyta, ką daryt, kaip pasikeist groteles.
Bet šiai į šią lovą galite dėti groteles ir tikrai gerą čiužinį.
Kodėl Aruba? Ar bandėte?
Atsakyti
nieko dar nebandziau is ciuziniu is pradziu bandau issiaiskint apie lova ar ji tinkama. Aruba todel sakau, nes perskaiciau as cia beweik visas temas dvi dienas uztrukau g.gif Ir kaip supratau ji yra gera kokybes ir mano turimu pinigu atzvilgiu. Bet aisku pries pirkdamas reiks atsigulti paziuret ir kitus modelius. As is utenos gal zinot cia utenoj kas prekiauja rimtais ciuziniais. Siaip nusiteikes vaziuoti i vln
Atsakyti
QUOTE(ensueno @ 2010 03 03, 22:40)
nieko dar nebandziau is ciuziniu is pradziu bandau issiaiskint apie lova ar ji tinkama. Aruba todel sakau, nes perskaiciau as cia beweik visas temas dvi dienas uztrukau  g.gif  Ir kaip supratau ji yra gera kokybes ir mano turimu pinigu atzvilgiu. Bet aisku pries pirkdamas reiks atsigulti paziuret ir kitus modelius. As is utenos gal zinot cia utenoj kas prekiauja rimtais ciuziniais. Siaip nusiteikes vaziuoti i vln

Vilniuje rasite visus čia aprašomus čiužinius.
Pabandykite Aruba, Fresh, Vital Blue, Tubes, man asmeniškai labai patinka Rufina, bet jis iš brangesnių.
Atsakyti
Nepykit kad cia daug rasineju bet truksta informacijos man del lovos
idedu dar viena nuoroda i mano lova gal is cai aiskiau bus ar reikia ja tobulint ar galima ir taip deti triton groteles su geru ciuziniu?
http://yfrog.com/j820100303846j
jei mano lova netinka ir ka cia reiktu tobulint tada vickyyy?
Gaila nera siandien Zoran didziausio eksperto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ensueno @ 2010 03 03, 22:40)
nieko dar nebandziau is ciuziniu is pradziu bandau issiaiskint apie lova ar ji tinkama. Aruba todel sakau, nes perskaiciau as cia beweik visas temas dvi dienas uztrukau  g.gif  Ir kaip supratau ji yra gera kokybes ir mano turimu pinigu atzvilgiu. Bet aisku pries pirkdamas reiks atsigulti paziuret ir kitus modelius. As is utenos gal zinot cia utenoj kas prekiauja rimtais ciuziniais. Siaip nusiteikes vaziuoti i vln

Seniau preis keleta metu esu sba maciusi lovas kaip tavo tik dar viena ties viduriu atrama ir groteles buvo padetos. Is principo galima reikes siek tiek perdirbti. Taciau labai mazai isiles paciu groteliu auksti 9 arba 11 cm o dar plius ciuzinys ax.gif Issimatuokit gerai , galgeriau visiskai perdirbt vidu pavizdys isivaizduokite kad groteliu nera
Atsakyti
Na jei reikia keisti groteles tai tada nzn ar cia apsimoka sita lova tiuninguoti.. gal vel koki pigesni ciuzini pvz tyla paimti. O kita kart kai pirksiu ciuzini gal lova jau busiu pasikeites g.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2010 03 03, 18:37)
Palaukite dar deruosi, del kainu su viena imone ax.gif  gali iseiti nudereti uz gera kaina 50 tankio branduolys ir viskoelasto perdanga 5 arba 6cm. Is abieju pusiu  uz panasia kainais isvardintu auksciau. Athena minkstesnis, taciau zemesnis ir jam butinai reikia geresniu minkstos pakabos ir tankiu groteliu. Athena poliuretano 38 o viskoelasto nerandu tankio . ax.gif pabandysiu suzinoti.

tai iki tikrojo pirkimo dar turim siek tiek laiko , tai palauksiu gal kokiu naujienu ar nuolaidu smile.gif beje , jus interjeruvizijai atstovaujate ?
Atsakyti
ZORAN,
gal galetum perzvegti vakarykstes mano zinutes ir ka patartum mano atveju, isanksto didelis dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ensueno @ 2010 03 04, 11:54)
ZORAN,
gal galetum perzvegti vakarykstes mano zinutes ir ka patartum mano atveju, isanksto didelis dekui  smile.gif

Lova Optimatos berods su patalynės dėže, Domantas, turėjau tokių atvejų. Daryti iš bet kokios galima reikiamą dalyką, palikus karkasą. Bet nekeičiant konstrukcijos viduje, gerų grotelių neįdėsi, kad nesimatytų pačių grotelių po čiužiniu, reikia žeminti atramas lovos apačioje kažkur 10cm, tai nesunku padaryti, keiciant juos briuseliais. Patalynės dėžė nyksta iš šios lovos.
O kitu atveju tik spyruoklinis čiužinys su mediniu rėmu. Aš linkstu prie Gemegos Amadeo HR.
Atsakyti
QUOTE(Inmanta @ 2010 03 04, 01:06)
tai iki tikrojo pirkimo dar turim siek tiek laiko , tai palauksiu gal kokiu naujienu ar nuolaidu  smile.gif beje , jus interjeruvizijai atstovaujate ?

Arteja sventes, taigi ir lauktos nuolaidos visai metzeler ciuziniu kolekcijai 20 proc. nuolaida, nuo siandienos iki kito sestadienio. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2010 03 04, 11:35)
Lova Optimatos berods su patalynės dėže, Domantas, turėjau tokių atvejų. Daryti iš bet kokios galima reikiamą dalyką, palikus karkasą. Bet nekeičiant konstrukcijos viduje, gerų grotelių neįdėsi, kad nesimatytų pačių grotelių po čiužiniu, reikia žeminti atramas lovos apačioje kažkur 10cm, tai nesunku padaryti, keiciant juos briuseliais. Patalynės dėžė nyksta iš šios lovos.
O kitu atveju tik spyruoklinis čiužinys su mediniu rėmu. Aš linkstu prie Gemegos Amadeo HR.

Taip pas mane Domantas su patalynes dezia tik kad tos patalynes dezes nenaudoju, o jei paguldyciau groteles ant tu 2 balkiu ir ant to trecio mazo kur prie virsugalvio? aisku groteles butu kokiais 5 cm islinde is lovos karkaso. Bet cia kaip suprantu tik grozio reikalas tas islindimas groteliu? O siaip tos groteles ir ciuzinys funkcionuos kaip priklauso, ar neprarasiu kokiu nors ciuzinio savybiu? Tas ciuzinys neslidines ant groteliu? Dekui uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ensueno @ 2010 03 04, 17:06)
Taip pas mane Domantas su patalynes dezia tik kad tos patalynes dezes nenaudoju, o jei paguldyciau groteles ant tu 2 balkiu ir ant to trecio mazo kur prie virsugalvio? aisku groteles butu kokiais 5 cm islinde is lovos karkaso. Bet cia kaip suprantu tik grozio reikalas tas islindimas groteliu? O siaip tos groteles ir ciuzinys funkcionuos kaip priklauso, ar neprarasiu kokiu nors ciuzinio savybiu? Tas ciuzinys neslidines ant groteliu? Dekui uz atsakymus  smile.gif

Yra grotelių, kurių aukštis yra 5 arba 6 cm. Yra ir čiužinių laikiklių, kurie neleidžia čiužiniui nuslysti į vieną ar kitą pusę.
Atsakyti